Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Ai dăruit vreodată un coș cu flori? Dacă nu, iată motivele pentru care să le oferi celor dragi un astfel de cadou!

Avatar

Publicat

in

Când ți-ai surprins ultima oară jumătatea cu un aranjament floral deosebit? Dar persoanele dragi din familie, cum ar fi mama, bunica, sora sau mătușa? Florile reprezintă singurul cadou ce poate fi dăruit fără explicații și singurul cadou ideal pentru a-ți demonstra dragostea. De aceea, ori de câte ori ai ocazia, fă-le o surpriză celor dragi ție și vei observa bucuria din ochii și din sufletul lor. Florile nu au nevoie de un motiv pentru a fi dăruite, deoarece sunt simbolul dragostei, al bucuriei, recunoștinței și mulțumirii. Cu ajutorul acestora, îți poți exprima sentimentele mai ușor, chiar și când nu este nevoie de cuvinte. 

Din cauza programul de lucru tot mai aglomerat, timpul petrecut cu persoanele dragi este și el limitat, așa că profită de orice ocazie pentru a le fi aproape. Iar dacă nu poți să îi vizitezi, florile reprezintă un cadou simbolic prin care îți arăți dragostea și îi asiguri că totul va fi bine și că ești mereu alături de ei. 

Deși toate florile sunt frumoase, dacă vrei să oferi un cadou cu adevărat deosebit, ar fi bine să te informezi puțin în legătură cu semnificația lor și bineînțeles, să dăruiești flori în concordanță cu preferințele persoanelor dragi. Sunt unele flori care pot provoca alergii și simptome neplăcute, așa cum este și crinul. Dacă o persoană dragă ție are o anumită sensibilitate la mirosuri, ar fi bine să eviți florile puternic parfumate sau care au prea mult polen ce se dispersează ușor în mediul înconjurător (crinul este un astfel de exemplu). Este important ca un cadou să nu fie doar frumos, ci și adecvat persoanelor dragi, așa că merită să acorzi puțin mai multă atenție decât de obicei în momentul în care le dăruiești flori. 

Poți oricând să optezi pentru buchete de flori deosebite, însă astăzi îți propunem altceva: cosuri cu flori super frumoase. Ai dăruit vreodată un coș cu flori? Acesta reprezintă mai mult de un cadou deosebit: poate fi și o decorațiune ce va înveseli încăperea unde va fi așezat și de asemenea se va păstra în stare foarte bună mai mult timp decât clasicele buchete. Pentru a te convinge, în continuare îți vom prezenta trei motive pentru care să dăruiești coșuri cu flori. 

  1. Arată spectaculos: indiferent ce flori ai alege, vei avea siguranța că un astfel de aranjament va arăta superb. Combinația dintre flori și un coș împletit sau unul realizat din bucăți de lemn este una foarte frumoasă, căreia cu greu îi poate rezista cineva. 
  2. Le poți comanda și online: dacă vrei să nu mai pierzi timpul, comandă cu încredere online coșurile cu flori care îți plac, de la o florărie deosebită, așa cum este Maison d’Or! 
  3. Sunt potrivite pentru toate ocaziile: indiferent dacă este vorba despre o zi de naștere, o aniversare, o reușită profesională sau pur și simplu dacă vrei să îți demonstrezi dragostea, alege cu încredere un coș cu flori și nu vei regreta. 

În încheiere, am vrea să știm dacă ți-am atras atenția cu aceste argumente și dacă vei începe să dăruiești coșuri cu flori mai des de acum înainte! 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Maia Sandu, lovitură dură pentru Pavel Abraham

Avatar

Publicat

in

De

Pavel Abraham, fostul șef al Poliției Române, a fost retras de către Maia Sandu din funcția de membru al comisiei care desemnează un judecător la CEDO din partea Republicii Moldova. Ea îi reproșează românului probleme de integritate.

Maia Sandu a semnat pe 14 ianuarie o decizie de retragere a lui Pavel Abraham din funcția de membru al comisiei pentru selectarea candidaților la postul de judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) din partea Republicii Moldova, scrie Agora.

Pavel Abraham, fost șef al Poliției Române și personaj controversat, cunoscut în ultimii ani datorită aparițiilor sale TV, a fost numit în comisie pe 10 decembrie 2020 de către fostul președinte Igor Dodon și este susținut de către conducerea pro-rusă a Ministeruui Justiției.

Maia Sandu a decis acum retragerea lui Pavel Abraham pentru că există „unele dubii rezonabile cu privire la integritatea acestuia”, a explicat consiliera prezidențială Olesea Stamate.

Presa de la Chișinău scrie despre reputația îndoielnică a lui Pavel Abraham

”Ținând cont de importanța reprezentării R. Moldova la CEDO de către un judecător onest și profesionist, așteptările societății sunt ca acest concurs să se desfășoare într-o manieră de maximă transparență și corectitudine”, a mai spus Stamate.

În locul românului Pavel Abraham a fost numită judecătoarea Viorica Puică, de la Judecătoria Chișinău.

Ziarul de Gardă prezintă CV-ul generalului Pavel Abraham și precizează că fostul șef al Poliției Române și secretar de stat MAI, în prezent avocat, are o reputație îndoielnică în România, informează stirileprotv.ro

Citește și:

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ministerul Sănătății face apel la români: ‘Donează sânge! Generozitatea ta poate salva viețile altor oameni’

Avatar

Publicat

in

De

sursa foto:  ecopolitic.ro

Ministerul Sănătăţii, a precizat pe pagina sa de Facebook, că vaccinurile împotriva COVID disponibile în România, de la Pfizer şi Moderna, permit donarea de sânge imediat după vaccinare, fără o perioadă de aşteptare.

”Vaccinurile împotriva COVID-19 disponibile în România în acest moment, Pfizer BioNTech și Moderna, permit donarea de sânge imediat după vaccinare, fără o perioadă de așteptare.

În momentul de față, România dispune de vaccinurile împotriva COVID-19 bazate pe tehnologia ARN-ului mesager. Molecula de ARN mesager nu prezintă potențial infecțios și este înlăturată din organism odată ce și-a îndeplinit scopul, acela de a produce proteina Spike care declanșează răspunsul imun (1).

Chiar dacă suntem în mijlocul unei pandemii, nevoia de sânge a spitalelor rămâne constantă, și de aceea este bine să donăm sânge dacă îndeplinim condițiile obișnuite pentru a deveni donatori.

Există posibilitatea programării de la distanță pentru donarea de sânge, telefonic, prin email sau prin intermediul unor aplicații mobile precum Donorium.

Donează sânge! Generozitatea ta poate salva viețile altor oameni.

Este posibil ca imaginea să conţină: text care spune „Pot dona sânge după vaccinarea împotriva COVID-19? Da Ocampanederulatăde o campanie derulată de Observatorul Român de Sănătate È™i Misreport, încurajată de MINISTERULSĂNĂ SĂNĂTĂȚII”

Citește și:

SHARE

COMENTEAZĂ

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend