Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Acuze grave – Poveste inedita trăită într-o clinică din Pitești

Avatar

Publicat

in

„A mai pomenit cineva ca o consultație să se facă de un doctor de specialitate pe holul clinicii?? Se întamplă asta în Pitești, chiar la o clinica privată de renume…Jenant…P.S: precizez că nu am facut această postare pentru a face rău sau pentru a-mi plânge oful! Oful meu este unul minor față de adevăratele probleme ale oamenilor ce mor cu zile în spitale! Din păcate, acesta este un gen de atitudine! Sunt doctori ce vor să fie bine platiți (și sunt!), dar care nu au nici un respect față de oamenii din fața lor! Sunt clinici – PRIVATE (nu mai vorbesc de cele de stat) ce se vor speciale! Dar nu sunt altceva decât uzine de făcut bani, cu programări peste programări și fără o selecție atentă a doctorilor ce colaborează cu ei!”, a postat, pe pagina sa de Facebook, fostul șef al DJTS Argeș, Flavius Panțurescu

”Am solicitat serviciile de specialitate ale clinicii private MUNTENIA HOSPITAL cu privire la o problema medicala.
Din pacate acestea au fost total.lipsite de profesionalism sub mai multe aspecte.
Astfel, in data de 14.03.2018 m-am prezentat la.receptia unitatii pentru a face o programare la.sectia de ortopedie cu privire la o trauma suferita la un deget. Mi s-a spus ca il.gasesc pe dl.doctor Copceag Gabriel incepand cu ora 16, fara a mi se spune si ora exacta când pot sa fiu primit. Am întrebat daca e ok sa vin in jurul orei 18, si mi s-a spus ca este perfect, fiind mai.liber!
Prin urmare, la ora 18 fara 10 m-am.prezentat la receptie, platind consultatia in valoare de 126 lei, spunandu-mi-se sa ma duc la cabinet d15, fara sa mi se spuna si al catelea voi fi la consultatie ( atitudine tipic de spital de stat!). Am.asteptat in fata cabinetului. La un momentdat a iesit dr Copceag, dandu-mi o trimitere pentru radiografie. Dupa ce am făcut radiografia, am revenit la.usa cabinetului, asteptand..si asteptand.
Din acest moment, toata consultatia …repet: TOATA CONSULTATIA s-a purtat pe.holul.clinicii, lucru ce se poate lesne verifica inclusiv pe camerele de luat vederi dupa cum urmeaza:
Dupa un timp de așteptare, a iesit doctorul Copceag, s-a uitat putin la radiografie, spunandu-mi sec ca am un ciot sarit, ca nu se poate opera, certandu-ma intr-un fel ca nu am venit mai din timp la.consult. apoi a intrat in cabinet cu un alt pacient. Mai departe am.asteptat pret de inca o jumatate de ora cel putin (toata asteptarea a durat cel.putin o ora!), sperand sa fiu primit in cabinet pt consultatia pe care o platisem.
Supriza a fost ca doctorul sa iasa la.un momentdat cu un diagnostic scris, spunandu-mi sec sa-mi dau cu fastum gel si sa împachetez degetul in celofan!!! Atat! Fara alte explicatii Si a intrat inapoi in cabinet!!!
Apreciez atitudinea doctorului Copceag total lipsita de etica profesionala ( consultatie data pe holul spitalului de fata cu alti pacienti, incalcand astfel codul deontologic, respectiv secretul profesional, iar acea.consultatie a fost data incomplet, fara a mi se da o solutie concreta asupra.problemei medicale pe care o am, repsectiv perioada de recuperare, modul si durata de aplicare a tratamentului etc)
De asemenea apreciez atitudinea spitalului total lipsita de profesionalism, acand in vedere ca nu s-a facut o programare clara si care sa fie respectata.
Fata de toate cele aratate, astept din partea institutiei dvoastra sa imi comunicati masurile luate fata de persoanele responsabile- in acest sens ca solcit oficial inclusiv sesizarea Colegiului Medicilor, precum si cum intelegeti sa rezolvati problema fata de mine, avand in vedere prejudiciul suferit.” A continuat acesta postarea, in speranta ca se vor lua masuri si ca astfel de situatii nu vor mai exista in sistemul medical argesean.

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Ludovic Orban, noi precizări despre decizia CCR. Ce se întâmplă cu alegerile parlamentare

Avatar

Publicat

in

De

Premierul Ludovic Orban a declarat marţi referitor la decizia CCR care a stabilit că Parlamentul decide data alegerilor parlamentare că i se pare ceva „foarte straniu” şi a adăugat că în cazul în care Legislativul nu vrea să stabilească data respectivă, „nu ai ce să le faci parlamentarilor”.

„Au declarat public că vor amânarea alegerilor. (…) Deci, noi am stabilit data alegerilor în baza prevederilor constituţionale şi în baza prevederilor legii aflate în vigoare. Eram obligaţi să facem lucrul ăsta, pentru că astea sunt prevederile legii. De ce e data de 6 decembrie? Pentru că trebuie să ţii cont de două elemente constituţionale, durata mandatului de parlamentar, care e patru ani şi durata mandatului expiră pe 20 decembrie.

În plus, ai termenul constituţional de maximum 20 de zile de la data alegerilor în care preşedintele convoacă Parlamentul nou ales pentru prima şedinţă de validare a mandatelor şi de depunere a jurământului.

Publicitate

Deci, astea sunt prevederile constituţionale de care noi am ţinut cont. Mandatele expiră pe 20, noi am stabilit data de 6 decembrie „, a declarat Orban la B1 TV, întrebat dacă urmare a deciziei CCR, care a stabilit că Parlamentul decide data alegerilor parlamentare, PSD va vrea prin Legislativ să amâne data scrutinului fixată de Guvern pentru 6 decembrie.

Întrebat dacă în ultimii 30 de ani s-a întâmplat vreodată ca Parlamentul să decidă data alegerilor generale, premierul a spus: „Eu nu-mi aduc aminte”.

„În plus, gândiţi-vă că parlamentarii nu răspund pentru voturile politice din mandat. Deci, dacă Parlamentul nu poate să stabilească data alegerilor că nu vin parlamentarii la cvorum şi nu se poate adopta legea, ei nu răspund. Ce faci? Dacă Parlamentul – a acceptat Curtea Constituţională că pot să stabilească ei data alegerilor – nu vrea să stabilească data alegerilor, nu ai ce să le faci parlamentarilor. Cine stabileşte data alegerilor ? Normal, o dă Guvernul, dar… adică, mi se pare ceva foarte straniu, foarte straniu”, a afirmat Orban.

Fiind întrebat dacă Executivul mai poate întări în vreun fel data de 6 decembrie ca dată a scrutinului parlamentar, premierul a precizat: „Decizia Curţii a respins sesizarea legată de neconstituţionalitatea legii prin care Parlamentul şi-a acordat singur dreptul de a stabili data alegerilor”.

Premierul a adăugat că este curios ce se va întâmpla privitor la acest subiect, reafirmând că deja Parlamentul a stabilit data alegerilor pentru 6 decembrie.

„Sigur că, odată ce am dat decizia, prin hotărâre de guvern, şi am stabilit data alegerilor, repet, pe cadrul constituţional şi legal existent la data la care am stabilit, acum e un pic mai greu. Chiar sunt curios ce se întâmplă. Dacă vine Parlamentul şi dă o lege prin care stabileşte: data alegerilor parlamentare este iunie 2022? Ce se întâmplă, în ce situaţie ajungem? Adică, o să fie două alegeri? Noi mergem la alegerile pe care le-am convocat în 6 decembrie? Evident că e neconstituţional, evident că ai un termen maxim de prelungire a mandatelor”, a afirmat Orban

Curtea Constituţională a României a respins marţi sesizarea preşedintelui Klaus Iohannis şi a Guvernului asupra Legii privind unele măsuri pentru organizarea alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor, ca urmare a încetării mandatului Parlamentului ales în anul 2016, informează agerpres.ro

Citește și:

Bursa zvonurilor: Cât a costat un vot la aceste alegeri (SURSE)

Lovitură devastatoare pentru DIICOT! Un celebru om de afaceri a fost pus în libertate

SURSE Nicușor Dan începe execuțiile! Primele persoane care vor zbura din funcție

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ludovic Orban: ‘A fost una dintre cele mai grele bătălii, ne pare rău că nu am putut să batem PSD’

Avatar

Publicat

in

De

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, marţi seară, că PNL a câştigat alegerile locale, la votul politic, cu 34%, fiind urmat de PSD, cu 30%, şi USR cu 13%. Orban a precizat că PSD are 1.450 de primari, PNL 1.250, PMP 50 şi USR 45, iar în ceea ce priveşte consiliile judeţene PNL are 17, iar UDMR 4, restul fiind ale PSD. În plus, Orban afirmă că PNL a câştigat pentru prima dată votul politic din Teleorman, urmând a avea majoritate în Consiliul Judeţean.

”PNL a câştigat alegerile cu 34%. Pe locul doi a fost PSD cu 30%, asta la votul politic şi pe locul 3 USR, cu 13%. Ăsta este rezutatul. Unii nu văd decât victoriile de la Timişoara şi de la Braşov ale USR PLUS. Foarte bine, asta a fost decizia alegătorilor (…) deşi rezultatele concrete în cele două oraşe se văd”, a afirmat, marţi seară, preşedintele PNL Ludovic Orban, întrebat despre declaraţiile contondente ale liderilor USR PLUS cu privire la criteriile de integritate.

Orban a precizat că ”PSD a plecat de la 1.700 de primari şi are 1.430 de primari, PNL cu 1.250 – nu avem încă toate datele, urmează PMP cu 50 de primari şi abia pe locul 4 e USR PLUS cu 45 de primari. 1.250 de primari, comparabil cu 45 de primari. Noi ne comparăm cu PSD-ul. Ne pare rău că nu am putut să batem PSD, dar (…) este foarte greu în sistem de alegeri într-un tur să baţi un primar PSD”.

Publicitate

Întrebat cum a reuşit PNL la Vrancea, unde social-democratul Marian Oprişan deţinea preşedinţia Consiliului Judeţean din 2000, Orban a afirmat: ”A fost una dintre cele mai grele bătălii. Echipa noastră de acolo nu a mai acceptat niciun fel de compromis, nu a mai acceptat să-şi bage dracul coada n organizaţie şi a ales în mod solidar o bătălie pe viaţă şi pe moarte cu Oprişan. Acolo am câştigat, deşi scorul politic pentru PSD a fost aproximativ egal cu scorul nostru”.

De asmenea, Orban a vorbit despre faptul că PNL a câştigat pentru prima dată în judeul Teleorman.

”La Teleorman este prima dată când PNL câştigă Teleormanul, la vot politic la Consiliul Judeţean. Nu numai că-l câştigă, dar îl câştigă cu o diferenţă de peste patru procente faţă de PSD. Avem aproape 44$ la Consiliul Judeţean şi vom avea majoritatea prin sistemul de repartizare. Nu am reuşit să batem PSD, dar am plecat de la şapte preşedinţi de Cj şi am ajuns la 17. PSD are 20 de preşedinţii de Cj şi UDMR 4, în rest, nicio altă formaţiune politică, nici măcar nu s-a apropiat de şansa de a câştiga vreo preşedinţie de CJ”, a mai declarat Orban, informează news.ro

Citește și:

Bursa zvonurilor: Cât a costat un vot la aceste alegeri (SURSE)

Lovitură devastatoare pentru DIICOT! Un celebru om de afaceri a fost pus în libertate

SURSE Nicușor Dan începe execuțiile! Primele persoane care vor zbura din funcție

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend