Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

ALERTĂ ! GRIPA ÎNCHIDE O ȘCOALĂ DIN ARGEȘ! Alte școli din țară, închise de URGENȚĂ!

Avatar

Publicat

in

Gripa face ravagii in sistemul de învățământ din România si a inchis zeci de școli din România. Printre județele în care se anunță cursuri suspendate se numără și județul Argeș. În urmă cu scurt timp, Inspectoratul Școlar Județean Argeș a transmis o informare prin care s-a transmis că există și în Argeș cursuri suspendate la o școală din Câmpulung, în urma îmbolnăvirilor prin infecții respiratorii acute și gripă. Având în vedere situația îmbolnăvirilor prin infecții respiratorii acute/gripă și a efectivelor de elevi absenți în perioada 27-29 ianuarie 2020, Școala Gimnazială ,,Nanu Muscel” din Câmpulung, la propunerea Direcției de Sănătate Publică Argeș, a decis suspendarea cursurilor în zilele de 30-31 ianuarie 2020, cu recuperarea acestora până la sfârșitul semestrului., se arată în informarea de presă.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Compania Moderna pregătește un vaccin anti-COVID-19 pentru copii: ‘Am început un studiu în rândul copiilor cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani’

Avatar

Publicat

in

De

Președintele companiei americane de biotehnologie Moderna Therapeutics, Stéphane Bancel, a precizat că este necesar un vaccin anti-COVID-19 pentru copii ”dacă vrem cu adevărat să obținem un procent satisfăcător de oameni imunizați prin vaccin sau infectare naturală, astfel încât acest virus să fie sub control”.

Ca să putem trăi „așa cum trăim cu gripa sau alte virusuri respiratorii, cred că vaccinarea adolescenților este importantă”, explică el, adăugând că Moderna lucrează în prezent în această direcție.

„Am început un studiu în rândul copiilor cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani, în decembrie. Lucrăm pentru a obține rezultatele în primăvară, astfel încât să ne putem adresa din nou agențiilor de reglementare pentru a modifica autorizația”, a explicat Stéphane Bancel.

„Dacă am putea vaccina elevii de gimnaziu și liceu în timpul verii și s-ar putea întoarce la școală în mod normal, ar fi cu adevărat un mare succes pentru toată lumea”, concluzionează el, conform smartradio.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Anunț important de la ANAF! A devenit funcțională de astăzi, 20 ianuarie

Avatar

Publicat

in

De

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend