Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

AI UN APARTAMENT DE VÂNZARE ? ACUM E MOMENTUL SĂ VINZI: Zeci de cumpărători pe listele de așteptare, la Klanar Imobiliare

Publicat

in

Piaţa imobiliară din judetul Argeș se află într-un moment extrem de bun. Motorul ei, creditarea, a fost repus în funcțiune încă din primele luni ale anului și a ajuns acum la turație maximă. Mai mult, odată cu relaxarea restricțiilor si reluarea nunților, s-a creat un val nou de cereri de apartamente. De la jumatatea lunii iulie, așadar, piața imobiliară din Curtea de Argeș a explodat. Tot in aceeași perioadă au revenit pe piață clientii cu bani dar și cu pretenții crescute, așa se face că , in acest moment, piața imobiliară are motoarele turate la maxim. Agenții Klanar Imobiliare, cea mai puternică agenție din Argeș, spun că prețurile apartamentelor s-au stabilizat în această perioadă după o creștere de circa 10 % si se anticipeaza că acestea vor scădea treptat, după luna august, odată cu un anunțat val 4 al epidemiei de Coronavirus.

” Cererea este foarte mare și avem clienți pe liste de așteptare pentru apartamente in Curtea de Argeș. Avem, la acest moment, peste 30 de persoane in baza noastra de date care așteaptă un apartament fie cu plata cash, fie în rate prin băncile noastre partenere. În ultima lună am avut clienți care au vândut apartamentul pe loc. Au venit la agenție să vândă și, pe loc, stabileam deja vizionări cu potențialii noștri clienți, iar după doar o oră intocmeam actele necesare tranzacției. Așa că, pe cei care au de gand să vândă, îi așteptăm la agenție pentru a face tranzacția în aceeași zi”, ne-a declarat Narcisa Uță, managerul Klanar Imobiliare, cea mai puternică agenție imobiliară din Argeș.

De ce să vinzi sau să cumperi prin Klanar Imobiliare ?

” Am vândut apartamentul primit de la părinți în acceași zi grație celor de la Klanar. Desi era un apartament cam scump, 55.000 euro, am avut acordul alor mei să fac asta. Au inteles că trebuie sa vand ca sa imi pot cumpara altul in orasul in care m-am mutat după ce m-am casatorit. Incercasem sa il vand singura dar, dupa ce am postat un anunt eram agasata de telefoane, multe dubioase, altele ale unor vecini curiosi, dar … doar vorbe si care e ultimul preț. Cum nu aveam timp sa vin la Curtea de Argeș pentru fiecare telefon, am apelat la Klanar, o agenție recomandata de prieteni. Mi-au verificat actele din punct de vedere juridic, au vazut apartamentul, mi-au explicat toate detaliile si , a doua zi, m-au sunat ca au client și va trebui să vin direct la notariat să semnez actele și să iau banii. Am venit, toate actele pregătite, mi s-a făcut Certificatul Energetic gratuit de către cei de la agenție, am semnat si am rezolvat în doar o zi ceea ce mă chinuisem sa fac in jumatate de an”, spune Grațiela Șerbănoiu, client Klanar.

Narcisa Uță, managerul Klanar Imobiliare spune că atât vânzătorii dar și cumpărătorii sunt la fel de mulțumiți. „Mulți dintre vânzători ajung la noi la recomandările altor clienți care au apreciat munca, rapiditatea și eficiența noastră. Mulți dintre aceștia au înțeles cât de greu, costisitor și de multe ori ineficient este să încerci de unul singur. Noi avem o baza de date cu clienți în așteptare, avem parteneriate solide cu bancile și îi ajutăm foarte mult la creditare, avem colaborari cu firme de cadastru si avem acces, personal și timp să transferam rapid utilitațile și tot ceea ce ține de schimbarea unui proprietar de imobil. Softul nostru ne permite ca, în momentul in care un vânzător vine în agenție și ne dă primele detalii despre un imobil – apartament, casă, teren, etc, să selecteze instant din baza noastra de date potențialii clienți. Avem clienți nu doar din Argeș ci din întreaga țară. Avem, de asemenea, bază de date cu clienți care lucreaza în străinatate și ne anunță cu luni bune inainte că vin in țară pentru a cumpăra, pentru a investi. Așadar, le spun celor care vor sî vandă rapid un apartament, că totul începe printr-un telefon sau o vizita la agentia noastră și vor constata că în maxim o zi, două, hai… o săptămână, vor merge alaturi de noi în notariat unde vor semna actele de vanzare și vor încasa banii ceruți pe apartament, poate chiar un pic mai mult”, spune Narcisa Uță, managerul Klanar Imobiliare.

Așadar, dacă vreți să vindeți, la Klanar Imobiliare vă așteaptă o listă cu peste 30 cumpărători care vor sî cumpere fie apartamente ieftine, fie scumpe. Clienți care fie au banii cash, fie apeleaza la imprumuturi si au dosare de creditare deschise deja la bancile partenere ale Klanar Imobiliare. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa suni la 0743 237 183, 0348 569 111 sau să faci o vizită la sediul Klanar Imobiliare, în spatele Bisericii Sf. Gheorghe, strada Mihai Bravu, parter.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Profesorul Mircea Miclea: ‘Autoritățile au mers pe ideea asta: îi speriem pe oameni, că, după aceea, dacă îi speriem, ei vor asculta mai mult de ceea ce noi le spunem. Oamenii fug de libertate’

Publicat

in

De

Prof. univ. dr. Mircea Miclea, fost ministru al Educației, a vorbit despre cultura fricii și despre cât de dominantă a fost ea în pandemie: ”bineînțeles că dacă îi speriem pe oameni, atunci oamenii devin mai ascultători. Oamenii fug de libertate”

Ei (autoritățile n.r) au mers pe ideea asta: îi speriem pe oameni, că, după aceea, dacă îi speriem, ei vor asculta mai mult de ceea ce noi le spunem. Au mers pe ideea că, dacă creștem anxietatea, atunci vom crește complianța, adică respectarea regulilor. Din 1962 sunt studii care arată, din nou, că, până la un loc, speriindu-i pe oameni, oamenii ascultă mai mult. De la un loc, dimpotrivă, au reacții de apărare față de ceea ce le induce frică și vor face invers și vor construi tot felul de teorii și sunt studii inclusiv despre vaccinare.

Pe de altă parte, bineînțeles că dacă îi speriem pe oameni, atunci oamenii devin mai ascultători. Oamenii fug de libertate. Când începe să le fie frică, vor să-și reducă frica, renunță la libertăți. Efectul este că susțin regimuri discreționare, care fac ce vor mușchii lor și asta este un mare pericol”, a afirmat prof. univ. dr. Mircea Miclea.

Prof. univ. dr. Mircea Miclea a precizat că, de la debutul pandemiei, rata de anxietate la adolescenți a crescut cu 30-40%, în timp ce incidența cea mai mare a anxietății și a depresiei a coborât de la 27 de ani, la 17,5 ani.

„(Autoritățile n.r) își dau seama câtă fugă de libertate este în sufletele oamenilor din cauză că le-a cultivat sistematic frica și le-o cultivă în continuare mereu, punând accentul pe ce amenințări sunt. Vă aduceți aminte cum erau prezentate în pandemie valurile și, într-o perioadă în care era bine, ni se spunea mereu că acum e bine, dar vedeți că vine o nouă catastrofă. Și mereu oamenii trăiau în catastrofă. Efectul? Păi a crescut rata de anxietate la adolescenți cu 30-40%, a coborât incidența cea mai mare a anxietății și a depresiei de la 27 de ani la 17,5 ani.

Nu-și dau seama ce fac cu mințile oamenilor. Nu-și dau seama cât de mult, cât de detrimentală este cultivarea aceasta a fricii pentru democrație și pentru sănătatea mintală a oamenilor. Oamenii aceștia o să mai aibă disponibilitatea de a face start-up-uri, de a-și asuma riscuri? Păi trăiesc cu frica în sân”, a precizat prof. univ. dr. Mircea Miclea, conform Gândul.ro.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Emmanuel Macron lansează acuze dure la adresa celor care fac profit de pe urma războiului din Ucraina: ‘Avem azi anumiți producători și mulți speculanți, care fac mulţi bani din contextul geopolitic. Poate, oare, să dureze acest lucru? Nu!’

Publicat

in

De

Preşedintele francez Emmanuel Macron denunţă ”profitori de război care fac mulţi bani dn petrol şi gaze naturale”, ”producători”, ”superprofituri” şi ”speculanţi”, nemulţumit de scumprea energiei care, în opinia sa, nu se explică doar prin contextul Războiului rus în Ucraina.

Producători fac superprofituri din petrol şi gaze naturale”, a denunţat Macron.

El s-a întrebat despre ”justificarea producţiei reale pentru ca preţurile să se scumpească atât de mult”.

”Avem azi anumiţi producători şi mulţi speculanţi, care fac mulţi bani din contextul geopolitic. Poate, oare, să dureze acest lucru? Nu!”, a denunţat şeful statului francez.

Macron a denunţat deja un ”impozit din afară” şi faptul că ”banii contribuabilului nu are vocaţia să-l plătească”.

Avem sisteme şi pieţe dereglementate din cauza Războiului (rus din Ucraina), avem oameni care au speculat de pe urma războiului, iar azi există care fac mulţi bani din război”, a denunţat el.

Îi numim profitori de război”, a tunat Macron.

În pofida unor măsuri de protecţie impuse de către statul francez începând din 2021 în privinţa preţului energiei, Macron vrea ”reguli de funcţionare a pieţei electricităţii”.

Nu pot să înţeleg cum putem accepta atât de mult timp ca banii contribuabilului din ţara noastră să fe folosiţi la ajutarea gospodăriilor să poată trăi pe timp de război şi că, în afara de asta, există oameni care se îmbogăţesc mult pe timp de război”, a denunţat Macron.

Şeful statului francez consderă că dacă organizaţiile însărcinate cu aceste probleme nu reuşesc să oprească această ”explozie” a preţurilor, ”vom avea o problemă, o problemă politică” şi că ”există o parte a ecuaţiei pe care nu o poate explica”.

El a rezumat absurditatea situaţiei energetice citând un serial francez de animaţie ”Les Shadocks”, care are drept deviză butada ”dacă nu există soluţie e pentru că nu există problemă”, informează news.ro.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend