Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

ACUZE GRAVE ! Candidatul PSD se folosește de angajații Primăriei Pitești în campania electorală și-i amenință cu pierderea locului de muncă!

Avatar

Publicat

in

PNL Argeș aduce acuzații grave candidatului PSD la Primăria Pitești si spera ca instituțiile abilitate ar trebui să se autosesizeze.

Iată comunicatul PNL Argeș:

“Angajați ai Primăriei Pitești, directori de instituții din subordinea Consiliului Local Pitești, directori de servicii și salariați ai acestor instituții sunt folosiți de către PSD în campania electorală. Oricine are dreptul să susțină un partid politic și să se implice, însă vorbim despre folosirea acestor oameni în timpul programului de lucru! Este inadmisibil ca oameni plătiți să administreze orașul nostru să abandoneze responsabilitățile față de cetățeni și de fișa postului, pentru a munci în folosul unui partid politic!

În timpul programului de lucru, prin cartierele Piteștiului, candidatul PSD Cristian Gentea este însoțit constant de directorii societăților ,,Apă Canal”, ,,Termo Calor Confort”, Publitrans, Salubritate 2000 sau Poliția Locală. Lor li se adaugă în mod constant șefi de servicii din Primăria Pitești, ba chiar și angajați ai Institutului de Cercetări Nucleare. Nici conducerea FC Argeș nu a fost lăsată să se ocupe de sportul piteștean, fiind angrenată în acțiunile electorale ale PSD.

Social-democrații fac acest lucru în dispreț total față de piteșteni, postând în mediile de socializare fotografii care, fiecare în parte, reprezintă un autodenunț pe care instituțiile abilitate ar trebui să-l ia serios în calcul.

PNL Pitești cere PSD să lase oamenii să facă treaba pentru care sunt plătiți! Responsabilitatea lor este față de cetățeni, nu față de un partid politic. PSD nu este angajator, nu-i plătește din buzunarul său ca să presteze servicii de campanie. Oamenii sunt plătiți din bani publici, iar ceea ce face PSD este nu doar imoral, dar și ilegal.

De asemenea, rugăm PSD să nu mai intimideze angajații Primăriei Pitești și ai instituțiilor din subordine, pe care îi minte că, dacă noi vom veni la conducere, îi vom da afară. PNL își propune să se folosească de experiența tuturor angajaților și să-i profesionalizeze în mod constant, pentru a le oferi cetățenilor servicii la standardele pe care le merită.

Suntem convinși că oamenii vor pedepsi la vot astfel de atitudini demne de Evul Mediu și că inclusiv angajații Primăriei Pitești, care probabil că azi se tem pentru locul lor de muncă dacă nu execută ordinele pe linie de partid, vor da un vot pentru demnitatea care astăzi le este călcată în picioare.”

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Prefectul Soare a decis: restricții suplimentare în Tigveni, Mărăcineni și Priboieni! Medicii școlari, detașați la DSP

Avatar

Publicat

in

De

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, condus de prefectul Emanuel Soare, a adoptat ieri Hotărârea nr53/28.10.2020. Astfel, de azi au fost impuse restricții suplimentare în trei comune din județul Argeș (Mărăcineni, Priboieni și Tigveni), unde incidența cumulată a cazurilor din ultimele 14 zile a fost mai mare de 1,5 şi mai mică de 3/1.000 de locuitori.

S-a hotarât și ca medicii și asistenții medicali școlari care deservesc unitățile de învățământ al căror scenariu de funcționare impune participarea tuturor preșcolarilor și elevilor la cursuri online (scenariu 3) vor fi detașați, în această perioadă, la Direcția de Sănătate Publică Argeș, unde vor suplimenta personalul implicat în desfășurarea anchetelor epidemiologice.

Restricțiile suplimentare din cele trei comune, decise în conformitate cu prevederilor H.G. nr.856/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, sunt următoarele:

  • Se permite activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, în intervalul orar 6,00 – 23,00, fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului, în localitățile Mărăcineni, Priboieni și Tigveni din județul Argeș;
    -Se permite activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare, în intervalul orar 6,00 – 23,00, fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului, în localitățile Mărăcineni, Priboieni și Tigveni;
    -Activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc se suspendă în comunele Mărăcineni, Priboieni și Tigveni.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Poliția Română a descins în forță la afaceristul din cazul Caracal, Remus Rădoi!

Avatar

Publicat

in

De

Poliția Română a descins, joi dimineața, acasă la Remus Rădoi, afaceristul din cazul Caracal.

Totodată, oamenii legii au efectuat percheziții și la CFR Marfă. Este investigat modul în care ar fi fost decontate facturi fictive, în baza contractului dintre firma de pază a lui Rădoi și CFR Marfă.

La această oră, polițiștii specializați în investigarea criminalității economice efectuează 10 percheziții, în București și Olt, într-un dosar de fraudă privind derularea unui contract de pază a obiectivelor, bunurilor și valorilor.

La data de 29 octombrie 2020, polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice și Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Videle, efectuează 10 percheziții domiciliare, în municipiul București și județul Olt, la sediul unei instituții publice și la domiciliul și sediile mai multor persoane.

Din probatoriul administrat a rezultat că, în anul 2019, reprezentanții unei societăți comerciale, ce are ca obiect de activitate prestarea serviciilor de pază, ar fi indus în eroare funcționarii unei instituții publice.

Activitatea ilicită s-ar fi realizat cu ocazia derulării unui contract de pază a obiectivelor, bunurilor și valorilor ce aparțin instituției publice, prin atestarea executării serviciului de pază cu un număr de agenți de securitate/schimb mult mai mare decât în realitate, în scopul de a obține un folos patrimonial injust.

De asemenea, din anchetă au rezultat indicii că, beneficiind de complicitatea unui funcționar din cadrul instituției publice, responsabil de verificarea executării contractului de pază, ar fi fost prezentate spre decontare facturi falsificate, prin contrafacerea scrierii, în cuprinsul acestora menționându-se un număr mai mare de ore prestate.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 1.640.000 de lei.

Polițiștii vor pune în aplicare 3 mandate de aducere, emise pe numele persoanelor bănuite, acestea urmând a fi audiate la sediul Direcției de Investigare a Criminalității Economice.

La acțiune participă polițiști din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române – Direcția de Investigare a Criminalității Economice, precum și polițiști cu atribuții de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, sprijiniți de echipe din cadrul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale.”, a anunțat, joi, IGPR.

Vezi și

Ludovic Orban face aceeași mutare ca Viorica Dăncilă! Numire identică făcută de actualul șef al Guvernului

Casa Națională de Pensii Publice vine cu noi informații! Când încetează plata pensiei

FOTO Una dintre cele mai mari companii din România scoate la vânzare mai multe terenuri în București și în marile orașe din țară

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend