Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

ADIO, PNL !  Primarul Baciu îl susţine pe George Simion la europarlamentare! 

Avatar

Publicat

in

Liderul mişcării unioniste George Simion şi-a anunţat candidatura la alegerile europarlamentare, în cadrul unui eveniment care a avut loc la Piteşti, vineri 8 februarie. Cum era de anticipat, la lansarea candidaturii a luat parte şi primarul comunei Corbi, Virgil Baciu, prezenţa acestuia arătînd clar că nu mai exista nicio şansă de împăcare cu PNL. Acesta a subliniat că este o onoare să îl sprijine pe George Simion, un tip entuziast şi un tip care nu are legătură cu partidele politice actuale. „Este o onoare pentru mine să îl susţin pe George Simion la alegerile parlamentare şi toţi care suntem în această sală o să îl votăm la alegerile din luna mai. L-am văzut anul trecut la tribuna Parlamentului European şi pur şi simplu am observat că el poate să fie vocea tuturor românilor. Ce îl recomandă? În primul rând faptul că nu are experienţă politică şi asta este un avantaj pentru că nu este un tip mânjit cu politica actuală. Nu are legături cu vreun partid politic. Este foarte curajos, foarte enmtuziast şi în special, iubeşte şi simte româneşte”, a declarat Virgil Baciu.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Popa Dinică, noul primar la Corbeni

Avatar

Publicat

in

De

PSD a mai repurtat o victorie, la Corbeni! Candidatul social-democrat, fostul preot Nicolae Dinică, a câștigat fotoliul de primar al comunei, în faţa edilului liberal, Remo Mateescu si a fostului viceprimar PSD, Petre Nedelea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Panțurescu a câștigat Primăria Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

La Curtea de Argeș, conform datelor partiale oficiale, Constantin Panturescu, candidatul PSD, a castigat alegerile si un nou mandat de primar. Acesta l-a invins pe candidatul PNL – Cristian Mitrofan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend