Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

ADPD sprijină centrul de juniori al FC Dinamo

Publicat

in

Citește și: DNA către apărătorii lui Piedone în dosarul Colectiv: ‘Câte cluburi au ars în țară ați întrebat? De vreme ce ați întrebat primăriile cum procedau?

“Astăzi la ora 12:00 a avut loc în Ştefan cel Mare o întâlnire importantă la care au luat parte reprezentanţii ADPD, Popa Ionuţ (Comandantul CS Dinamo), Dorin Serdean (Preşedinte Executiv Dinamo), Ioan Mărginean (Manager General Dinamo), Cornel Ţălnar (Preşedinte Centru de Copii şi Juniori Dinamo) şi marea glorie dinamovistă Ionel Augustin.

Cu ocazia acestei întâlniri s-au pus bazele unei colaborări între ADPD şi FC Dinamo, prin care Asociaţia Dinamovişti Pentru Dinamo se va implica activ în promovarea tinerelor talente din cadrul clubului nostru prin închirierea terenurilor de antrenament din Complexul Sportiv şi punerea lor la dispoziţie în mod gratuit, pentru toate grupele de juniori de la Dinamo.

Totodată, ADPD se va ocupa de procurarea echipamentelor de prezentare şi antrenament pentru echipele noastre U17 şi U19. Sperăm să fie o implicare de bun augur, să participăm împreună cu toţi suporterii la creşterea în condiţii optime a viitoarelor vedete dinamoviste”, a precizat ADPD.

Citește și: DOSAR Mario Iorgulescu către medic – ‘Mă simt BINE și vreau să mă întorc SĂ CONDUC mașina și să merg SĂ DANSEZ cu prietena mea’

De la lansarea oficială a programului ADPD, diferit de cel al Peluzei Cătălin Hâldan, Doar Dinamo Bucureşti, cinci sute de suporteri dinamovişti au cotizat şi donat în contul asociaţiei suma de 195.409 lei, bani care vor fi folosiţi integral pentru rezolvarea problemelor de la Academia Dinamo.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Giorgiao Chiellini va rămâne la Juventus, anunţă Andrea Agnelli

Publicat

in

De

Fundaşul Giorgio Chiellini va rămâne la Juventus, unde joacă din 2004, când a venit de la Livorno, a anunţat preşedintele clubului, Andrea Agnelli.

Chiellini, în vârstă de 36 de ani, este în prezent în vacanţă, dar va semna o prelungire a contractului, susţine Agnelli.

“Am discutat cu el, joacă de 20 de ani aici. Ar fi ridicol să-şi întrerupă vacanţa pentru a semna contractul. Prelungirea nu va fi o problemă”, a spus Agnelli.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Inundaţii în Belgia: Bilanţul a crescut la 41 de morţi

Publicat

in

De

Inundaţiile istorice care au lovit recent Belgia au provocat moartea a 41 de persoane, conform unui nou bilanţ, a anunţat marţi şeful executivului din Valonia, regiune din sud care a suferit cele mai însemnate pagube, informează AFP, potrivit agerpres.

Două persoane sunt în continuare date dispărute.
Bilanţul anterior indica 37 de decese provocate de ploile torenţiale care au lovit ţara la jumătatea lunii iulie. Aceste intemperii au lăsat în urmă 180 de morţi în Germania.

Elio Di Rupo a anunţat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă cu mai mulţi responsabili politici, crearea unui comisariat special pentru lucrările de reconstrucţie. Acest organism va fi responsabil de coordonarea măsurilor de urgenţă şi de pregătirea unui plan de reconstrucţie.

Guvernul valon a promis anterior în acest scop un ajutor de 2 miliarde de euro. ”Această sumă va fi probabil insuficientă”, a avertizat Jean-Luc Crucke, ministrul valon al Finanţelor şi Bugetului.

Inundaţiile excepţionale produse după ieşirea din matcă a mai multor râuri au lăsat în urmă drumuri şi căi ferate distruse, case prăbuşite şi reţeaua electrică afectată, provocând pagube care nu au fost încă cuantificate.

Dintre cele 262 de comune din Valonia, 202 vor primi bani din fondul pentru dezastre. ”Acest lucru vă oferă amploarea tragediei pe care o trăim”, a spus Di Rupo.

Evaluarea daunelor de către companiile de asigurări este încă în curs şi ar urma să dureze ”câteva zile sau chiar săptămâni”, a precizat oficialul.

”Acesta va fi un efort îndelungat. Reconstruirea a tot ceea ce a fost distrus (…) va necesita timp”, a declarat premierul belgian Alexander De Croo, care a promis, în cadrul conferinţei de presă, ajutor din partea guvernului federal.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend