Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Alegeri la Iași – Cosette Chichirău: Primele rezultate din secţii arată că suntem înaintea lui Mihai Chirica

Avatar

Publicat

in

Copreşedintele Alianţei USR PLUS Iaşi Cosette Chichirău, candidată la funcţia de primar al municipiului reşedinţă, a declarat că “primele rezultate din secţiile de votare” după închiderea urnelor de vot ar arăta că a obţinut mai multe voturi decât primarul Mihai Chirica, deşi nu a avut “beneficiile” unei alianţe de dreapta cum a fost cazul în alte mari oraşe din ţară.

“Am văzut rezultatele excepţionale ale Alianţei USR PLUS în Bucureşti. Suntem convinşi că în Constanţa şi în Timişoara vom câştiga, iar la Iaşi se joacă. Iaşiul este singura excepţie din ţară unde PNL s-a transformat în PSD. La Iaşi nu am avut beneficiul unei alianţe de dreapta. La Iaşi, Alianţa USR PLUS se luptă singură cu caracatiţa pesedisto-penelistă. Dar ghiciţi ce? Deja primele rezultate din secţii arată că suntem înaintea lui Mihai Chirica”, a spus Cosette Chichirău.

Conform declaraţiilor sale, a câştigat “războiul valorilor”, “în lupta cu corupţia din PSD şi PNL”.

“La Iaşi am câştigat deja războiul valorilor. Alianţa USR PLUS reprezintă cu adevărat ieşenii. Alianţa USR PLUS luptă cu corupţia din PSD şi PNL. Alianţa USR PLUS va livra promisiunile pe care le-am făcut: respect faţă de cetăţeni, dezvoltare industrială a Iaşiului, reducerea corupţiei, eliminarea corupţiei. Ne va lua două mandate să îi curăţăm pe ăştia. Dar în primul sigur facem curăţenie destul de mare. Vrem să creştem calitatea vieţii ieşenilor. Ne-am săturat de poluare, de trafic, de lipsa creşelor şi grădiniţelor. Miracolul ieşean începe din seara asta. Alianţa USR PLUS va demonstra că este majoritară în Iaşi”, a susţinut Chichirău.

În ceea ce priveşte prezenţa scăzută la vot, care în judeţul Iaşi este de 37,28%, ea a apreciat că “alegătorii PNL au stat acasă”.

“Alegătorii PNL nu au fost prostiţi de mizeria pesedistului Chirica, care şi-a schimbat geaca, şi-a schimbat tricoul pe ultima sută de metri. Prezenţa mică la vot din Iaşi este o ruşine pentru PSD şi PNL. Alegătorii USR PLUS au venit la urne şi s-au exprimat, iar ceilalţi au stat acasă de ruşine”, a mai spus Cosette Chichirău.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Cine este noul lider al senatorilor PSD

Avatar

Publicat

in

De

Grupul PSD din Senat va fi condus, începând de miercuri, de Radu-Ștefan Oprea, fost ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat în Guvernul Dăncilă. Aflat la al doilea mandat de senator, Radu-Ștefan Oprea a fost susținut de conducerea PSD pentru a prelua șefia Senatului, după retragerea lui Călin Popescu Tăriceanu, dar a pierdut cursa internă în favoarea lui Șerban Nicolae.

Fostul lider al grupului PSD din Senat, Radu Preda, a anunţat marţi că a demisionat din PSD, după ce organizaţia de la Dolj l-a pus pe locul 11 pe lista de candidaţi a partidului pentru Camera Deputaţilor. Preda s-a înscris în PMP şi va fi candidat pentru Senat pe locul 1 din partea acestei formaţiuni politice, potrivit unui mesaj pe care l-a publicat pe Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Peste 7 milioane de numere au fost portate în 12 ani de la lansarea serviciului (ANCOM)

Avatar

Publicat

in

De

Peste 7 milioane de numere de telefon au fost transferate între reţelele din România în cei 12 ani de când a fost lansat serviciul portabilităţii, din care în acest an, s-au portat aproape 670.000 de numere de telefon, potrivit Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), notează news.ro.

”De la 21 octombrie 2008 când a fost lansat serviciul portabilităţii care oferă utilizatorilor posibilitatea de a-şi alege cea mai potrivită ofertă pentru nevoile lor de consum păstrându-şi numărul de telefon, peste 7 milioane de numere de telefon au fost transferate între reţelele din România. În acest an, s-au portat aproape 670.000 de numere de telefon, peste 93% dintre ele fiind de telefonie mobilă”, arată ANCOM într-un comunicat.

În cei 12 ani de la lansarea portabilităţii, au fost portate în total 7.005.720 de numere, dintre care 6.121.287 sunt numere de telefonie mobilă şi 884.433 sunt numere de telefonie fixă.

Citește și: Ludovic Orban, REPLICĂ NEAȘTEPTATĂ: Pentru HORECA, încă nu am niciun fir de păr alb, dar dacă mi-ar fi ieșit, ar fi avut legătură

De la începutul acestui an până la 30 septembrie au fost portate 667.469 de numere de telefon, din care 623.077 sunt numere de telefonie mobilă şi 44.392 sunt numere de telefonie fixă.

În această perioadă, RCS&RDS a primit în reţea prin portare 266.661 de numere de telefonie mobilă, urmat de Telekom Romania Communications cu 107.830 de numere portate, Vodafone cu 95.640 de numere, Orange cu 87.790 numere şi Telekom Romania Mobile Communications cu 65.138 de numere portate.

În ceea ce priveşte telefonia fixă, RCS&RDS a primit în reţea 18.491 numere, Orange 11.152, Vodafone 9.556, GTS Telekom 2.198 şi Telekom Romania Communications 796 numere.

ANCOM a primit în anul 2020 un număr de 168 de sesizări de la utilizatori cu privire la desfăşurarea procesului de portare, principalele probleme sesizate vizând termenele asociate procesului de portare, refuzul portării sau alocarea numerelor provizorii.

Utilizatorii au la dispoziţie site-ul www.portabilitate.ro, unde pot afla în ce reţea funcţionează orice număr de telefon folosit în România, chiar dacă a fost portat. Totodată, site-ul oferă detalii cu privire la paşii care trebuie urmaţi pentru a porta un număr de telefon, răspunsuri la întrebări care apar frecvent în situaţia portării numerelor, dar şi sfaturi pentru a evita posibilele probleme care pot interveni pe parcursul procesului de portare.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend