Conecteaza-te cu noi

BUSSINES

Ai un magazin online? Citeste aici de ce pierzi clienti!

Avatar

Publicat

in

Un vizitator al magazinului tau a adaugat unul sau mai multe articole in cosul de cumparaturi? Fantastic! Un procent de 68% dintre consumatori isi abandoneaza cosul de cumparaturi inainte de efectuarea platii. Sa vedem mai jos care ar fi motivele pentru care aceste cosuri sunt abandonate.

Magazinul online este lent

Avand in vedere ca satisfactia instantanee in shopping online este acum normala, nu este surprinzator faptul ca vizitatorii online sunt nerabdatori. Cei de la CostiDesign au constatat ca 57% dintre clienti parasesc un site daca este nevoie de mai mult de 3 secunde pentru incarcare a unei pagini. Si daca magazinul online „ingheata”, nici asta nu este o veste buna. Iar din aceasta cauza 24% din vizitatori isi abandoneaza cosul de cumparaturi. De aceea este important sa investiti intr-o platforma rapida de comert electronic in care sa aveti incredere si sa nu functioneze cu intreruperi sau eroant.

Publicitate

Reprezinta o experienta neplacuta pentru utilizatori

In afara de a fi rapid si de incredere, magazinul online trebuie sa fie si usor de navigat de catre clienti. 25% din utilizatori abandoneaza magazinul online pentru ca nu are detine aceste aspecte, mai ales daca exista prea multi pasi pentru a finaliza procesul de plasare a unei comenzi.
Incercati sa faceti o achizitie din magazinul online ca si client, si verificati daca nu e prea complicat pentru clienti ca sa finalizeze plata produsului sau daca gasiti neregului urmand pasii. De asemenea, puteti sa va uitati in platforma Google Analytics pentru a determina la ce pas renunta clientii cel mai des. Acest lucru va ajuta sa aflati ce modificari trebuie sa faceti pentru a avea un magazin online rapid si curat.

Magazinul online nu este optimizat pentru dispozitive mobile.

Nu reusiti sa optimizati magazinul pentru varianta de mobil? Greseala uriasa. Asigurati-va ca orice platforma de e-commerce pe care o alegeti functioneaza la fel de bine de pe dispozitivele mobile, asa cum se intampla pe desktop-uri.

Metoda de plata nu pare de incredere

Oamenii nu vor cumpara de la dumneavoastra daca au ce mai mica banuiala ca etapa de plata este inselatoare. O modalitate usoara de a atenua acest lucru este afisarea logo-urile de la carduri bancare de incredere pe durata platii, 80% dintre clienti se simt mai siguri cand site-urile fac acest lucru. Abilitatea de a accepta o varietate de metode de plata e o alegere buna. 42% dintre cumparatori vor cheltui mai mult daca au optiuni de plata diferite.

Politicile de expediere nu sunt clare

Este important sa iti anunti clientii inainte de a comanda despre perioada si costul de livrare al comenzii. 61% dintre clienti renunta dupa ce au vazut preturi de transport mai mari decat cele preconizate. O modalitate usoara de a rezolva acest lucru este includerea unui claculator de transport pe pagina produsului sau la inceputul procesului de plata.

Avand un timp de livrare rapid, de asemenea este important. 16% dintre cumparatori abandoneaza magazinul online daca nu sunt multumiti de cat timp le va lua pentru a primi produsele comandate. Iar daca puteti oferi transport gratuit clientii sunt mult mai tentati sa faca click pe butonul de „cumparare”. 69% din cumparatori au mai multe sanse sa cumpere dintr-un magazin online de la companii care ofera transport gratuit.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Pensionari în acțiune! TENTATIVĂ DE PRELUARE A PUTERII LA ELECTROARGEȘ SA, ÎN RESTAURANT: Dumitru Tudor vrea, cu orice preț, controlul societății – Cine-i plătește nota ?

Avatar

Publicat

in

De

La finalul lunii iulie 2020, Dumitru Tudor, acționar și membru al Consiliului de Administrație al Electroargeș S.A. a solicitat Tribunalului Specializat Argeș să-l autorizeze să convoace o Adunare Generală Ordinară a Acționarilor în anul 2020. Până aici nimic deosebit cu excepția faptului că unele dintre punctele de pe ordinea de zi propusă țin de Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor și nu de cea Ordinară.


Așa cum s-a „întâmplat” de la momentul intrării în acționariatul Societății, Dumitru Tudor pretinde că își exercită un drept, drept care, de altfel, a fost recunoscut și respectat și de ceilalți acționari.
Revenind la cerere, deși Electroargeș S.A. are posibilitatea de a asigura ținerea ședințelor într-un sediu modern ce oferă toate condițiile necesare desfășurării în bune condiții a unor astfel de întâlniri ale acționarilor și cu respectarea tuturor regulilor de distanțare socială, Dumitru Tudor vrea ca această adunare să fie ținută la restaurantul Capra Neagră. Mizând probabil pe faptul că ar trebui să asigure mai întâi „petrecerea” și mai apoi să se treacă și la eventuale discuții referitoare la bunul mers al Societății, Dumitru Tudor crede că regulile sub care se desfășoară sau ar trebui să se desfășoare activitatea Electroargeș S.A. sunt la cheremul lui.
Este explicabilă decizia de a avea o întrevedere la restaurant, în condițiile în care la Electroargeș S.A. tocmai a avut loc Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor la care Dumitru Tudor a fost „vocalistul” principal. Dincolo de aceea că nu s-a dovedit un bun orator, iritând acționarii cu țipetele și inepțiile sale, Acționarii, fie minoritari, fie majoritari, au decis în mod liber asupra tuturor problemelor reale ale Societății, în cea mai mare parte fiind în total dezacord cu Dumitru Tudor.
Simțindu-se profund rănit în orgoliul propriu, sentiment nutrit în fiecare an, acest Gică Contra al acționariatului Electroargeș S.A. înțelege să aibă o manifestare total ostilă față de bunul mers al Societății, exprimându-și drepturile în contra acesteia, reiterând fără succes, an de an, aceleași solicitări deja soluționate în cadrul Adunărilor Generale.

Publicitate


În spiritul acestei conduite total ostile față de Electroargeș S.A. și de ceilalți acționari față de care are aceleași drepturi, dar și obligații, Tudor vrea să readucă în discuția acționarilor aspecte deja epuizate și tranșate definitiv de Adunarea Generală, să revină asupra hotărârilor adoptate, solicită includerea și aprobarea unor puncte pe ordinea de zi fără să parcurgă procedurile legale prealabile și obligatorii.
Dumitru Tudor intenționează să se instaleze la conducerea Electroargeș S.A. alături de o echipă de pensionari din care nu avea cum să lipsească Ion Gavrilă. Noii membrii ai Consiliului, propuși de Tudor, sunt total lipsiți de cunoștințe elementare de business. Sub conducerea lui Dumitru Tudor este elocventă situația magazinelor deținute și administrate de firma de casă a acestuia – Vidraru S.A., toate bucurându-se de un grad de ocupare alarmant de mic ce demonstrează lipsa cunoștințelor manageriale.
Deși este membru în Consiliul de Administrație, calitate ce îi conferă posibilitatea de a cunoaște situația societății, se opune atat în sedintele Consiliului de Administratie cat si în adunarea generală efectuării oricăror proiecte si oricăror investitii, cu scopul evident de a prejudicia Electroargeș S.A. dar și pe ceilalți acționari.


Este clar că Electroargeș S.A. nu este și nu poate fi „jucăria” niciunuia dintre acționari, iar modul de acțiune trebuie să fie și să rămână unul transparent, supus majorității decidenților și în interesul tuturor acționarilor, instanța urmând să rămână ultima pârghie de acțiune și, în orice caz, nu una abuzivă.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

DE INTERES – APIA a început plata ajutorului de stat pentru crescătorii de animale!

Avatar

Publicat

in

De

APIA informează printr-un comunicat de presa, că efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor, pentru cererile depuse în luna iunie 2020, aferente serviciilor prestate în luna mai 2020.

Suma totală autorizată la plată este de 1.224.344 lei și se acordă de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, pentru un număr de 25 de solicitanți care au accesat această formă de ajutor de stat în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr.1179/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat în sectorul creșterii animalelor, cu modificările şi completările
ulterioare.

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend