Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

ALERTĂ ÎNTR-UN LICEU DIN ARGEȘ – O fată de 16 ani se plimba printre elevi cu două cuțite și un pumnal

Avatar

Publicat

in

Ieri, 08.10, a.c., jandarmii argeșeni au fost solicitați de conducerea Liceului Tehnologic Dacia Pitești, pe motiv că în incinta unității de învățământ se află mai mulți tineri care nu sunt elevi acolo.

Ajunși la fața locului, jandarmii au găsit doi băieți și o fată, cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani, care se aflau în curtea liceului. Cei trei au fost legitimați și au fost supuși controlului corporal sumar, iar asupra tinerei în vârstă de 16 ani au fost găsite două cuțite(21 cm și 25 cm lungime) și un pumnal tip box.

Pe numele fetei au fost întocmite actele de sesizare a organelor de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”Deținere de obiecte interzise” conform art. 372 Cod Penal, care împreună cu obiectele găsite au fost predate lucrătorilor Secției 3 Poliție pentru continuarea cercetărilor.

De asemenea toți trei au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 1500 de lei pentru pătrunderea fără drept în incinta unității de învățământ și cu avertismente pentru constituirea de grup în scopul comiterii faptelor antisociale.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Florin Cîțu, ‘cadou pentru PSD-iști’: Astăzi mă simt generos. De ce nu prezintă PNL bugetul pe 2021

Avatar

Publicat

in

De

Florin Cîţu a publicat sâmbătă dimineaţă un mesaj pe Facebook menit să tranşeze disputa de la distanţă pe care a avut-o în această săptămână cu PSD, care l-a acuzat că refuză să meargă în Parlament pentru a prezenta propunerea de buget pentru 2021.

De cealaltă parte, referindu-se la aceeaşi lege, PSD acuză guvernul că ascunde bugetulpe 2021, pentru că ar avea intenţia să mărească TVA-ul, dar nu înainte de alegerile parlamentare.

„Un cadou pentru PSD-iști!

Am văzut atât de mult zbucium în tabăra socialistă după mesajul meu de ieri și mi s-a făcut milă.
Știu sigur că nu ar trebui, dar astăzi mă simt generos.
Așadar, care este raspusul la întrebarea „de ce nu prezintă PNL bugetul pe 2021″?

Pentru că este ILEGAL!

Art 35^1
În cazul în care alegerile generale parlamentare sunt organizate în ultimele 3 luni ale anului, calendarul este următorul:

Ministerul Finanţelor Publice, pe baza proiectelor de buget ale ordonatorilor principali de credite şi a bugetului propriu, întocmeşte proiectele legilor bugetare şi proiectele bugetelor pe anul următor, pe care le depune la Guvern în termen de 15 zile de la învestirea NOULUI Guvern, conform art. 103 din Constituţia României, republicată;

Asta se întâmplă când trei ani de zile ești preocupat DOAR de furat și de schimbat legile justiției ca să nu mergi la pușcărie pentru că ai furat. Nu ai timp să citești legile modificate tot de oamenii tăi.
Credeți că acum socialiștii vor opri propaganda infectă la adresa mea în legătură cu acest subiect? …”, a scris Cîţu pe pagina sa de Facebook.

În replică, PSD a postat pe pagina de Facebook a partidului un mesaj în care afirmă că aceeaşi lege prevede ca bugetul de stat să fie prezentat dezbaterii Parlamentului până la data de 15 octombrie

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Deciziile Guvernului, criticate dur: Lasă lumea să trăiască! Am vândut tot, nu mai avem acces la nimic! Suntem jalnici!

Avatar

Publicat

in

De

Ne sunt îngrădite niște drepturi pentru că de la început s-a greșit. Noi ne-am comportat ca și cum trăim ceva ce nu a mai fost. Domnii care decid ar trebui să mai deschidă câte o carte și să afle că la finalul secolului 13 era noastră a venit un vapor din China de la Genova cu 2 marinari morți și în intervalul de un an a mai rămas 30% din populația Europei. De atunci natura naște ritmic astfel de manifestări

Prostia e următoarea: lumea nu trebuia oprită în loc pentru că aceste lucruri sunt ritmice ca și cutremurile, trebuie luate ca atare. Nu trebuie să ne speriem și să nu mai facem nimic pentru că e sfârșitul lumii, nu e sfârșitul lumii. Din păcate blocajele totale au dus la niște goluri financiare, dezechilibre mondiale. E o enormă prostie și ipocrizie și noi continuăm cu așa ceva. Sunt focare în care sunt concentrate multe cazuri, în rest în Horeca au fost câteva cazuri. De ce nu înțelegem asta?

A opri omenirea, a închide tot… e o formă de ipocrizie. Le-a picat bine multora și din domeniul sanitar, dar mai ales din zonele politice. De ce Dumnezeu te apuci să blochezi un spital întreg… Lasă lumea să trăiască! S-a greșit când s-a oprit lumea pe loc.

Izolând, blocând, amendând, s-au sărit toți caii cu putință
Eu nu sunt afectat deloc de ce se întâmplă acum pentru că am grijă să mă spăl, port mască, am grijă să stau departe de ceilalți și am trecut de 70 de ani. Sunt în grupa de risc. Nu mă opresc din ceea ce am nevoie să fac, dar iau toate măsurile necesare ca să nu mă îmbolnăvesc. Distanțarea socială este o formulare tembelă.

România nu mai are acces la resurse, a trebuit să aducem măști din Turcia, noi de ce nu putem face măști pentru noi? Am vândut tot, nu mai avem acces la nimic! Suntem jalnici!”, a spus Mircea Diaconu, potrivit Antena3. 

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend