Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Acuze grave – Poveste inedita trăită într-o clinică din Pitești

Publicat

in

„A mai pomenit cineva ca o consultație să se facă de un doctor de specialitate pe holul clinicii?? Se întamplă asta în Pitești, chiar la o clinica privată de renume…Jenant…P.S: precizez că nu am facut această postare pentru a face rău sau pentru a-mi plânge oful! Oful meu este unul minor față de adevăratele probleme ale oamenilor ce mor cu zile în spitale! Din păcate, acesta este un gen de atitudine! Sunt doctori ce vor să fie bine platiți (și sunt!), dar care nu au nici un respect față de oamenii din fața lor! Sunt clinici – PRIVATE (nu mai vorbesc de cele de stat) ce se vor speciale! Dar nu sunt altceva decât uzine de făcut bani, cu programări peste programări și fără o selecție atentă a doctorilor ce colaborează cu ei!”, a postat, pe pagina sa de Facebook, fostul șef al DJTS Argeș, Flavius Panțurescu

”Am solicitat serviciile de specialitate ale clinicii private MUNTENIA HOSPITAL cu privire la o problema medicala.
Din pacate acestea au fost total.lipsite de profesionalism sub mai multe aspecte.
Astfel, in data de 14.03.2018 m-am prezentat la.receptia unitatii pentru a face o programare la.sectia de ortopedie cu privire la o trauma suferita la un deget. Mi s-a spus ca il.gasesc pe dl.doctor Copceag Gabriel incepand cu ora 16, fara a mi se spune si ora exacta când pot sa fiu primit. Am întrebat daca e ok sa vin in jurul orei 18, si mi s-a spus ca este perfect, fiind mai.liber!
Prin urmare, la ora 18 fara 10 m-am.prezentat la receptie, platind consultatia in valoare de 126 lei, spunandu-mi-se sa ma duc la cabinet d15, fara sa mi se spuna si al catelea voi fi la consultatie ( atitudine tipic de spital de stat!). Am.asteptat in fata cabinetului. La un momentdat a iesit dr Copceag, dandu-mi o trimitere pentru radiografie. Dupa ce am făcut radiografia, am revenit la.usa cabinetului, asteptand..si asteptand.
Din acest moment, toata consultatia …repet: TOATA CONSULTATIA s-a purtat pe.holul.clinicii, lucru ce se poate lesne verifica inclusiv pe camerele de luat vederi dupa cum urmeaza:
Dupa un timp de așteptare, a iesit doctorul Copceag, s-a uitat putin la radiografie, spunandu-mi sec ca am un ciot sarit, ca nu se poate opera, certandu-ma intr-un fel ca nu am venit mai din timp la.consult. apoi a intrat in cabinet cu un alt pacient. Mai departe am.asteptat pret de inca o jumatate de ora cel putin (toata asteptarea a durat cel.putin o ora!), sperand sa fiu primit in cabinet pt consultatia pe care o platisem.
Supriza a fost ca doctorul sa iasa la.un momentdat cu un diagnostic scris, spunandu-mi sec sa-mi dau cu fastum gel si sa împachetez degetul in celofan!!! Atat! Fara alte explicatii Si a intrat inapoi in cabinet!!!
Apreciez atitudinea doctorului Copceag total lipsita de etica profesionala ( consultatie data pe holul spitalului de fata cu alti pacienti, incalcand astfel codul deontologic, respectiv secretul profesional, iar acea.consultatie a fost data incomplet, fara a mi se da o solutie concreta asupra.problemei medicale pe care o am, repsectiv perioada de recuperare, modul si durata de aplicare a tratamentului etc)
De asemenea apreciez atitudinea spitalului total lipsita de profesionalism, acand in vedere ca nu s-a facut o programare clara si care sa fie respectata.
Fata de toate cele aratate, astept din partea institutiei dvoastra sa imi comunicati masurile luate fata de persoanele responsabile- in acest sens ca solcit oficial inclusiv sesizarea Colegiului Medicilor, precum si cum intelegeti sa rezolvati problema fata de mine, avand in vedere prejudiciul suferit.” A continuat acesta postarea, in speranta ca se vor lua masuri si ca astfel de situatii nu vor mai exista in sistemul medical argesean.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

ACTUAL

Date de la ora 10:00. În ultimele 24 de ore au fost raportate 7.595 de noi cazuri de coronavirus

Publicat

in

De

Grupul de Comunicare Strategică vine cu noi date referitoare la pandemia de coronavirus.

Potrivit GCS, în ultimele 24 de ore au fost raportate 7.595 de noi cazuri de coronavirus și 28 de decese.

Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 16 ianuarie 2022, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 7.595 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 28  de decese. Nu sunt raportate decese anterioare. Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

ACTUAL

A apărut o nouă tabără în interiorul PNL: Liberalii autentici. ‘Nu poți rămâne în PNL și să te comporți ca și cum nimic nu s-a întâmplat și să speri că electoratul va uita’

Publicat

in

De

Situație tot mai tensionată în interiorul PNL! Fostul prefect de Argeș Emanuel Soare și-a anunțat demisia din partid. Acesta a acuzat actuala conducere a organizației PNL Argeș că se comportă ”complet nestatutar”. 

După trei ani de la intrarea mea în politică alături de PNL, am decis să DEMISIONEZ din funcția de Prim-Vicepreședinte și din calitatea de membru al PNL.

Mi-a fost foarte greu să iau această demisie și mă despart de PNL cu sufletul apăsat. Am convins peste 70.000 de argeșeni să ne voteze în campania pentru alegerile locale, arătând că suntem oameni serioși, loiali principiilor și valorilor liberale care au construit România modernă. Am arătat că suntem singura opțiune pentru mai bine în fața unei guvernări locale de stânga, complet neperformantă.

Din păcate, noua conducere a PNL Argeș, impusă complet nestatutar, calcă în picioare toate principiile democrației și moralității politice. Nu comunică cu membrii activi, nu se consultă cu organizațiile în stabilirea noilor birouri de conducere, înlătură toate persoanele care au promovat idei împotriva politicilor PSD și aduce persoane care nu au nici măcar calitatea de membru PNL sau sunt din alte județe în componența noului Birou Politic Județean.

Sunt alături de toți liberalii autentici care mai sunt, încă, în PNL, le înțeleg frustrarea și nemulțumirile și îi invit să reflecteze asupra noii orientări pesediste promovate de noua conducere a PNL și să ia, de urgență, decizia pe care o consideră corectă față de ei înșiși, față de credințele lor și față de electoratul de dreapta, liberal.

În condițiile actuale, nu poți rămâne în PNL și să te comporți ca și cum nimic nu s-a întâmplat și să speri că electoratul va uita și va mai vota vreodată PNL”, a scris Emanuel Soare pe Facebook.

Vezi și:

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend