Conecteaza-te cu noi
(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader48572"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/9fa80e175795759b2749da4ab953784d.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); ">

NATIONAL

ALERTĂ – Facebook, Whatsapp și Instagram nu funcționează

Publicat

in

Facebook (inclusiv aplicația Messenger), Whatsapp și Instagram nu funcționează în România, luni seara, la ora 18.45.

Cele trei aplicații aparțin companiei Facebook.

O asemenea avarie nu a mai apărut la serverele Facebook de câteva luni.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Roland Garros 2022: Prima surpriză de pe tabloul masculin de simplu

Publicat

in

De

Denis Shapovalov (favorit 14 la Paris) a părăsit turneul de la Roland Garros încă din runda inaugurală, canadianul fiind învins destul de clar, scor 6-3, 6-1, 7-6(4), de Holger Rune (locul 40 în ierarhia mondială).

Denis ShapovalovFoto: – / Shutterstock Editorial / Profimedia

Denis Shapovalov, eliminat surprinzător de la Roland Garros

Rune a prestat un joc foarte bun, de un nivel ridicat, iar victoria sa este una cât se poate de meritată. Danezul este debutant pe tabloul principal de la Roland Garros.

Meciul a durat două ore și două minute.

De știut:

Recent, la Mastersul de la Roma, Shapovalov a reușit să-l elimine pe Rafael Nadal în turul al treilea (1-6, 7-5, 6-2). E drept că ibericul a acuzat unele probleme la picior, iar în ultima parte a meciului nivelul său nu a fost unul foarte ridicat.

Grand Slamul de la Roland Garros, al doilea al sezonului după Australian Open, este programat între 22 mai – 5 iunie. La feminin, Barbora Krejcikova a cucerit turneul în 2021, în timp ce la masculin s-a impus Novak Djokovic.

Roland Garros 2022, devorator de favorite – Patru nume mari au plecat deja de la Paris din primul tur

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Legendarul campion francez de K1 Freddy Kemayo va lupta , la Buzău, în cadrul celei de a XC-a ediţii a ‘Dynamite Fighting Show’

Publicat

in

De

Legendarul campion francez de K1 Freddy Kemayo va lupta, la finele lunii iunie, la Buzău, în cadrul celei de a XC-a ediţii a „Dynamite Fighting Show”. Consiliul Judeţean Buzău organizează, în parteneriat cu Asociaţia „Federaţia Sporturilor de Contact”, gala de K1 la Buzău, care va cuprinde 8 meciuri, conform news.ro.

Pe lângă organizarea galei propriu-zise, Consiliul Judeţean Buzău va colabora cu fostul sportiv Cătălin Moroşanu în cadrul unei campanii anti-bullying ce se va desfăşura în mai multe licee din judeţ, dar şi pentru promovarea judeţului Buzău prin intermediul unor clipuri de prezentare care urmează a fi filmate în cele mai cunoscute locuri din judeţ.

„Alături de Cătălin Moroşanu şi IŞJ Buzău vom avea şi o campanie anti-bullying unde vom mege şi vom discuta cu elevii din trei licee din judeţ şi aici probabil că mult mai uşor va ajunge la inima lor Cătăli  decât pliantele sau orice altă metodă, mai ales că şi el pe vremea când era copil a fost victimă a bullying-lui. Totodată, în cadrul acestui parteneriat vom promova şi judeţul Buzău, mai precis cele mai cunoscute zone turistice alea acestuia prin clipurile de promovare a galei care se vor filma la Vulcanii Noroioşi şi la Tabăra de Sculptură de la Măgura”, a spus preşedintele CJ, Petre Emanoil Neagu.

„Buzăul este o zonă de intersecţie şi poziţionarea sa ne ajută să aducem spectatori din întreaga Românie, ceea ce este benefic pentru economia locală. Ceea ce vom face la acest eveniment va fi ceva extraordinar. Campionul Freddy Kemayo va veni la Buzău cu o lună înainte pentru a filma un spot publicitar  la Vulcanii Noroioşi şi  Măgura şi tot atunci îi vom arăta oraşul”, a spus Cătălin Moroşanu.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend