Conecteaza-te cu noi

Comunicate de Presa

Alegeti dintr-o gama extinsa de servicii de Transport din cadrul portalului Zoom-Biz!

Avatar

Publicat

in

Transportul este o activitate care a aparut odata cu existenta omului. Limitele fizice ale organismului uman in privinta distantelor ce puteau fi parcurse pe jos si a cantitatii de bunuri ce puteau fi transportate, au determinat, in timp, descoperirea unei game variate de cai si mijloace de transport. Transportul faciliteaza accesul la resursele naturale si stimuleaza schimburile comerciale.

Din cele mai vechi timpuri, transporturile au fost prezente in activitatile cotidiene ale oamenilor, iar pe masura ce societatea a evoluat importanta lor in sistemul complex a civilizatiei umane a crescut continuu. Transporturile reprezinta un domeniu important al activitatii economico-sociale pentru ca prin intermediul lor se efectueaza deplasarea in spatiu a bunurilor si oamenilor in scopul satisfacerii necesitatilor materiale si spirituale ale societatii omenesti. Date fiind aceste realitati, pe piata au aparut de-a lungul timpului si s-au dezvoltat incontinuu, firmele care activeaza in domeniul transporturilor.

Astfel de firme care va ofera o gama extinsa de servicii de transport, de la cele de persoane, pana la cele de marfa, va sunt prezentate si de portalul de promovare al afacerilor Zoom-Biz.ro. La categoria “Transport“, intalniti companii diversificate, de care puteti avea nevoie in fiecare clipa a activitatilor dumneavoastra. Printre serviciile oferite se remarca:

– servicii de transport si taximetrie: fie ca este vorba de servicii in regim de taxi sau ca este vorba de transportul persoanelor, curse pentru aeroport, curierat rapid, transport copii sau transport angajati, aici gasiti solutia de care aveti nevoie.

– inchirieri auto: inchirierea de autocare sau microbuze pentru deplasari in Romania sau in strainatate. Pentru grupurile organizate aveti la dispozitie diferite modele de autovehicule. Toate acestea sunt pregatite oricand pentru a porni la drum indiferent de distanta. Daca aveti nevoie de un autocar pentru deplasari in alte localitati, excursii scolare, pe Zoom-Biz gasiti tot ce aveti nevoie.

– servicii de transport mobila: la dispozitia celor care se regasesc in situatia de a-si schimba domiciliul in si din orice zona a tarii. Astfel, indiferent daca urmeaza sa va mutati din alt judet in Bucuresti sau din contra, lasati zgomotul capitalei si va indreptati catre un oras de provincie, firmele de pe Zoom-Biz.ro va stau la dispozitie pentru orice solicitare venita in acest sens, asigurandu-va servicii profesionale si garantia ca pana si ultimul bibelou va ajunge intreg la destinatie, deoarece se acorda o atentie deosebita obiectelor si pieselor de mobilier fragile.

– transport naval: servicii de expeditie de marfuri in tranzit, export si import care trec prin portul Constanta, perfectarea si intocmirea formalitatilor vamale.

– servicii de curierat: servicii competitive, livrari rapide, prompte si solutii adaptate la evolutia tehnologica si tendintele consumatorilor. 

– expeditie internationala de marfuri: solutii complete in domeniul serviciilor de expeditie si transport aerian, transport naval, maritim si fluvial, transport rutier intern si international precum si servicii de depozitare si logistica. 

– relocari companii: serviciile de relocari companii au devenit din ce in ce mai cunoscute, cererile pentru acest gen de servicii fiind intr-o continuua crestere. 

Pentru servicii de transport enumerate mai sus, dar si pentru multe altele, accesati categoria “Transport” de pe portalul www.zoom-biz.ro si nu veti regreta alegerea facuta!

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Federaţia SANITAS atrage atenţia: Echipamentele vechi şi suprasolicitarea personalului fac posibilă repetarea oriunde a tragediei de la Spitalul Judeţean Neamţ

Avatar

Publicat

in

Tragedia de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Neamţ se poate repeta oricând, în oricare altă unitate sanitară din România, din cauza lipsei echipamentelor medicale adecvate, a infrastructurii tehnice vechi din spitale şi a suprasolicitării personalului medical existent, se menţionează într-un comunicat remis luni AGERPRES de Federaţia SANITAS.

Organizaţia sindicală din domeniul sanitar “atrage atenţia că situaţii similare pot avea loc oricând în alte instituţii sanitare din România, cauzele principale fiind lipsa echipamentelor medicale adecvate, infrastructura tehnică veche, care nu funcţionează în parametri normali, şi suprasolicitarea personalului medical existent”, se precizează în comunicat.

În context, reprezentanţii Federaţiei SANITAS s-au declarat solidari cu personalul din Spitalul Judeţean de Urgenţă Neamţ.

“Federaţia SANITAS din România este solidară cu colegii noştri de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Neamţ care au trecut prin tragedia incendiului de la secţia de ATI şi care, într-un act firesc de responsabilitate profesională, au făcut tot ceea ce era posibil pentru salvarea pacienţilor”, potrivit comunicatului.

Pe de altă parte, organizaţia sindicală subliniază că autorităţile nu implementează politici de rezolvare a problemelor grave ale sistemului sanitar şi solicită societăţii civile să pună presiune pe mediul politic, astfel încât acesta să reformeze sistemul de sănătate.

“SANITAS atrage atenţia colegilor din sănătate că este momentul în care trebuie să ne unim vocile pentru a cere autorităţilor să se trezească la realitate şi să facă ceea ce este absolut necesar pentru funcţionarea normală a acestui domeniu. Altfel, prin tăcerea noastră, riscăm să devenim ‘complicii’ guvernanţilor la distrugerea sistemului medical public din România! Iar vocea unică trebuie să depăşească limitele domeniului medical. Cerem societăţii civile să vină alături de noi în tot acest demers, pentru că Sănătatea românească trebuie, ea însăşi, să fie vindecată. Apelăm la organizaţiile sindicale, cele profesionale, la asociaţiile de pacienţi şi alte organizaţii cu activitate în domeniu. În acest moment, sistemul public de sănătate este bolnav cronic, iar perspectivele de însănătoşire sunt minime, dacă nu îi vom obliga pe cei care răspund de managementul lui la toate nivelurile să adopte o politică coerentă de înnoire a acestuia”, se precizează în comunicat.

Potrivit Federaţia SANITAS, principalele probleme care afectează sistemul medical sunt managementul defectuos şi lipsa de coordonare a autorităţilor care răspund de buna funcţionare a sistemului de sănătate, uzura fizică şi morală avansată a infrastructurii tehnice, lipsa de resursă umană calificată din instituţiile sanitare, interesul scăzut pentru sănătatea şi securitatea angajaţilor la locul de muncă, lipsa dotărilor medicale, formalismul şi superficialitatea cu care sunt tratate instructajele periodice, respectarea protocoalelor şi a procedurilor interne, insuficienţa materialelor şi echipamentelor medicale şi de protecţie. 

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ALERTĂ COVID!!! ARGEŞUL A TRECUT ÎN SCENARIUL GALBEN CU 190 CAZURI NOI DE INFECTĂRI

Avatar

Publicat

in

Instituția Prefectului Argeș informează că, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică, situația epidemiologică din județ se prezintă astfel:

-persoane aflate în carantină instituționalizată: 1;

-persoane ieșite din carantină instituționalizată: 1493;

-persoane aflate în izolare/carantină (anchetă epidemiologică): 1985, dintre care 659 în carantină la domiciliu și 1326 în izolare;

-persoane ieșite din izolare/carantină (anchetă epidemiologică): 14106;

-persoane internate în spital: 445 (ieri 447);

-persoane internate la ATI: 39 (ieri 33);

-persoane vindecate: 6005 (ieri 5918);

-persoane diagnosticate pozitiv: 7606 (ieri 7416);

-cazuri nou confirmate, în ultimele 24 de ore: 190 (ieri 179);

-număr teste efectuate în spitalele publice: 52659 (dintre care 517 în ultimele 24 de ore);

-persoane decedate de la începutul pandemiei: 276 (ieri 274).

Deces 275: Bărbat, 55 de ani cu comorbidități: HTA, obezitate, bronhopneumonie obstructivă cronică;

Deces 276: Bărbat, 77 de ani, cu comorbidități: HTA, AVC acut ischemic, insuficiență renală cronică, diabet zaharat tip II.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend