Conecteaza-te cu noi

Stiti cum se face ?

Alege o agenție de SEO bună pentru o vizibilitate sporită pe net a companiei tale

Publicat

in

Agentia seo Digital Metrics are o experiență de peste șapte ani în materie de optimizare SEO, iar până în prezent a desfășurat peste 100 de campanii reușite.

Pentru că Organic Search Engine Optimization nu este un lucru ușor de realizat este bine ca să apelezi la ea dacă vrei să ai un avânt sporit în strategia globală de marketing online pe care o proiectezi pentru afacerea ta.

Publicitate

O infrastructură SEO performantă, o echipă tehnică alcătuită din specialiști dedicați, rezultatele deosebite obținute, iată ce recomandă Digital Metrics acelora ce își doresc mai multă vizibilitate în online, deci merită să îi contactezi pentru o convorbire prealabilă și a vedea dacă te pot ajuta și  pe tine în dezvoltarea site-ului de afaceri.

Optimizarea pe care ei o fac nu se reduce doar la ocuparea unei poziții fruntașe pe Google, ci și pe creșterea numărului de conversii, adică de clienți și/sau de potențiali clienți.

SEO sau optimizarea unui site pentru motoarele de căutare se referă la toate acele tehnici a căror aplicare reușesc, dacă sunt folosite împreună, ca să îmbunătățească poziționarea naturală a site-ului în paginile motorului de căutare respectiv și să îi impulsioneze pe internauții interesați de produsele/serviciile pe care le vinzi să le analizeze și chiar să le comande în procentaj cât mai mare.

Există anumite criterii de relevanță ce sunt căutate de roboții motoarelor de căutare.

Provocarea de care o au mereu în față specialiștii SEO este aceea de a determina motorul de căutare să găsească site-ul respectiv mai relevant pentru o interogare dată decât altele cu același profil.

Din acest motiv conținutul acestuia trebuie să fie legat de interogarea respectivă. Mai nou, nu este vorba doar de cuvintele exacte, ci și de acelea referitoare în cel mai înalt grad la căutarea aceea.

Cuvintele SEO trebuie să respecte profilul clienților companiei, pentru ca vizibilitatea să nu fie una zadarnică, ci una aducătoare de profit pentru firma ce achiziționează pachetul de servicii SEO respectiv prin creșterea numărului de conversii, nu doar de useri ce accesează din curiozitate sau din întâmplare respectivul site.

Încrederea în site-ul respectiv este și ea extrem de importantă, la fel și legăturile și semnalele sociale pentru un spor de relevanță.

Deoarece profesia SEO este relativ nouă în România, mulți se pretind a fi specialiști. Dar ca întotdeauna, rezultatele sunt acelea care recomandă o agenție digitală sau o alta.

Înainte de a contacta o agenție SEO antreprenorii trebuie să fie conștienți de starea în care se găsește site-ul lor de firmă.

Eventualele probleme tehnice, design-ul, conținutul și poziționarea pe principalele motoare de căutare trebuie depistate din start. Un audit gratuit sau plătit poate să fie de mare ajutor în această privință.

O agenție de SEO bună prin definiție este foarte bine poziționată în mod natural cât mai sus pe Google. Dacă propriul site nu îl poate face vizibil, cum ar putea să îl facă vizibil pe al altora?

O întâlnire face to face este de multe ori de bun augur, deoarece în acest fel se poate stabili un dialog corect între cele două părți: firma SEO și potențialul client, pentru a se afla tot ceea ce este necesar înainte începerii unei eventuale colaborări de durată.

Agenția trebuie să explice pe larg în ce constau serviciile SEO ce vor fi furnizate și să facă acest lucru într-un limbaj care să fie pe înțelesul clientului.

Optimizarea este utilă, dar trebuie combinată și cu alte metode, în cadrul unei strategii complexe de durată pentru surclasarea concurenței. O agenție profesionistă ce oferă servicii SEO și de marketing digital va putea să ofere un ajutor eficient în această direcție.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

Citești scrisorile vecinilor? Riști să ajungi la închisoare

Publicat

in

De

Persoanele care deschid scrisorile altora fără să fie îndreptățite să o facă riscă să ajungă la închisoare pentru o perioadă de până la un an de zile, din moment ce aceasta este o infracțiune, conform legislației penale în vigoare. Totuși, fapta poate fi pedepsită, în unele cazuri, doar cu amendă penală.

Violarea secretului corespondenței este o infracțiune pedepsită de lege, potrivit Codului penal. Însă ceea ce trebuie subliniat este că vorbim despre fapte săvârșite fără drept.

Publicitate

Mai exact, în actul normativ scrie că „deschiderea, sustragerea, distrugerea sau reținerea, fără drept, a unei corespondențe adresate altuia, precum și divulgarea fără drept a conținutului unei asemenea corespondențe, chiar atunci când aceasta a fost trimisă deschisă ori a fost deschisă din greșeală, se pedepsesc”.

În funcție de situație, violarea secretului corespondenței se pedepsește cu închisoare de la trei luni la un an sau cu amendă penală.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Cum poți recupera avansul dat pentru o nuntă sau organizarea altui eveniment – Depinde de ce ai semnat in contract

Publicat

in

De

În perioada stării de urgență, numeroase evenimente au fost și vor fi anulate (cu toate că ne apropiem de finalul perioadei declarate inițial, președintele urmează să decreteze prelungirea acesteia în curând). Avansul plătit de cel care închiriază un spațiu pentru un eveniment, cu eventualele pregătiri este o chestiune mai mult decât comună – ce se întâmplă însă cu avansul dacă evenimentul nu mai poate avea loc din cauza stării de urgență?

Multe întrebări au fost ridicate pe această temă de la începutul stării de urgență și până acum. De cele mai multe ori, oamenii spun că firmele nu vor să le mai dea banii înapoi, că nu au resursele financiare să o facă. În alte cazuri, li se propun alte date pentru evenimentele respective, adică o reprogramare care presupune că avansul rămâne la firmă și nu există nici costuri suplimentare (care, în mod normal, în cazul unei amânări, ar fi existat).

Publicitate

În momentul de față, adică pe perioada stării de urgență, evenimente precum nunți, botezuri ș.a. asemenea nu pot avea loc atâta vreme cât presupun adunarea laolaltă a atât de multor persoane. Situația nu este însă imputabilă nici celui care plătește pentru organizare, nici celui care organizează – vorbim de măsuri impuse de stat, ce vizează sănătatea publică.

Avansul este din punct de vedere juridic o pare din preț – prețul total al contractului făcut cu firma care se ocupă de organizarea evenimentului respectiv (care poate să însemne fie doar închirierea acelui local, fie și alte servicii conexe, precum furnizarea mâncării, băuturii, muzicii ș.a.m.d.).

Ca în orice altă discuție, atâta timp cât există un contract semnat între părți, la clauzele acestui contract trebuie să ne uităm prima dată. Nu este exclus ca în contract să scrie că avansul nu se restituie aproape niciodată sau se restituie doar în condiții extrem de dificile. Atâta timp cât a fost asumat de părți, el produce efectele respective.

Notă: Deși se discută foarte mult în situația actuală despre forță majoră, aplicarea sa nu este atât de simplă și nu orice eveniment poate fi calificat ca atare pentru toate contractele

În cazurile în care este propusă o reprogramare, majoritatea opiniilor pe care le-am văzut exprimate de avocați în forumul avocatnet.ro au mers în aceeași direcție: avansul nu se restituie.

Desigur, situațiile sunt diferite și niciun răspuns nu poate oferi o soluție general valabilă. Cert este că renegocierea contractului respectiv este punctul de pornire – o negociere care ar trebui să se desfășoare, în mod ideal, în scris (prin schimb de e-mailuri), astfel încât, dacă se ajunge acolo, să poată fi probată în instanță. Reprogramarea este, practic, soluția ideală pentru a nu pierde avansul.

Lucrurile devin însă ceva mai dificile dacă avansul a fost plătit fără să existe vreun contract – în schimbul sumei plătite, să zicem, persoana a primit o chitanță care nu spune foarte multe. Într-o atare situație, fără ajutorul unui avocat, banii sunt greu de recuperat dacă nu există bunăvoința organizatorului. Cel mai probabil, se ajunge la instanță (după terminarea stării de urgență).

O sumă de bani ce poate fi restituită – arvuna (garanție)

Din start, arvuna și avansul sunt două chestiuni diferite din punct de vedere juridic. Arvuna funcționează ca o garanție, dar părțile pot să o privească și ca pe o parte din prețul plătit, la final. Arvuna este tratată în Codul civil alături de clauza penală, fiind de două tipuri: confirmatorie și penalizatoare. “Arvuna se restituie când contractul încetează din cauze ce nu atrag răspunderea vreuneia dintre părți“, prevede Codul civil.

Arvuna este un sistem de garantare apropiat ca regim unei clauze penalizatoare si reprezintă o suma de bani pe care o parte o plăteşte celeilalte pentru garantarea angajamentului său contractual, adică pentru garantarea asumării, iar uneori, şi a executării obligaţiilor negociate (…) În cazul nefinalizării contractului sau neexecutării sale din partea celui căruia arvuna i-a fost plătita, ea acţionează penalizator, obligând pe acesta la plata unei sume duble celei primite. Aşadar, instituţional, plata arvunei se face anterior încheierii contractului, în vederea garantării încheierii sau/şi executării sale, daca in acest caz părţile i-au dat aceasta semnificaţie“, sublinia judecătora Bistrița într-un caz ceva mai vechi.

De pildă, așa cum arăta cineva recent, arvuna a fost definită expres în contract ca fiind o sumă plătită cu titlu de garanție și care se va restitui la final.

În concluzie, fiecare trebuie să parcurgă cu atenție termenii contractuali și să vadă ce și în ce condiții poate cere banii înapoi.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend