Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

ALERTĂ ÎN ARGEȘ! 5 BĂTRÂNI de la AZILUL de la ȘUICI au murit – ACUM, 118 infectați

Avatar

Publicat

in

Vesti proaste vin de la Azilul de la Șuici ! 5 dintre batranii transferati la spitalele din județ, după ce au fost confirmati pozitiv cu COVID 19, au decedat. Iar problemele nu se opresc aici: numarul celor infectati a crescut la 118, dintre care 38 sunt angajati ai azilului.

Rudele batranilor acuza grave deficiente in ingrijiea acestora. Iată mărturia nepoatei unuia dintre batranii din Azilul de la Suici.

” În cazul de la Suici sunt mai multe informații neoficiale cei drept, care ar putea fi verificate. În primul rând cazul familiei mele, nu am fost informați ca bunicul a ieșit pozitiv, am aflat noi și am sunat disperați. Am fost asigurați ca sunt bine și au fost trimiși la spital, este vorba de ziua de vineri dimineața. Dar de unde, în urma telefoanelor date la prefectura și mai apoi la Spitalul Municipal din Câmpulung cei 7 bătrâni printre care și bunicul nu erau nicăieri. Cei de la Spitalul Municipal din Câmpulung îi așteptau de la ora 9, fapt confirmat de managerul spitalului, Mădălin Iordache, iar la ora 13 și ceva când am sunat la urgențe nu ajunseseră încă. Am revenit cu tel la urgente și abia la ora 14 au fost preluați de cadrele medicale din urgentă.
Am aflat ulterior de la una dintre persoanele din urgențe care i au primit ca erau într o stare deplorabilă dar nu din cauza covid ului, ci erau netunsi, nebărbieriti, cu unghii netaiate și cu escara.
Alta informație care ne pune semne de întrebare este faptul ca au fost lăsați fără foc câteva zile, deci există posibilitatea ca aceștia sa fi răcit și după cum se speculează testele pot ieși pozitive dacă se detectează și o gripa de sezon sau o răceală banală. Oare chiar sunt bolnavi de covid? Au spus ca sunt asimptomatici, bunicul a avut doar febră. Acum starea lui este rea, pt ca refuza sa mănânce, având probleme neurologice nu înțelege ce i se întâmplă, iar mutarea lui din mediul unde era obișnuit l a făcut sa fie foarte neliniștit și sa refuze mâncarea. Acești bătrâni sunt cei care sau sacrificat pt construirea acestei tari, bunicul a munci 40 de ani în pădure și nu merită să fie tratat așa. Probabil o sa vină și rândul nostru pt ca s a încăput cu cei mai vulnerabili…”

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Alexandru Rafila: ‘În mod evident, gestionarea pandemiei a scăpat de sub control, vă spun din punct de vedere profesional, nu politic’

Avatar

Publicat

in

De

Medicul Alexandru Rafila precizează că Ministerul Sănătății sub conducerea lui Vlad Voiculescu a scăpat de sub control pandemia de COVID-19.

„Nu cred ca e vorba de lipsa de autoritate, ci de lipsa de viziune, în primul rând, de lipsa de acțiune și de lipsa de asumare. Sunt trei elemente care au lipsit în acest ministeriat al lui Vlad Voiculescu. În mod evident, gestionarea pandemiei a scăpat de sub control, vă spun din punct de vedere profesional, nu politic. Situația aceasta imposibila în care am  ajuns, cu blocarea spitalelor, a secțiilor ATI, era previzibilă, datorită inacțiunii ministerului Sănătății. Am avut un joc, tot timpul, care n-a avut rost, când discutam despre testare, domnul ministru transparentiza datele despre câteva centre de vaccinare administrate de MAPN, când discutăm despre asistenta medicală, face o conferință de presa care avea un alt subiect. Tot timpul a fost o diversiune și o lipsă de asumare a responsabilității… Faptul că prim-ministrul Cîțu și-a asumat responsabilitatea, este foarte bine, chiar dacă mai târziu”, a spus Rafila, conform b1.ro.

Vezi și:

Alexandru Rafila: ‘Nu cred că Alianța USR PLUS va ieși de la guvernare. Au interese foarte mari în zona economică și acest lucru se răsfrângea și în zona Sănătății’

Alexandru Rafila a răbufnit: ‘Până de curând, ‘greaua moștenire’ era de la PSD, acum vedem că ‘greaua moștenire’ se referă la guvernul precedent condus, de Ludovic Orban

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

George Simion: ‘Vrem un Guvern de specialiști în afara acestor partide care au distrus România timp de 31 de ani’

Avatar

Publicat

in

De

„O să participăm la consultări și o să venim cu o soluție. Specialiști din afara partidelor actuale din Parlament. Pentru ministerul Sănătății, Educației, Agriculturii, Energiei.”, a spus George Simion, informează Antena3.ro.

„Vrem un Guvern de specialiști în afara acestor partide care au distrus România timp de 31 de ani. Noi nu vom intra la guvernare dacă se propune dar vom propune specialiști.

Năsui, Popescu și ce miniștri mai avem acum nu satisfac necesitatea țării de a avea niște conducători.

Din păcate nu există șanse pentru alegeri anticipate. Este egoismul prea mare din partea unora. Suspendarea lui Klaus Iohannis este însă de actualitate.”

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend