Conecteaza-te cu noi
(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader48572"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/9fa80e175795759b2749da4ab953784d.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); ">

Curtea de Arges

ALERTĂ ! A dispărut primarul Panţurescu ??? Consilierii locali susţin ca nu isi explica lipsa, dar nici nu o regreta

Publicat

in

Mai multi consilieri locali sustin ca, de cateva zile , primarul Panturescu a cam disparut din peisaj. Nu ca ar fi vreo mare pierdere, dar de regula absenta unui primar de municipiu se anunta si se justifica in vreun fel mai ales cand nu apare nici la o sedinta de Consiliu Local extrem de importanta pentru oras. Ca primarul a cam disparut din peisaj s-a confirmat , vineri, cand Panturescu a lipsit si contrar uzantelor, absenta acestuia nu a fost motivata de nimeni si nici macar nu s-a adus in discutie ca cel care avea de prezentat o multime de proiecte, inclusiv cu miliardele pentru un loc de joaca pentru batrani, schimburi de terenuri cu privati sau taxele de pasunat… Potrivit legii, abesnta unui ales local trebuie motivata si anuntata la inceputul sedintei, ceea ce nu s-a intamplat si in cazul lui Panturescu, absent vineri. „Dar ce mai e normal la Curtea de Arges ? Trebuia anuntata absenta acestui si chiar motivata, avand in vedere ca era vorba de o sedinta ordinara. Nici macar noua, consilierilor locali, nu ni s-a spus de ce intitiatorul proiectelor si primarul in functie absenteaza…Repet, ce mai e normal in orasul asta !”, ne-a spus cosilierul Madalin Marinescu.

Un alt conilier local este de parere ca primarul nu a dorit sa participe fiind plecat din oras in minivacanta, in timp ce alt ales local ar avea informatia potrivit careia, chiar inainte de sedinta, s-ar fi certat cu secundul Jubleanu si ar fi plecat val vartej din primarie.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

VEȘTI BUNE! Aviz pozitiv primit pentru Cetatea Poenari – De la 1 iunie ar putea începe lucrările de consolidare

Publicat

in

De

După patru luni de întârziere, lucrările de conservare și reabilitare la Cetatea Poenari vor începe în cel mai scurt timp. Recent, a fost primit avizul pozitiv din partea Ministerului Culturii. Luni, Proiectul Tehnic va fi  transmis la verificator, după care urmează ca primăria din Arefu să elibereze autorizația de construire.
„În sfârșit am primit acel aviz de la Ministerul Culturii care ne-a ținut pe loc timp de patru luni de zile. Se lucrează acum la obținerea autorizației de construire la Primăria Arefu. Sperăm ca de 1 iunie să putem începe efectiv lucrările acolo. Sigur, pentru vizitatori accesul este interzis și anul acesta și anul viitor, pentru că lucrările au ca termen de finalizare finele anului viitor. Valoarea totală a contractului de proiectare şi execuție lucrări este de 20.133.693 lei cu TVA. Lucrările sunt finanțate din fonduri europene, a precizat Marius Nicolaescu”, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș. Cetatea Poenari este printre cele mai importante obiective turistice din Argeș. În vremuri normale, la Cetatea Poenari urcau peste 100.000 de turiști pe an, iar în 2020, în ciuda restricțiilor impuse de pandemia de COVID, au fost în jur de 80.000 de turiști.Pe perioada execuției lucrărilor, accesul turiștilor va fi restricționat.  Cetatea Poenari a fost ridicată în perioada de întemeiere a statelor medievale Ţara Românească şi Moldova (secolele XIII – XIV), cel mai probabil construită de primii Basarabi, consemnează surse din istoria Evului Mediu.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Nu rata! Restaurant Montana angajează!

Publicat

in

Restaurantul Montana din Curtea de Arges angajeaza

  • AJUTOR IN BUCĂTĂRIE
  • CAMERISTĂ
  • PICOL
  • BARMAN
  • ȘOFER LIVRATOR

Relatii in incinta Restaurantului Montana din Curtea de Arges, Bulevardul Basarabilor, Complex Sf Gheorghe sau la telefon 0743702288.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend