Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Alec Baldwin a dat în judecat armurierul filmului „Rust” și alți trei membri ai echipei de pe platoul de filmare

Publicat

in

Actorul american Alec Baldwin i-a dat în judecată pe mai mulți membri ai echipei de pe platoul de filmare a peliculei „Rust”, pentru focul de armă care a ucis-o pe Halyna Hutchins, regizor de imagine, în 2021, relatează Reuters.

Alec Baldwin inainte s-o impuste fatal pe regizoarea Halyna HutchinsFoto: Captura YouTube

Baldwin a fost depus plângerea la Curtea Superioară din Los Angeles.

Plângerea lui Baldwin îi vizează pe armurierul Hannah Gutierrez-Reed, asistentul regizorului Dave Halls, furnizorul de recuzită Seth Kenney și șeful de recuzită Sarah Zachry. Avocații lui Gutierrez-Reed, Halls și Kenney nu au răspuns imediat solicitărilor de declarații în apărarea clienților lor. Reuters nu a putut găsi un avocat pentru Zachry.

Toți cei patru au fost, de asemenea, numiți ca inculpați împreună cu Baldwin în procesul inițial intentat de o supervizoare de scenariu, Mamie Mitchell, care a susținut că împușcătura i-a cauzat o suferință emoțională severă.

Plângerea lui Baldwin susține solicită despăgubiri care urmează să fie stabilite la proces pentru „durerea imensă” pe care o îndură.

„Această tragedie s-a întâmplat deoarece gloanțe reale au fost aduse pe platou și încărcate în pistol, Gutierrez-Reed nu a reușit să verifice gloanțele sau pistolul cu atenție, Halls nu a reușit să verifice cu atenție pistolul și totuși a anunțat că arma este sigură înainte de a i-o înmâna lui Baldwin , iar Zachry nu a reușit să dezvăluie că Gutierrez-Reed a acționat imprudent și era un risc pentru siguranța celor din jurul ei”, arată plângerea lui Baldwin.

Hutchins a fost ucisă când Baldwin repeta cu un pistol, în timpul filmărilor din New Mexico.

Într-un interviu, actorul a spus că nu a apăsat pe trăgaciul revolverului Colt .45, însă un test criminalistic al FBI a constatat că acesta „funcționează normal” și nu trăgea fără să fie apăsat trăgaciul.

Citește și:

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Un șofer de 76 de ani a fost bătut în trafic pentru că conducea prea încet

Publicat

in

Un șofer de 76 de ani a fost urmărit în trafic, blocat și bătut, pe o stradă din Hunedoara. Agresorul este un alt șofer, nervos fiindcă bărbatul de 76 de ani a condus prea încet. Conform Poliției Hunedoara, un bărbat de 76 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Republicii, din municipiul Hunedoara, ar fi fost claxonat de șoferul unui autoturism care mergea în spatele său, pe motiv că ar conduce prea încet, scrie Mediafax.

Bărbatul a luat și bătaie și s-a ales și cu mașina avariată

După ce a parcat maşina, bărbatul de 76 de ani a coborât din mașină pentru a merge la niște cunoștințe, iar lângă autoturismul său a parcat șoferul autoturismului care l-a claxonat. Acesta a coborât din maşină şi l-a lovit cu pumnul în feță, după care a lovit portiera stânga-față a autoturismului septuagenarului cu piciorul și i-a rupt maneta ștergătoarelor.

Citeste mai mult

NATIONAL

More than 30 migrants found in two trucks at western border

Publicat

in

More than 30 migrants from several countries were found while trying to leave the country illegally, hidden in two trucks carrying goods to France and Germany, at the western Nadlac II border crossing point.

Both trucks, driven by a Turkish driver and a Romanian driver, respectively, were carrying various goods and pallets, according to the documents accompanying them.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend