Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Alege să te bucuri de confort deplin în dormitorul tău

Publicat

in

În momentul în care te întorci acasă de la locul de muncă după o zi extrem de agitată din toate punctele de vedere, nu există sentiment mai liniștitor sau mai relaxant decât momentul în care te așezi în pat și te pregătești să te culci. Somnul este un element foarte important pentru fiecare și din acest motiv, camera în care dormim este una dintre cele mai intime și mai plăcute camere din locuința noastră. Patul este și el unul dintre factorii care influențează felul în care dormim și mai ales felul în care ne odihnim. Atât salteaua pe care o folosim, cât și lenjeria de pat lenjeria pot avea un efect pozitiv sau nu asupra felului în care ne simțim în patul nostru.

Dacă vom reușim să creăm în dormitorul nostru o ambianță suficient de plăcută, care sp ne faciliteze relaxare există șanse foarte mari că pe parcursul nopții avem un somn cât mai odihnitor. Dacă nu, însă, riscăm ca pe parcursul nopții să fim neliniștiți și să nu ne găsim locul. Adesea, acest lucru este rezultatul unei lenjerii de pat realizate dintr-un material care ne deranjează, a unei lumini puternice sau poate al saltelei care nu este potrivită pentru nevoile noastre. 

Un element foarte important pentru cei care își doresc o odihnă plăcută și lipsită de incidente neplăcute este lenjeria de pat pe care o folosesc aceștia. Aceasta are scopul de a oferi protecție și confort, iar ele sunt elemente clare care pot determina cum ai reușit să te odihnești. O caracteristică importantă a lenjeriei de pat este materialul din care această este confecționată De foarte multe ori un material extrem de slab din punct de vedere calitativ poate reprezenta unul dintre motivele pentru care nu ne putem liniști deloc în pat. Astfel, pe site-ul celor de la talis vei descoperi unele dintre cele mai calitative lenjerii de pat de pe piață. Aceștia prezintă o gama variată de așternuturi de pat realizate din materiale bune, care îți vor oferi o experiență a somnului cum nu ai mai trăit până acum

Mai mult, site-ul propune o diversitate foarte largă de modele și culori care să te reprezinte și care să se potrivească cu toate nevoile tale. De la cele mai simple, care denotă modernism și lărgesc camera, la cele mai colorate, cu modele abstracte sau cu imprimeuri florale, toate pot fi regăsite aici. Tot ce trebuie să faci este să algei lenjeria de pat care te încântă cel mai mult și să o adaugi în coșul de cumpărături de pe site. Poți chiar să faci acest lucru de la tine de acasă, fără să te mai îngrijoreze timpul pierdut prin magazine sau la cozi. Imediat ce vei plasa o comandă, aceasta va fi pregătită pentru livrare și va ajunge la tine în cel mai scurt timp posibil. Te vei putea bucura de lenjerii de pat de calitate și vei putea dormi în așternuturile noi la doar câteva zile după ce vei plasa comanda.

Totodată, deși aceștia pun la dispoziție lenjerii de pat din unele dintre cele mai bune materiale existente, prețul pe care îl vei oferi pentru acestea este unul foarte rezonabil, ori somnul și odihna sunt elemente de bază pentru o viață sănătoasă. Aceștia nu fac rabat de la calitate, chiar dacă vei găsi acolo promoții pentru toate buzunarele. De altfel, aceștia îți pun la dispoziție și o oferta specială prin intermediul căreia vei putea cumpără două lenjerii de pat la prețul uneia singure. Oferta această este exact ceea ce căutai, mai ales dacă în casa ta ai mai multe camere în care ai vrea să schimbi o lenjerie de pat, sau pur și simplu în cazul în care ai vrea să faci cadou una.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Ludovic Orban, mesaj pentru români: ‘Cu cât rata de vaccinare va fi mai mare, cu atât șansa de a avea un impact mare, în valul patru al pandemiei, se va diminua’

Publicat

in

De

Președintele PNL, Ludovic Orban, consideră că actuala campanie de vaccinare împotriva COVID-19 trebuie adaptată în funcţie de caracteristicile fiecărei zone locale, astfel încât numărul celor care se imunizează să crească, în special în localităţile urbane mici şi în mediul rural.

În materie de campanie de vaccinare e loc de mai bine. În mediul urban mare ne-am mişcat bine, dar în urbanul mic şi mediul rural trebuie să mărim numărul de caravane mobile, să facem o popularizare mai bună, să implicăm toţi factorii de influenţă din comunităţile locale – primari, preoţi, medici, cadre didactice, ca atunci când ajunge caravana lumea să vină să se vaccineze în număr foarte mare.

Odată cu venirea sezonului cald şi cu vacanţa, a scăzut interesul pentru vaccinare şi ca urmare a scăderii numărului de cazuri există aşa o senzaţie de uşurare din partea multora care zic că se vaccinează, dar mai încolo. (…)

Cred că această campanie de vaccinare trebuie să se deruleze în continuare cu şi mai mare energie, cu o adaptare permanentă la caracteristicile comunităţilor locale. Cu cât rata de vaccinare va fi mai mare, cu atât şansa de a avea un impact mare, în valul patru al pandemiei, se va diminua„, a afirmat Orban, conform agerpres.ro.

Vezi și:

Ludovic Orban i-a ‘mitraliat’ pe liberalii Alina Gorghiu, Raluca Turcan, Emil Boc, Gheorghe Flutur, Victor Paul Dobre și Florin Roman: ‘Trebuie definit ce înseamnă un suflu nou’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ion Cristoiu: ‘Joe Biden i-a dat lui Vladimir Putin un capital electoral uriaș în țară. America va face foarte multe concesii în plan regional Rusiei’

Publicat

in

De

Jurnalistul și publicistul Ion Cristoiu afirmă că întâlnirea dintre Joe Biden și Vladimir Putin i-a oferit liderului rus un ”capital electoral uriaș în țară”, iar ”America va face foarte multe concesii în plan regional Rusiei pentru ca Rusia să nu se alieze cu China”.

“Această întâlnire, din punct de vedere planetar, este absolut nejustificată pentru că întâlniri de genul acesta și mediatizate ca fiind întâlniri de importanță planetară au fost între America și Uniunea Sovietică. URSS însemna mult mai mult decât e Rusia acum – Belarus, Ucraina plus lagărul socialist, și atunci era normal ca America să stea de vorbă cu Uniunea Sovietică. Cele două superputeri. Rusia, moștenitoarea URSS, nu este o putere planetară. Este o putere regională”, a afirmat publicistul vineri seară, la emisiunea Gândurile lui Cristoiu.

În opinia sa, era normal ca Vladimir Putin să se întîlnească cu premierul britanic, Boris Johnson, și nu cu Biden, care, astfel, i-a alimentat liderului de la Kremlin capitalul electoral din țară.

“Era normală o întâlnire Boris Johnson-Putin. Rusia este la nivel de Europa. Cum să se întâlnească o putere care se pretinde planetară cu o putere care este regională. URSS a căzut și s-a întors la Rusia de pe vremea țarismului în care era o putere regională foarte mare și se bălăngănea cu Austria, cu Franța, cu Turcia. Ei din cauza asta au un sindrom: sindromul puterii care nu mai este superputere și prin aceasta Biden i-a dat lui Putin un capital electoral uriaș în țară”, a susținut publicistul.

Ion Cristoiu mai spune că amenințarea cea mai mare pentru SUA este China, iar întâlnirea Biden-Putin este un semnal că America va face foarte multe concesii în plan regional Rusiei pentru ca aceasta să nu se alieze cu China.


“La ora actuală, cea mai mare amenințare pentru America este China, care nu are sindrom de mică putere, dimpotrivă, are la ora actuală sindrom de superputere. Adică nu cred că președintele chinez venea fuga la Geneva. Această întâlnire este un semnal că America va face foarte multe concesii în plan regional Rusiei pentru ca Rusia să nu se alieze cu China. O putere nucleară adăugată celeilalte puteri tehnologice uriașe îi făcea pulbere. Cel mai bun semn e că Polonia a vrut înainte de această întâlnire ca Biden să se întâlnească cu cei din Est, care înseamnă cei anti-ruși și Biden nu a vrut”
, a afirmat publicistul.

Ion Cristoiu adaugă că, din acest punct de vedere, România va avea o problemă dacă trebuie să aleagă între America și China.

“Fiind China prezentă, pentru români, va fi o foarte mare problemă nu opțiunea între America și Rusia, ci între America și China pentru că prima mare pagubă este cu Huawei. Americanii cer Occidentului și și nouă măsuri care nu au legături cu comerțul liber, dar cine ne plătește nouă, că noi vom lua mai scump tehnologia 5G?”, a mai spus publicistul, conform alephnews.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend