Conecteaza-te cu noi
(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader48572"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/9fa80e175795759b2749da4ab953784d.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); ">

ACTUAL

ALERTĂ! A DISPĂRUT UN TEREN DIN AVEREA PUBLICĂ !!! Primarul tace, consilierii se fac ca nu ştiu nimic

Publicat

in

Dacă măsurile concrete de redresare a Aquaterm SA ale noului Consiliu de Administraţie încă se lasă aşteptate să producă efecte şi in calitatea serviciului de distribuţie a apei, activitatea acestuia aduce la suprafaţă o serie de matrapazlâcuri ale fostelor conduceri ale societăţii. O mare problemă despre care nimeni, nici măcar presa, nu vrea să vorbească, a fost pusă pe tapet la ultima Adunarea Generală a Acţionarilor Aquaterm SA. Ei bine, s-a constatat că din averea societatii s-au evaporat nişte imobile, cel mai important dintre ele fiind un teren situat, culmea, lângă falimentarul TRANSARG condus la groapa de actualul director al Aquaterm, Claudia Mihăilescu, pesedistă pur sânge. Ei bine, deşi terenul apare in scripte până la o anume dată, deşi toata lumea ştie de existenţa sa şi că se află pe strada Fântânele, terenul nu mai exista in averea Aquaterm SA. Primarul spune că nu ştie, consilierii liberali la fel dar actele spun altceva ! Cum s-a evaporat acest teren din averea Aquaterm SA, aflaţi în această săptămână în cadrul uneui reportaj care va fi difuzat la SUPER TV.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Ieșire acidă a unui europarlamentar român: ‘Putin a înnebunit, este evident’

Publicat

in

De

Eugen Tomac, europarlamentar român,  a răbufnit la adresa Federației Ruse și a lui Vladimir Putin, după decizia președintelui rus de a tăia gazele Finlandei.

Eugen Tomac susține că este evident că Vladimir Putin a înnebunit.

„😱 Putin a înnebunit!

❌ Decizia Kremlinului de a opri de mâine (n.r. – sâmbătă) exporturile de gaze naturale către Finlanda demonstrează că Putin este în război cu Uniunea Europeană. Iar arma pe care o folosește astăzi se dovedește a fi mult mai eficientă decât Armata Roșie pe vremuri.

⚠️ O spun demult. Suntem obligați ca cel târziu în această vară să găsim soluții pentru a decupla Europa de la gazul rusesc. Dependența de Putin ne va duce în prăpastie.

✅ Putin a înnebunit, este evident”, spune Tomac.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Tot mai mult cazuri de variola maimutei, vezi care sunt simptomele si cum se ia

Publicat

in

In Europa apar tot mai multe cazuri de infectare cu virusul care provoaca variola maimutei. Elvetia a anuntat primul caz de infectare, iar “campioana” la numarul de bolnavi este Spania, cu zeci de cazuri. Focarul a fost o sauna, inchisa intre timp de autoritati, frecventata mai ales de barbati amatori de legaturi cu persoane de acelasi sex. Si in Israel a aparut primul caz de imbolnavire. In Olanda, de asemenea, dupa un prim caz depistat ieri, astazi autoritatile au anuntat ca au mai descoperit cativa bolnavi. Inca nu este clar cum aceasta boala, specifica mai ales anumitor zone indepartate din Africa, a ajuns in Europa, Statele Unite, Canada si Israel. Se ia mai ales prin contact fizic foarte apropiat. Mai multe despre simptome si despre modul de infectare aici https://newsin.ro/variola-maimutei-se-extinde-in-europa/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend