Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Adrian Sârbu. Sau despre cum, pentru prima dată, Pro-ul a copiat Antena

Publicat

in

Marius Vintină, fost angajat al trustului Media Pro, a scris un text acid despre Adrian Sârbu pe blogul personal. Acesta afirmă că știa din vară că Sârbu va fi arestat: “Aflasem din trei surse ( mai jurnalistic decât atât nu se poate ! ) că Adrian Sarbu va juca și el în producția DNA, despre care unii spun ca e ficțiune, iar alții că e un documentar bine pus la punct.”

Mogulul se simțea cel mai bine știind că este în centrul atenției, susține jurnalistul: “Își dorește atât de mult să fie admirat încât ține să stea în continuare în România ( fiindca aici îl știe lumea ), deși ar fi putut de mult să înghită o zare de insulă prin vreun arhipelag costisitor și fără taxe.”

Taxele l-au adus pe Sârbu acum în lumina reflectoarelor. Acesta  este  acuzat de instigare la evaziune fiscală, spălare de bani şi delapidare.

“Taxe se pare ca îl scot în lumina reflectoarelor, pe el, operatorul de imagine aflat de cele mai multe ori în partea cealaltă, unde el doar creeaza cadrul pe care alții îl joacă. Operatorii imagine film văd lumina scenei doar în cazul în care sunt premiați și vin să își încaseze tablița sau statueta pe scena vreunui festival. Seara trecuta însă, mâinile lui Adrian Sarbu au ridicat în fața reflectoarelor doar o pereche de cătușe.”, mai scrie omul de radio pe mrvintila.wordpress.com.

“Nici măcar acum, după ce am văzut cum Adrian Sârbu a încercat să îi intimideze pe jurnaliști cu cățusele la mâini ( și chiar a reușit, asta îi iese întotdeauna ), nici după ce am auzit jalnicul comunicat de presa al lui, nu cred că Sârbu este doar un infractor. Și bănuiesc că și alții care l-au cunoscut gândesc la fel.

I-a zâmbit superior purtătorului microfonului inscripționat Pro TV și l-am simțit la un pas de a-i da și vreo două indicații despre cum se ține microfonul și ce întrebare să pună. În fine … Evazionist sau vizionar, mafiot sau creator, văzând imaginile de la ieșirea de la DNA, mi s-a făcut mila de cel căruia angajații devotați îi spuneau, cel puțin până ieri, “Shogunul”. Desigur, o mila pentru care altadată ar fi trebuit să îi cer aprobarea. Cert e ca pentru prima oara mi s-a părut ca măreția cu cătușe la mâini din scenele citite sau văzute de mine prin filme, nu există și în viața reală.””, concluzionează Vintilă.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Certificatul verde COVID-19, obligatoriu: De unde și cum se poate obține documentul

Publicat

in

De

Certificatul verde este necesar doar în localităţile unde incidenţa este cuprinsă între 3 şi 6 la mie. Documentul care va deveni vital în zilele viitoare.

Certificatul verde care poate fi descărcat aici: https://certificat-covid.gov.ro/login

Va atesta că persoanele sunt:

– vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare

– au un rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore

– între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Potrivit deciziei luate de Guvern organizatorii/operatorii economici care desfăşoară activităţi potrivit Hotărârii Guvernului nr. 932/2021 (nn: ref prelungirea stării de alertă) au obligaţia de a scana codul QR de pe certificatul digital al Uniunii Europene privind COVID-19 folosind secţiunea „Verificare reguli interne” din aplicaţia mobilă „Check DCC” pentru verificarea autenticităţii, valabilităţii şi integrităţii certificatului, fără a se reţine niciun fel de date sau informaţii din certificatul verificat.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Dan Puric, Filomelos şi Ribale Wehbé la ‘Zilele Sf. Ier. Dionisie Erhan’, în Parohia Sascut Sat

Publicat

in

De

Manifestările „Zilele Sf. Ier. Dionisie Erhan” de la Parohia Sascut Sat – Schineni din judeţul Bacău se vor încheia vineri cu o conferinţă şi un concert de muzică psaltică, notează Basilica.ro.

Evenimentele încep de la ora 18:00 și vor fi transmise live pe pagina oficială de Facebook a Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului.

Conferinţa „Mărturisitorii Ortodoxiei” va fi susţinută de actorul și scriitorul Dan Puric, iar concertul, de Corul Psaltic „Filomelos” din Borzești şi Ribale Wehbé din Liban.

„Nădăjduim ca manifestările culturale şi liturgice organizate de Zilele Sf. Ier. Dionisie Erhan să fie un urcuş duhovnicesc pentru cei care vor lua parte la ele, totodată, rugându-i pe sfinţii ocrotitori – Nicolae, Vasile cel Mare şi Donisie – să fie mijlocitori înaintea tronului dumnezeiesc pentru mântuirea sufletelor noastre”, a declarat Părintele paroh Alexandru Grigoraş.

„Zilele Sf. Ier. Dionisie Erhan” au început în parohia băcăuană, miercuri, 15 septembrie 2021. Parohia Sascut Sat îl cinstește în acest fel pe sfântul basarabean întrucât a avut bucuria de a primi recent un fragment din moaștele sale.

În cadrul manifestării, la patrimoniul parohiei s-au adăugat două racle cu fragmente din moaştele „Sf. Ier. Nicolae” și „Sf. Ier. Vasile cel Mare”. Acestea au fost primite joi în dar de la Parohia „Sf. Irodion de la Lainici” – Padova din Italia.

„Darul vine ca urmare a bunei colaborări şi a înfrăţirii dintre cele două parohii”, a precizat Părintele Alexandru Grigoraş.

Biserica parohială din Schineni este monument istoric clasa B, datând din 1809. A fost construită de boierul Petrache Sturza pe un vechi amplasament monastic. În biserica parohială a slujit Părintele Teodor Atanasiu (+1893), tatăl Episcopului Teodosie (Atanasiu) al Romanului. Părintele Alexandru Grigoraș slujește din 2019 ca paroh al acestei parohii.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend