Conecteaza-te cu noi

Pitesti

ACUM ! Un elicopter va prelua un nou născut pentru a fi transportat la Bucuresti !

Publicat

in

In scurt timp, elicopterul SMURD va sosi la stadionul din Pitesti, pentru preluarea unui copil de 8 zile, în vederea transportarii la un spital din Tîrgovişte. Acesta are probleme medicale, cel mai probabil, detresa respiratorie, iar medicii au decis transferul acestuia la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului din Targoviste.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

VIDEO | NESIMȚIRE CRASĂ! Alina Gorghiu minte cu nerușinare și se cocoață pe drama unei familii, în cazul primarului din Argeș

Publicat

in

De

Punct de vedere al echipei PROFI 24 TV si ziarul PROFIT după declarațiile minicinoase ale Alinei Gorghiu de la postul B1 TV

Președintele PNL Argeș și vicepreședintele Senatului, Alina Gorghiu, nu se deosebește cu nimic, la capitolul nesimțire crasă, de primarul PSD din Călinești sau liderii PSD care au permis acestui condamant la inchisoare să devină primar pentru ca mai apoi să abuzeze sexual o tânără angajată. Într-o intervenție la B1 TV, Alina Gorghiu a mințit cu o nesimțire cel puțin egala cu a primarului PSD, în încercarea de a se cocoța pe drama tinerei pentru a câștiga simpatia/aprecierea românilor. Printre alte minciuni, Gorghiu spune că presa din Argeș primise de trei săptămâni înregistrările dar nu a pomenit nimic si nu a luat în seamă ce se întîmplă la Călinești, lâsând să se înțeleagă că presa nu și-a făcut datoria și că , vezi Doamne, noroc cu ea că a publicat un mic fragment din înregistrările incriminatoare. Firesc, echipa trustului nostru de presă ( PROFI 24 TV, ziarul PROFIT si celelalte portaluri de știri), singura instituție de presă care primise inregistrările și care demarase documentarea ( inclusiv la IPJ Argeș) și vorbise cu familia tinerei abuzate pentru pregătirea primului material si a primei emisiuni dedicate cazului de la Călinești, nu poate să-i transmită doamnei Gorghiu decât urmatorul mesaj: cucoană, ești o mare nesimțită! Asta pentru că nu știm ce ai mata cu presa din Argeș, dar cetățenii, Poliția Argeș, conducerea PSD Argeș și liderii PNL, aflasera de cazul de la Călinești cu ceva timp înainte ca mata să publici pe facebook o postare fără prea multe detalii tocmai de la trustul nostru de presă, din emisiunea în care s-a difuzat înregistrarea, emisiune în care tatăl fetei a intrat în direct. Chiar și decizia PSD de a suspenda primarul din toate funcțiile și valul de reacții în presa națională au survenit după emisiunea Chestiuni Arzătoare difuzată și după publicarea imediată a unui articol în ziarul PROFIT, mai exact cu mult timp înainte ca mata să te lauzi că, vai, ai scos la iveală un caz incredibil la Călinești.

Concluzia: înțelegem că vrei capital de imagine cocoțându-te pe drama unei familii, dar nu minți și nu jigni o întreagă echipă de jurnaliști pentru că asta se numește, simplu, nesimțire!

Echipa PROFI 24 TV si Ziarul PROFIT

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

DE CE? La Curtea de Argeș nicio medie de 10 la Evaluarea Națională – Orașul regal depășit de comuna Corbi

Publicat

in

De

Dacă anul acesta Argeșul este fruntaș pe țară la medii de 10 la Evaluarea Națională, orașul Curtea de Argeș este codașul județului. Nicio medie de 10 la niciuna din școlile din oraș.

Rezultatele la Evaluarea Naţională au fost afișate, joi, 23 iunie. Media notelor va influența admiterea la liceu în 2022. Argeșul se află în fruntea clasamentului, dar la nvel de județ orașul regal este codaș fiind depășit de comuna Corbi care a avut un elev acre a obținut media 10. La Curtea de Argeș niciunul….

59 de elevi au obținut nota 10 la proba de limba română și 150 de elevi au obținut nota 10 la proba de matematică, în județul Argeș.

Elevii cu 10 pe linie provin din următoarele unități de învățământ:

 • 2 elevi de la COLEGIUL NAȚIONAL DINICU GOLESCU, CÂMPULUNG
 • elev de la COLEGIUL NAȚIONAL ZINCA GOLESCU, PITEȘTI
 • 1 elev de la LICEUL TEORETIC ION MIHALACHE, TOPOLOVENI
 • 1 elev de la ȘCOALA GIMNAZIALĂ ADRIAN PĂUNESCU, PITEȘTI
 • 1 elev de la ȘCOALA GIMNAZIALĂ ALEXANDRU DAVILA, PITEȘTI
 • 1 elev de la ȘCOALA GIMNAZIALĂ GEORGE TOPÎRCEANU, MIOVENI
 • 1 elev de la ȘCOALA GIMNAZIALĂ I.L. CARAGIALE, PITEȘTI
 • 1 elev de la ȘCOALA GIMNAZIALĂ ION PILLAT, PITEȘTI
 • 1 elev de la ȘCOALA GIMNAZIALĂ MATEI BASARAB, PITEȘTI
 • 1 elev de la ȘCOALA GIMNAZIALĂ MIHAI EMINESCU, PITEȘTI
 • 3 elevi de la ȘCOALA GIMNAZIALĂ MIRCEA CEL BĂTRÂN, PITEȘTI
 • 1 elev de la ȘCOALA GIMNAZIALĂ NAUM RÂMNICEANU, CORBI
 • 1 elev de la ȘCOALA GIMNAZIALĂ NICOLAE IORGA, PITEȘTI
 • 1 elev de la ȘCOALA GIMNAZIALĂ SANDA MOVILĂ, ALBOTA

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend