Conecteaza-te cu noi

Dezvaluiri

Acuzație grave: Șmen făcut de un primar PNL! Și-ar fi însușit un teren aflat în parcul orașului, din domeniul public

Publicat

in

Acuzații extrem de grave la adresa primarului liberal al orașului Băile Govora, județul Vâlcea! Mihai Mateescu, primarul din Băile Govora, este acuzat că și-a trecut în proprietate privată un teren și-un chioșc aflat în parcul central al orașului.

Este vorba despre un teren de 240 de metri pătrați, situat în Parcul Central din Băile Govora, care au ajuns în proprietatea lui Mihai Mateescu, tată judecătorului CSM, Bogdan Mateescu.

Mai mult, Partidul Ecologist Român, filiala locală, acuză că tot terenul aflat acum în proprietatea primarului Mihai Mateescu a fost amenajat prin fonduri europene, destinate domeniului public.

MINUNE!!! Primarul Mateescu Mihai este proaspătul proprietar al unui teren și al unei construcții în suprafață de 240 mp, situate în parcul central al Orașului Băile Govora. Dansul a dispus dezmembrarea, fără Hotărâre de Consiliu Local (cum ar fi fost legal), a unui teren aflat în domeniul public (parcul central) și apoi a obținut Titlu de PROPRIETATE!!! Tovarășe, la asta chiar nu ne așteptam…
( secretarul UAT Băile Govora recunoaște nonșalant ca nu au adus aceasta propunere în consiliul local pentru ca ar fi picat la vot!!🥲🥲🥲🥲).
Nebunie curată.
Tot terenul din jurul chioșcului, amenajat prin fonduri europene, aparține acum tovarășului Mateescu Mihai”, acuză PER Băile Govora.

Documentele făcute de publice de PER Băile Govora:

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

Dezvaluiri

Ultimă oră! O mașină, făcută scrum în Capitală! Foto de la fața locului

Publicat

in

De

O mașină cu numere de Olt a luat foc, în trafic, la intersecția Obor, în Sectorul 2 al Capitalei. 

Din fericire, pompierii sosiți la fața locului au stins rapid focul.

Conform informațiilor Bugetul.ro, nu există victime, atât șoferul, cât și pasagerul din dreapta sa reușind să se salveze.

La fața locului au fost prezente și echipaje ale Poliției Capitalei și ale Poliției Locale.

Foto: Eugen Dinu/Bugetul.ro

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

Dezvaluiri

Firma fiilor unor foști ofițeri SRI, abonată la contracte cu Statul Român! Poliția Română, Casa de Pensii, AJOFM, AJPIS, Apele Române și primării, în portofoliul firmei!

Publicat

in

De

Dezvăluire Bugetul.ro. Firma de pază TMG Guard SRL a beneficiat, de la începutul anului 2022 și până în prezent, de zeci de contracte oferite direct de instituțiile Statului Român. Printre clienții aflați în portofoliul TMG Guard SRL se numără instituții precum: Poliția Română, Casa de Pensii, Casa Națională de Asigurări de Sănătate, Apele Române, ZOO Sibiu, AJPIS, AJOFM și primării.

TMG Guard SRL este deținută de Lucian Victor Mecu și Alin Niculescu. Lucian Victor Mecu este fiul lui Victor Nicolae Mecu, fost ofițer SRI Gorj. Și Alin Niculescu este fiul unui fost ofițer SRI Gorj, anume al lui Marian Alexandru Niculescu.

În luna martie a acestui an, IPJ Dolj a achiziționat de la TMG Guard SRL „Servicii de instalare echipament video”. Suma achiziției directe a fost de 36.801,98 RON. La acesta s-a adăugat un contract de „Servicii de instalare sisteme supraveghere”, în valoare de 1.385 de lei.

În luna aprilie, Casa de Pensii Dolj a achiziționat servicii de pază de la TMG Guard, valoarea contractului fiind de 53.144,72 RON. Tot Casa de Pensii Gorj a semnat un contract cu TMG Guard SRL și pentru servicii de transport valori, în valoare de 2.079,20 RON. Anterior, în luna ianuarie, firma foștilor ofițeri SRI a mai primit două contracte de la Casa Județeană de Pensii Gorj: unul de 25.908,32 RON și altul de 1.085,60 RON.

În luna aprilie, TMG Guard SRL a obținut, prin achiziție directă, un contract de la Administrația Națională Apele Române – ABA Banat. Valoarea contractului a sărit de 50.000 de euro, mai precis 280.209,60 RON.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraș-Severin le-a oferit fiilor de ofițeri SRI două contracte în luna martie: unul de 55.500,00 RON și altul de 980,00 RON.

În februarie, TMG Guard SRL a obținut un contract și de la AJOFM Hunedoara, în valoare de 30.844,80 RON.

Primăria Viile, județul Satu Mare, a cumpărat de la TMG Guard SRL, în luna ianuarie, servicii de pază de 76.244,16 RON.

La 7 iunie, Primăria Municipiului Târgu Jiu a achiziționat „Servicii și mijloace de protecție și de alarmare impotriva efracției” în valoare de 4.500,00  RON.

În aprilie, ZOO Sibiu 167.044,90 RON a cumpărat de la TMG Guard SRL servicii de pază 167.044,90 RON.

Iar lista poate continua, din ianuarie și până în prezent, peste 40 de contracte prin achiziție directă fiind oferite de instituțiile Statului Român firmei TMG Guard.

De altfel, pe site-ul oficial,TMG Guard informează că, în 2019, avea clienți precum ANAF, BNR, CEO Oltenia, SALROM, Hidroelectrica, CNAIR, Transelectrica, Romgaz și RAR.

În 2021, profitul companiei a fost de peste 1 milion de euro

Potrivit datelor depuse la Registrul Comerțului, verificate de Bugetul.ro, TMG Guard SRL a avut, în 2021, o cifră de afaceri de 51.984.510 de lei.

Profitul companiei deținute de fiii foștilor ofițeri SRI a fost de 5.443.364 de lei – peste 1 milion de euro.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend