Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

AI AFLAT ? Măcelăria Făgăraș, de azi in Piața Centrală – Gustul bun de altădată într-o nouă locație

Avatar

Publicat

in

Gustul bun de altădată al produselor din carne cu care v-a obisnuit măcelăria Făgăraș, poate fi găsit, de astăzi, în noua locație situată în Piața Centrală din Curtea de Argeș, lîngă stația de Taxi și lângă Parc, la intrarea pe strada Castanilor. Aceleasi produse traditionale din carne pe care le găseați în vechiul magazin din zona sensului giratoriu – Fagaras sunt diponibile acum mai la indemana ta, chiar in zona Pietei centrale, asta pentru că magazinul doar s-a mutat acolo, dar gustul, prospetimea si calitatea produselor de macelărie specifice zonei de sub muntii Fagaras au ramas aceleasi cu care v-ati obisnuit. Măcelăria Făgăraș, atat prin noul magazin din Piața Centrala dar și cu cel din Ivancea, nu este o simpla macelarie, este o afacere bazata pe tradițional dar care are in spate o unitate moderna de procesare a carnii dotata conform ultimelor standarde de calitate si care care oferă, prin gama larga de produse preparate după rețete vechi,  gustul bun ca altădată.  Gama variată de  carne de porc, vita, oaie  proaspata,  produsele afumate si condimentate după o rețetă unică sau toba de casă, micii sau carnații  preparați tradițional, toate acestea au o singura caracteristica ce a cucerit clientii din Arges sau din alte judete: Gustul bun de altădată !

De astazi, te poti convinge de asta si in magazinul situat în Piața Centrală din Curtea de Argeș, lîngă stația de Taxi și lângă Parc, in fapt fostul magazin din giratoriu Fagaras care s-a mutat aici.

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

ATENȚIE! Drumul Județean 703 E, Pitești – Băbana, închis pentru 10 zile în zona Trivale

Avatar

Publicat

in

De

Consiliul Județean Argeș informează că, în perioada 18 ianuarie – 29 ianuarie (inclusiv sâmbătă 23 ianuarie), pe DJ 703 E, Pitești – Băbana, zona Trivale, în intervalul orar 09.00 – 12.00, circulația rutieră va fi întreruptă în totalitate ca urmare a lucrărilor de toaletare a arborilor situația în zona drumului, lucrări executate de Direcția Silvică Argeș. Porțiunea de drum închisă va fi de la intersecția drumului județean cu breteaua de drum Găvana  – Trivale până la intersecția cu DC 163 Ciocănăi – Moșoaia.  

Ca variante ocolitoare avem DC 163, Ciocănăi  – Moșoaia, și DN 67 B, Pitești – Moșoaia – Poiana Lacului.  

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

HAI LA STAT! PIMĂRIILE Nucșoara și Bogați ANGAJEAZĂ personal – VEZI DETALII

Avatar

Publicat

in

De

Primaria comunei Bogaţi organizează concurs pentru ocuparea unei funcţii publice de execuţie vacante din cadrul aparatului de specialitate al primarului. Este vorba de un post Consilier achiziţii publice la compartimentul ADMINISTRATIE SI STARE CIVILA din Primăria comunei Bogați. Data de sustinere a probei scrise: 18.02.2021, ora 10:00. Locaţia de desfăşurare a concursului: sediul Primăriei comunei Bogaţi, comuna Bogaţi, sat Bogaţi, nr. 133, judeţul Argeş. Informatii despre concurs la: Olaru Alina Mariana, inspector superior tel/fax 0248655003 e-mail: primaria_bogati@yahoo.com.

Condiţii de participare

– studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalenta
– vechime in specialitatea studiilor necesare ocuparii functiei publice- nu este cazul

Și la Nucșoara e nevoie de personal

Și primăria comunei Nucşoara organizează concurs pentru ocuparea unei funcţii publice de execuţie vacante din cadrul aparatului de specialitate al primarului. Aici se angajeaza un inspector la compartimentul FINANCIAR – CONTABIL, TAXE SI IMPOZITE din cadrul primăriei Nucșoara. Data de sustinere a probei scrise: 18.02.2021, ora 10:00
Locaţia de desfăşurare a concursului: sediul Primariei comunei Nucsoara, judetul Arges.

Informatii despre concurs la: Tefeleu Ionela Manuela- inspector principal tel 0248/582013 fax 0248/582090 e mail primaria_nucsoara@yahoo.com

Condiţii de participare

– studii universitare de licenta absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniul economic
– vechime in specialitatea studiilor – minimum 5 ani

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend