Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Afla AICI daca si tu te numeri printre cei care au nevoie de aceste cursuri!

Avatar

Publicat

in

Daca esti unul dintre antreprenorii care cheltuie bani pentru publicitatea online, esti constient de faptul ca dai o tona de bani pe masa si nu vei stii exact daca merita. Nu trebuie sa cheltui mii si mii de lei pe publicitate pe Facebook pentru a vedea rezultatele, daca o faci corect sau daca vei alege sa faci cursuri Facebook.

In aceste cursuri, vei invata cum iti poti dezvolta afacerea, pentru a reusi generarea de noi oportunitati si pentru a creste vanzarile in modul dorit de tine.

De ce sunt insa importante aceste cursuri? Pentru ca, milioane de oameni isi petrec aproximativ o ora zilnic pe retelele de Social Media, astfel ca, cea mai mare parte a potentialilor tai clienti se afla deja acolo. Tot ceea ce trebuie sa faci, este sa le atragi atentia asupra brand-ului tau.

Facebook: cum te poate ajuta in mod concret?

Necesitand un buget foarte mic, Facebook Ads poate aduce afacerii tale exact ceea ce are nevoie pentru a se dezvolta. Insa cum te poate ajuta mai exact, vei regasi in cele ce urmeaza:

–    Vei putea sa te adresezi exact grupului tinta de potentiali clienti pe care ii cauti

–    Este o metoda foarte eficienta, iar rezultatele sunt generarea de trafic si conversii

–    Vei reusi sa te diferentiezi de concurenta

–    Brandul tau va deveni mult mai vizibil in mediul online

–    Rezultatele obtinute pot fi verificate in timp real, caci ai posibilitatea de a analiza o gama foarte variata de informatii, iar daca rezultatele obtinute nu sunt cele dorite, se poate schimba strategia in timp util

–    Poti beneficia de remarketing, care este o posibilitate de a ajunge mult mai usor la publicul tinta.

Pentru a putea stapani tot ceea ce are legatura cu platforma Facebook, sunt puse la dispozitia oricui patru cursuri complete ce te vor ajuta sa intelegi si sa stapanesti promovarea brand-ului tau.

Dupa ce vei termina acest curs, vei reusi:

·   Sa intelegi cerintele clientilor, astfel incat sa poti structura in mod corespunzator campaniile de anunturi Facebook pentru succes.

·   Sa folosesti strategia de marketing pentru a crea cunostinte si autoritate de marca,  sa indoctrinezi audienta la problema pe care o rezolva produsul/ serviciul tau si, in cele din urma, sa ii determini pe clienti sa investeasca in tine

·   Sa structurezi o campanie de marketing durabila si scalabila care genereaza trafic, oportunitati si vanzari mai putin costisitoare, reducand in acelasi timp riscul de inchidere a unui cont publicitar.

·   Sa inveti sa folosesti videoclipuri video si Facebook Live pentru a identifica si segmenta publicul pentru o mai buna directionare si pentru a creste conversiile.

·   Sa intelegi cum sa abordezi si sa construiesti campanii publicitare Facebook de succes.

La finalizarea cursurilor, pe langa informatiile extrem de pretioase pe care le vei dobandi, o sa primesti si o diploma de acreditare recunoscuta la nivel international, care te poate ajuta oricand sa avansezi in cariera.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Ludovic Orban, noi dedali despre redeschiderea școlilor! Ce se întâmplă după 1 noiembrie

Avatar

Publicat

in

De

Școlile din Capitală ar putea rămâne închise și după 1 noiembrie. Anunțul a fost făcut de premierul Ludovic Orban.

„Deocamdată, măsura de organizare a lecțiilor online e dispusă pe 14 zile. Când se apropie perioada, se reevaluează indicatorii și, în funcție de asta, se va lua o decizie – dacă se mențin cursurile online 100% sau se revine la scenariul galben, scenariul mixt”, a declarat, duminică, Ludovic Orban.

Citeşte şi:

Adio petreceri de Crăciun! Medicul Virgil Musta trage semnalul de alarmă: ‘Vă spun sincer, dacă vom mai avea Crăciun depinde doar de noi’

Medicul Cristian Oancea, avertisment dur: ‘Am refuzat un copil de 10 ani și mi s-a rupt sufletul pentru că nu mai avem locuri’

Vești importante! Iată cum puteți intra în posesia acestui tip de pensie

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Atenție mare! Se dau amenzi de până la 10.000 de lei pentru această faptă

Avatar

Publicat

in

De

Nucul este o specie de pom protejată de lege în momentul de faţă. Astfel, persoanele fizice sau juridice care au nuci pe proprietate şi vor să-i taie sunt obligate să ceară o autorizaţie, pentru obţinerea căreia trebuie îndeplinite anumite condiţii.

Cultura nucului din categoria pomi răzleţi (adică situaţi la distanţă unii de alţii) este reglementată în mod special de Legea pomiculturii nr. 348/2003. Potrivit acestui act normativ, tăierea nucilor răzleţi, indiferent de proprietar, se face în baza unei autorizaţii.

În acest sens, cererea trebuie depusă cu cel puţin o lună înainte de tăierea efectivă, iar aprobarea solicitării se face de către specialiştii direcţiilor teritoriale pentru agricultură, în urma unei verificări prealabile.

Aprobarea cererii de tăiere a nucilor se face în funcţie de trei criterii prevăzute de Legea pomiculturii, după cum urmează:

  • pomii sunt îmbătrâniţi şi au ramuri uscate în proporţie de 60% din coroană;
  • pomii sunt amplasaţi într-un perimetru unde urmează să se construiască obiective de interes naţional sau local;
  • pomii sunt amplasaţi pe aliniamentele drumurilor naţionale şi se pune în pericol siguranţa circulaţiei rutiere.

Indiferent de sistemul de cultură despre care este vorba (extensiv, intensiv, superintensiv sau pomi răzleţi), actul normativ stabileşte că tăierea nucilor în lipsa autorizaţiei poate fi sancţionată de autorităţi cu amendă cuprinsă între 5.000 şi 10.000 de lei.

De constatarea contravenţiilor şi aplicarea sancţiunilor se ocupă organele de control abilitate ale Ministerului Agriculturii, Ministerului Economiei şi Ministerului Internelor.

În baza legii, autorităţile sunt obligate să inventarieze nucii răzleţi şi cei din plantaţii, cu consemnarea proprietarilor şi a parcelelor cadastrale în care se găsesc.

Toate informaţiile de contact ale direcţiilor judeţene pentru agricultură, precum şi cele ale direcţiei municipale Bucureşti sunt disponibile aici, pe site-ul Ministerului Agriculturii, scrie avocatnet.ro

Atenţie! Regula autorizării tăierii în prealabil este valabilă, în egală măsură, şi pentru castanii comestibili.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend