Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

ADRIAN MIUȚESCU: ”GUVERNUL A LUAT MĂSURI ATÂT ÎN SPRIJINUL MICULUI COMERCIANT DIN PIEȚE, CÂT ȘI PENTRU SĂNĂTATEA POPULAȚIEI”! (C.P.)

Avatar

Publicat

in

Principala grijă a guvernului este sănătatea populației. Noul tip de coronavirus este, la această oră, principala amenințare la adresa oamenilor, motiv pentru care unele măsuri de prevenție se impun.

Printre aceste măsuri de prevenție se numără și limitarea aglomerărilor în piețe, locuri în care se știe că oamenii vin în număr mare. S-a decis limitarea accesului și nu închiderea totală a piețelor, dat fiind că guvernul mai are o prioritate: încurajarea producătorilor să-și desfacă și să-și comercializeze, în continuare, produsele. S-a încercat, astfel, atât mulțumirea producătorului, a micului comerciant, cât și a clientului.

Președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu a declarat:

Aceste decizii pe care guvernul le socotește adecvate pentru cumpărători și pentru producători au fost luate la nivelul prefecturilor și al direcțiilor deconcentrate care au în responsabilitate sănătatea publică, în urma unor evaluări foarte clare, menite să țină în echilibru comerțul și sănătatea populației. Nu putem nici să lăsăm necontrolată răspândirea virusului, pentru că un astfel de lucru are consecințe dramatice, după cum nu ne permitem nici să afectăm, prin măsuri radicale, micul comerț, fiindcă sunt foarte mulți mici producători în România care trăiesc din această activitate. Am luat măsuri gândite pentru toată lumea.

Vreau să mai spun că ținem îndeaproape legătura cu instituțiile deconcentrate responsabile, cu prefectul și, desigur, cu primarii din localități care sunt interesați ca lucrurile să decurgă bine.

Mulțumim, pe această cale, instituțiilor implicate cu responsabilitate într-o problemă atât de delicată cum este păstrarea sănătății tuturor românilor și derularea activităților curente, singura care ne poate ține la distanță de o nedorită criză economică.

Departamentul de Comunicare al PNL Argeș

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Cătălin Mîndroc, candidat PSD Argeș pentru Camera Deputaților: “Este nevoie să sprijinim firmele și producătorii autohtoni!”

Avatar

Publicat

in

De

La doar 34 de ani, a condus mai multe societăți din postura de director general ,societăți din domeniul comerțului intern și internațional , Cătălin Mîndroc este candidat al PSD Argeș pentru Camera Deputaților. Formator de conexiuni cu furnizorii externi, participând în delegații în China, Turcia , Italia, India, Cătălin Mîndroc își propune să își pună experiența în Parlament în sprijinirea producătorilor autohtoni.

“Antreprenor de la o vârstă fragedă, am condus, din postura de director general, societăți pe care am reușit să le dezvolt intr-un termen foarte scurt . Am respectat tot timpul munca și regulile care fac posibilă performanța. Am intrat în politică pentru că România are nevoie acum de lideri competenți, preocupați de viitorul și bunăstarea cetățenilor ei. Consider că pentru o dezvoltare rapidă a țării noastre este nevoie să sprijinim firmele autohtone, producătorii români indiferent de domeniul lor de activitate, să le facilităm o dezvoltare rapidă și solidă, pentru ca aceste societăți să ofere locuri de muncă plătite la nivel european. Voi propune măsuri legislative pentru dezvoltarea IMM-urilor prin acordarea de grant-uri, programe de start-up și acordarea de credite cu dobândă fixă.”, declară Cătălin Mîndroc.

Realizat de Klanar Imob Tour SRL la comanda PSD – Organizatia Județeană Argeș, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200020

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Video | Bogdan Ivan (PRO România) – Testarea ȋn masă, singura soluție pentru a limita răspândirea virusului și a evita falimentul țării!

Avatar

Publicat

in

De

Candidatul PRO România Argeș la Camera Deputaților, Bogdan Ivan, a mărturisit zilele trecute că a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, ȋntr-o postare pe pagina sa de Facebook. Liderul filialei județene a PRO România spune că, cel mai probabil, a intrat ȋn contact cu un alt purtător, care nu avea simptome și că singura variantă prin care se pot evita astfel de cazuri este un program național de testare în masă.

“Am ȋnregistrat acest video cu puțin ȋnainte să aflu că sunt pozitiv și trăiesc acum,situația despre care vorbeam aici. Deși am respectat toate regulile și am avut mare grijă, ȋncă din martie, se pare că nu am reușit să evit coronavirusul. Cel mai probabil, la fel ca majoritatea celor care se află ȋn situația mea, am intrat ȋn contactcu un alt purtător, care nu avea simptome.

Iată de ce acest program național de testare ȋn masă pe care ȋl propune #PRORomânia este atât de important pentru fiecare dintre noi, dar și pentru economia națională. E singura soluție pentru a limita răspândirea virusului și a evita falimentul țării, pentru a deschide școlile, pentru a scădea presiunea pe spitale și pentru a da afacerilor românești o gură de aer”, afirmă Ivan Bogdan.

Realizat de KLANAR IMOB TOUR SRL la comanda PRO ROMANIA ARGES. CMF 11200008

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend