Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Adrian Năstase, desființat! ‘Din banii noștri trăiți și acum’

Publicat

in

Fostul premier Adrian Năstase a primit o replică dură din partea jurnalistului Radu Banciu.

După ce Năstase l-a numit „Cap-de-Porc” și „gunoi”, Banciu i-a răspuns în stilul caracteristic, în cadrul emisiunii sale de la B1 TV.

„Din banii noștri trăiți și acum, domnule Năstase. (…) Niciodată nu ați spus da sau nu. La dumneavoastră totul a fost: păi să vedem în partid, păi să ne socotim. Niciodată nu ați tranșat nimic. (…) Dormiți liniștit în fiecare seară sau vă treziți liniștit în fiecare dimineață? Păi rău faceți. Numai într-o țară ca asta ați fi putut trăi așa. (…) Nu ați avut curaj”, a afirmat Radu Banciu, luni seară,  în cadrul emisiunii sale „Lumea lui Banciu”.

„Nu mie trebuie să-mi dați replica pe blogul personal”, a adăugat acesta. „Eu, câte zile o să am la postul acesta, se pare că mai am, o să vă țin minte. Eu sunt un cetățean care și-a plătit impozitele în țara aceasta, care e la zi cu toate, respectă națiunea română, încearcă să o apare la televizor, să-i propună câte ceva. Cu mine nu terminați niciodată. Eu nu sunt ranchiuros, eu sunt corect. Vă țin minte, așa cum îl țin mine și pe Ceaușescu. (…) Nu sunt nici cu capul, așa cum spuneți dumneavoastră. Sunt exact cum trebuie”, a mai spus Radu Banciu.

Vezi și

Atenție, zeci de mii de proprietari de mașini sunt vizați! Schimbare radicală la sfârșitul lunii martie

Vești pentru pensionari! Senatul va aproba o nouă modificare a Legii Pensiilor

EXCLUSIV Ecaterina Andronescu face lumină! Cine va fi candidatul PSD la alegerile prezidențiale

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

România pierde banii europeni! Corina Crețu: Este foarte trist că nu se folosește aceste oportunități

Publicat

in

De

România pierde banii europeni pentru că se confruntă cu o lipsă acută, majoră de proiecte mature. Europarlamentarul Corina Crețu a vorbit la postul de televiziune Antena3 că țara noastră are o şansă istorică de a folosi bani europeni, dar depinde de cât va fi capabilă să facă acest lucru, scrie dcnews.ro

”România este una dintre țările care se confruntă cu o lipsă acută, majoră de proiecte mature, foarte multe dintre proiectele care erau avansate au fost transferate pe PNRR, pentru că acolo este perioada de timp cea mai scurtă.

Prima cerere de plată este condiționată de foarte multe jaloane, dar ultima dată când poate fi plătită este 30 decembrie 2026, deci tocmai de aceea, România a pus tot ce avea mai avansat pe PNRR, nemaiavând din păcate proiecte pentru 2014-2020 și, mai ales, pentru 2021-2027.

Bugetul Uniunii Europene este pe șapte ani și ar fi putut fi folosit deja de la 1 iulie 2021. Deja, foarte multe state încheie 2014-2020, Spania și Franța au și luat deja miliarde din PNRR și au început deja și 2021-2027.

Este foarte trist că România nu folosește aceste oportunități”, a spus europarlamentarul S&D Corina Crețu, sâmbătă, la emisiunea Be EU, de la Antena 3.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Companiile aeriene care activează în România au intrat în vizorul ANPC! Investigație după ce s-au primit sute de reclamații

Publicat

in

De

Șeful ANPC, Paul Anghel, a transmis pe pagina de facebook că Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor a început o investigaţie de fond la companii aeriene care activează pe teritoriul României, ca urmare a sesizărilor primite referitoare la serviciile oferite de acestea, inclusiv Wizz Air şi Ryan Air.

ANPC a început o investigație de fond, la companii aeriene care activează pe teritoriul României, necesară ca urmare a sesizărilor primate, referitoare la serviciile oferite de acestea, inclusiv Wizz Air și Ryanair.

„Investigația este realizată de către Direcția Generală de Control și Supraveghere Piață, împreună cu Centrul European al Consumatorilor România (ECC Romania), care instrumentează sesizările transfrontaliere ale consumatorilor. Până în acest moment, începând cu 30 aprilie 2021, eccromania a înregistrat, 500 de solicitări referitoare la serviciile Wizz Air și 114 referitoare la serviciile Ryanair.

În prezent, se centralizează toate reclamațiile, pe această temă, de pe teritoriul României, la nivelul ANPC, pentru a putea completa si definitiva informațiile, ANPC sfătuind, totodată, consumatorii să se adreseze, în primă instanță, operatorilor economici de transport aerian sau agențiilor de turism intermediare, pentru soluționări amiabile, iar, în situația în care drepturile acestora sunt încălcate, să se adreseze autorităților competente, reamintind totodată că, în conformitate cu Regulamentul European nr. 261, consumatorii au dreptul să solicite compensații de până la 600 de euro, pentru un zbor anulat.

De asemenea, acest lucru este valabil chiar și în situația în care compania aeriană a asigurat un zbor alternativ.
Recuperarea compensațiilor se poate face fie amiabil, la operatorul economic, fie prin intermediul ANPC și eccromania , care realizează acest lucru, cu titlu gratuit”, a transmis șeful ANPC, Paul Anghel

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend