Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Adrian Miuțescu, la chef pe ritmuri de Manea cu un fost subprefect PDL – CE FUNCȚIE I-A PROMIS AROGANTULUI POLITICIAN

Avatar

Publicat

in

Lui Adrian Miuțescu îi priește vrmea frumoasa de afară și-i pare tocmai buna pentru negocieri în cadrul unor ieșiri in natură, la un grătărel… Caci doar asa se fac cele mai bune afaceri politice. De data asta, se pare ca a fost ceva cu totul si cu totul special, pe ritmuri de Manea. Mai exact, spune sursa noastra din conducerea PNL Argeș, Miuțescu a ajuns să își sape proprii primari PNL si incearca sa readuca in partid foste relicve ale PDL. Așa s-a intamplat si duminica, 26 ianuarie, cand Miuțescu s-a dus la Albeștii de Argeș, nu, nu să-și susțină primarul ci sa îi găseasca inlocuitor. Așa se face ca el a poposit la conacul lui Adrian Lazar, fost subrefect PDL si tipul clasic de arogant al politicii. Miuțescu nu a fost singur la chefulețul de la conacul cu arteziana si ditamai gratarul al arogantului Adi Lazar, ci insotit de dusmanul numarul 1 al primarului PNL de la Albești. Sursa noastra spune ca, invidios nevoie mare, ca altii mai prosti ca el au obtinut tot felul de functii la stat, Adrian Lazar și-a oferit sprijinul pentru a obtine si el ceva din ciolanul guvernarii, o functie de conducere si musai niste clienti de stat care sa ii umple spatiile goale din imobilele pe care acesta le detine, dar nu prea stie sa le administreze. Mai mult, sursa noastra sustine ca la chefulețul pe ritmuri de Manea de la conacul cu arteziana si ditamai gratarul al arogantului Adi Lazar, s-a discutat si despre eliminarea de la o noua candidatura a primarului PNL Gabi POPA, ceea ce ar conduce la ideea ca, iata, Miutescu se razbuna pe lotul primarilor care l-au vrut demis din fruntea organizatiei. Si nu oricum, ci cu sprijinul arogantului Adi Lazar, omul care nu s-a facut remarcat cu nimic in politica argeseana in afara contractelor avute cu statul.

Ca de fiecare data am incercat sa luam legatura si cu Adrian Miutescu si chiar cu purtatorul de cuvant al PNL Arges dar, ca de fiecare data, acestia nu au raspuns la telefon.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Întâlnire importantă privind soarta centurii de vest a Piteștiului

Avatar

Publicat

in

De

Prefectul județului Argeș, Emilia Mateescu, împreună cu reprezentanți din partea CNAIR și cu administrația locală au susținut astăzi (18 mai 2021) o ședință cu privire la Varianta de Ocolire Pitești Vest.

În urma studiului de prefezabilitate, au fost luate în considerare 5 variante de traseu pentru acest drum. Alternativele propuse de proiectant diferă în funcție de numărul de kilometri traversați și de punctele importante pe care le pot afecta. S-a estimat că cele 5 alternative propuse variază între 20 și 30 de km.
Scopul ședinței a fost acela de a discuta condițiile în care se poate realiza fiecare dintre variante.

Conform discuțiilor purtate astăzi, s-a concluzionat că următorul pas este acela de a stabili cele mai bune 3 variante pe care să se axeze pentru un studiu mai amănunțit. La finalul acestuia, se va alege o singură variantă, cea optimă.

Varianta de Ocolire Pitești Vest are drept scop decongestionarea traficului de tranzit (greu), astfel încât să fie evitate blocajele pe drumurile locale și pe cele naționale. Oricare ar fi varianta aleasă, este exclusă posibilitatea demolărilor. De asemenea, minimalizarea exproprierilor se va face într-un studiu mai amănunțit.

Proiectul se află într-un stadiu incipient, însă se așteaptă să producă schimbări importante în ceea ce privește degrevarea traficului și în ceea ce privește viețile cetățenilor.

Prefectul menționează că în cadrul ședinței s-a discutat despre o posibilitate prin care operatorii economici din Pitești să poată accesa mai ușor drumul expres Pitești-Mioveni. În acest sens, prefectul a efectuat și o vizită pe teren.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Încă o țară din Europa renunță definitiv la vaccinul AstraZeneca. Populația se teme de cazurile foarte rare de tromboze

Avatar

Publicat

in

De

Austria va deveni a treia țară din Europa care va înceta să mai utilizeze vaccinul anti-COVID-19 dezvoltat de compania AstraZeneca.

„Vom continua probabil să administrăm prime doze până la începutul lunii iunie, dar asta este tot. (…) AstraZeneca va fi abandonat”, a declarat ministrul austriac al Sănătăţii, Wolfgang Muckstein, într-o emisiune de televiziune difuzată luni seară de postul privat Puls 24.

În plus faţă de întârzierile persistente ale livrărilor, care au determinat Comisia Europeană să deschidă o procedură judiciară împotriva companiei britanico-suedeze, ministrul Muckstein a evocat totodată reticenţele populaţiei austriece legate de cazurile foarte rare de tromboze pe care acest vaccin poate să le provoace.

Pe marginea acestui subiect, ministrul austriac, care este medic de profesie, a spus că este vorba despre „un vaccin sigur, care oferă o protecţie ridicată”, în concordanţă cu punctele de vedere ale Agenţiei Europene pentru Medicamente (EMA) şi Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), care consideră că beneficiile aduse de acest ser sunt mai mari decât riscurile.

Austria, o ţară în care o treime din populaţia sa de 8,9 milioane de locuitori a primit cel puţin o doză a unui vaccin anti-COVID-19, a plasat deja comenzi de milioane de doze de vaccinuri pentru 2022 şi 2023 şi mizează în principal pe serurile produse de Pfizer-BioNTech şi Moderna, care folosesc tehnologia ARN mesager.

Danemarca a decis la jumătatea lunii aprilie să nu mai folosească vaccinul AstraZeneca, devenind prima ţară din Europa care a renunţat la acest ser. Ea a fost urmată în luna mai de Norvegia, care a adoptat o decizie similară.

Cele mai multe dintre ţările europene continuă să folosească vaccinul AstraZeneca, iar unele dintre ele au condiţionat utilizarea acestui ser de anumite grupe de vârstă, conform agerpres.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend