Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Agenţi de poliţie cu activităţi deosebite în Sudanul de Sud sau Himalaya, premiaţi de Ziua Poliţiei

Publicat

in

Potrivit IPJ Hunedoara, poliţistul Valentin George Lăcraru, din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, s-a remarcat în cadrul misiunii internaţionale ONU de menţinere a păcii în Sudanul de Sud, în perioada anilor 2019-2021.
Colegul său, Radu Pavel Daniel, de la Poliţia Rutieră Brad, a devenit cunoscut prin pasiunea sa pentru alpinism, el reuşind să cucerească toate vârfurile de peste 2.500 m din România, dar şi pe cele mai înalte din Europa şi Asia Mică. Ultima expediţie a fost, în octombrie 2021, în Himalaya, unde a urcat pe vârful Island Peak (6.189 m), considerat la fel de tehnic ca şi Everestul, de care s-a aflat la o distanţă de numai 4 km.

Cel de-al treilea agent distins cu o Diplomă de excelenţă a fost Iulian Creţ, datorită căruia un om a reuşit să scape cu viaţă după ce un mal de pământ s-a prăbuşit peste el şi risca să moară sufocat. Până la sosirea pompierilor salvatori, poliţistul a săpat cu mâinile în goale aproximativ 50 de cm în pământ, reuşind să descopere capul muncitorului şi zona pieptului, astfel încât acesta a putut respira, a precizat IPJ Hunedoara.

În cadrul manifestărilor organizate, vineri, cu ocazia Zilei Poliţiei Române, au mai fost avansaţi, la gradul profesional următor, la termen sau înainte de termen, 130 de ofiţeri şi agenţi de poliţie.

De asemenea, poliţiştii au prezentat o parte din tehnica de care dispun în cadrul unui eveniment care a avut loc la Palatul copiilor din Deva

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

VIDEO Cum este distrus un convoi rusesc în câteva zeci de secunde

Publicat

in

De

Forțele aeropurtate ucrainene au lovit un convoi de aprovizionare rusesc despre care se pretinde că transporta muniție și combustibil, distrugând rapid mai multe vehicule, potrivit Ukraine Weapons Tracker.

Convoi rusesc distrusFoto: Twitter

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Mireasa lui SIEmion

Publicat

in

De

Ia ti Ilinco ziua buna, de la tata de la muma! Ilinca Munteanu este fericita aleasa a “viitorului presedinte” al Romaniei si al partidului care va avea nu i asa “70% din voturi in 2024”!

Domnisoara Munteanu are doar 22 de ani si lucreaza deja in Parlamentul Romaniei, fireste la grupul AUR!

Asa cum ne a promis domnu SIEMION, si a dat examenele, in speta la facultatea de drept si a si absolvit!

Printre picaturi si postarile de pe social media pentru viitorul sot, se ocupa si cu organizarea nuntii la intalnirile cu Adina Patru Wedding Planner, in timp ce mirele salveaza Romania!

S a dat inel, s a nins, s a tot, vorba lui Dem Radulescu!

content-image

content-image

content-image

content-image

de Dana Budeanu pentru Verdict App

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend