Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Alertă! Angajați ai unui hypermarket din România, infectați cu coronavirus

Publicat

in

Mai multe persoane care lucrează pentru Kaufland au fost confirmate pozitiv cu coronavirus, în urma unor testări efectuate. Este vorba de un număr de nouă angajați care lucrează în același loc.

Situație critică la depozitul Kaufland de lângă Turda. Un număr de nouă persoane au fost confirmate pozitiv cu coronavirus, în urma unor testări efectuate.

Potrivit informațiilor oferite de directorul DSP Alba, Alexandru Sinea, persoanele infectate au legătură epidemiologică între ele, toţi cei testaţi pozitiv lucrând în acelaşi loc, scrie alba24.ro.

Cele nouă persoane bolnave de COVID-19 lucrează la depozitul hipermarketului Kaufland din Turda, unde muncesc persoane din localități din Alba, aflate lângă județul Cluj. Persoanele sunt din comunele Unirea, Noşlac şi din Ocna Mureş.

O persoană din Turda a fost primul caz depistat cu coronavirus, în rândul angajaților de la depozitul logistic al Kaufland, de lângă Turda. Numărul de persoane din Turda infectate cu cornavirus este de 261. Reprezentanții DSP Alba au transmis că 186 de persoane au fost declarate vindecate.

Trebuie menționat că în România, de la debutul pandemiei de COVID-19 şi până duminică, 17 mai, s-au înregistrat 16.871 de cazuri de coronavirus şi 1.097 de decese.

Vezi și

Schimbare fără precedent în sistemul de Educație! Guvernul transformă, pe timp de stare de alertă, elevii și părinții în profesori

EXCLUSIV Lovitură pentru cei care protestează împotriva Guvernului Orban! Mutarea în forță pe care o pregătește Jandarmeria

Scandalul de proporții care zguduie Poliția Română din temelii! Apel către Traian Berbeceanu și Marcel Vela

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

ACTUAL

Noi decese raportate de Grupul de Comunicare Strategică! Toate persoanele decedate aveau comorbidități

Publicat

in

De

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Replică tranșantă din partea DNA pentru Valer Dorneanu

Publicat

in

De

DNA a reacționat la criticile președintelui  CCR, Valer Dorneanu, precizând că nu au comentat, contestat sau calificat în vreun fel activitatea Curții Constituționale a României și deciziile acesteia.

Vezi și:  Valer Dorneanu, atenționare pentru DNA: ‘Trebuie să aplice legea și trebuie să aplice și deciziile Curții Constituționale’

„În apariţiile publice, procurorul şef al DNA, la întrebarea unor jurnalişti, a identificat unele cauze care au dus la reducerea activităţii DNA, în ultimii ani. Printre aceste cauze au fost enumerate neocuparea unor posturi de procurori cu funcţii de conducere şi execuţie, plecarea unor procurori din cadrul DNA, ca urmare a creşterii vechimii necesare numirii în funcţia de procuror al DNA de la 6 la 10 ani, scăderea numărului de sesizări din partea instituţiilor statului sau a persoanelor fizice/juridice private, reducerea competenţei materiale a Direcţiei etc.”, informează un comunicat al DNA transmis.

Potrivit sursei citate, în acelaşi context, în cadrul unui interviu, cu precizarea, în mod expres, a faptului că nu se atacă şi că se respectă deciziile CCR, au fost identificate drept cauză a scăderii numărului de dosare trimise în judecată unele decizii ale CCR, cum ar fi cea care a dus la dezincriminarea parţială a infracţiunii de abuz în serviciu.

„O dovadă clară a respectării şi aplicării deciziilor CCR de către procurorii DNA sunt şi cele 801 soluţii de clasare dispuse în dosare cu prejudicii reclamate de 1.847.112.887 de lei, 3.558.434.206 de euro şi 10.340.800 de dolari. Totodată, precizăm că DNA, procurorul şef al DNA, nu au folosit ca instrument al comunicării publice atacurile la persoană şi nu vor face acest lucru şi asigură cetăţenii că lupta anticorupţie la nivel înalt va continua, în cadrul legal existent”.

Citește și:

Sebastian Ghiță dă lovitura! Sistemul judiciar din România, pus la pământ. Dosarul se va rejudeca de la zero

Pensiile vor fi recalculate! Cine beneficiază de măriri

E oficial! Amenzi sau închisoare pentru cei care încalcă această lege

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend