Conecteaza-te cu noi
(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader48572"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/9fa80e175795759b2749da4ab953784d.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); ">

NATIONAL

ALERTĂ în București: Un bărbat a sunat la 112 și a amenințat că va împușca un polițist

Publicat

in

Alertă în Capitală după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că are un pistol pe care îl va folosi pentru a face dreptate pentru Raisa. Individul cere ca polițistul care a provocat accidentul în care o copila de 11 ani a murit să fie arestat, în caz contrar va împușca la întâmplare un alt agent, spun surse din Poliţie, citate de Antena 3.

Din primele informaţii, DGPMB a fost apelată prin SNUAU 112 de o persoană de sex bărbătesc care a ameninţat că dacă nu va fi arestat polițistul de la Secţia 5, care a accidentat-o mortal pe Raisa, atunci va face el singur dreptate.

Persoana a efectuat apelul de pe o cartelă prepay a fost localizată de STS într-o zonă mare de acoperire, spun surse din poliție.

Individul a ameninţat că dacă nu reușește să-l împuște pe agentul care a produs accidentul are în vizor orice poliţist care îi va ieşi în cale.

Este acum alertă în toată Capitala în speranța că polițiștii îl vor prinde pe cel care a sunat la 112 și a făcut terifianta amenințare.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Rușii și tactica pământului pârjolit

Publicat

in

De

Forțele ruse folosesc tactica „pământului pârjolit” în orașul Severodonețk din regiunea Luhansk, spune guvernatorul regional Sergei Gaidai, citat de BBC.

Distrugeri in Luhansk, vizat de atacuri ale fortelor ruseFoto: Serviciul ucrainean de urgenta

Guvernatorul regional Sergei Gaidai spune că forțele ruse „folosesc tactica de pământului pârjolit, distrugând în mod deliberat” orașul.

Potrivit acestuia, Moscova atrage forțe retrase din regiunea Harkov, soldați implicați în asediul orașului Mariupol, miliții separatiste pro-ruse și chiar trupe proaspăt mobilizate din Siberia pentru a se concentra asupra regiunilor Donețk și Luhansk.

Gaidai a spus că forțele ruse au distrus toate podurile, cu excepția unuia, peste râul Seversky Doneț, iar orașul Severedonețk este aproape izolat.

Avocatul ucrainean al poporului, Lyidmila Denisova, spune că orașul riscă aceeași soartă ca a Mariupolului, fiind înconjurat de trupele ruse și bombardat constant.

Severodonetsk se află în regiunea Luhansk și are o populație de aproximativ 100.000 de oameni.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Ședință în Coaliție la ora 18.00/ Pe agendă: stadiul obiectivelor din PNRR și măsurile fiscale pentru a doua parte a anului

Publicat

in

De

Liderii PSD, PNL și UDMR se întâlnesc, luni, la ora 18.00, la Palatul Victoria, în şedinţă. Pe agenda Coaliţiei se află stadiul implementării PNRR. De asemenea se așteaptă să fie noi discuții pe tema modificărilor la Codul Fiscal care ar urma să intre în vigoare începând de anul viitor.

Nicolae Ciuca, Marcel Ciolacu, Kelemen HunorFoto: Guvernul Romaniei

Este vorba de măsurile fiscale pe care Executivul trebuie să le aplice în a doua partea a anului, pentru a combate efectele creşterii inflaţiei. Potrivit surselor HotNews.ro, Guvernul intenționează să facă o echilibrare fiscală iar Ministerul Finanțelor face o evaluare a diverselor tipuri de venituri și se analizează soluții pentru o eficientizare a colectării impozitelor și a încasărilor de TVA.

Discuțiile au loc în contextul în care PSD a relansat tema impozitării progresive în România. Președintele PSD, Marcel Ciolacu pledează pentru implementarea unui impozit progresv pe viitor arătând că în fapt, cota unică nu mai este în România, în urma deciziilor privind exceptarea mai multor categorii, precum angajaţii din agricultură, alimentaţie, IT, etc.

Liderul PSD Marcel Ciolacu afirma, vineri, la Galaţi, la evenimentul Ziua Întreprinzătorilor, că nu poate să vină în faţa oamenilor cu un slogan – trebuie să ţinem cota unică – fără să explice de ce trebuie să ţinem cota unică.

”Eu m-am săturat să fie chemat PSD la guvernare şi să devină mereu pompierul de serviciu după anumite aventuri a unor guverne nepregătite şi nerealiste”, a mai spus el. ”Nu trebuie să fim reticenţi şi nu trebuie să stricăm prin ştiri că doreşte cineva să mărească taxe sau impozite. Nu doreşte nimeni, mai ales în perioadă de criză”, a dat asigurări liderul PSD.

De partea cealaltă, PNL susţine păstrarea cotei unice în România. Premierul Nicolae Ciucă a declarat săptămâna trecută, la Cluj-Napoca, că PNL continuă să susţină cota unică şi nu susţin introducerea de taxe şi impozite noi.

”Am făcut menţiunea acum două zile, nu se discută despre impozitul progresiv, nu există în momentul de faţă altă formulă de impozitare ci există analize şi studii care se derulează în grupul de lucru de la Ministerul Finanţelor, a precizat şeful Executivului.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend