Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

ACUM ! Tânăr din Argeș ELECTROCUTAT – E în stare critică!

Publicat

in

In urma cu putin timp, un apel la 112 a anuntat faptul ca un barbat se afla in stare critica. Potrivit ISU Argeș este vorba de un bărbat în vârstă de 35 de ani, posibil în stop cardio-respirator în urma unei electrocutări în localitatea Negrasi. Acesta plecase la pescuit si, din primele informatii, undita a locit o linie de medie tensiune.
La fata locului intervine un echipaj SMURD TIM iar in aceste momente echipajul efectuează manevrele de resuscitare.

Rvenim cu detalii…

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

RESTAURANT DOMNESC ANGAJEAZA

Publicat

in

De

SC. TACTIC SOCIAL EVENTS S.R.L (RESTAURANTUL DOMNESC), cu sediul in Curtea de Arges, angajeaza lucrator bucatarie.

Detalii la nr. de telefon: 0727364716

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Toalete noi în Pitești, montate de Primărie

Publicat

in

De

Primăria Pitești anunță că pentru o mai bună gestionare a curățeniei în zonele de promenadă și agrement ale parcurilor publice și pentru un confort sporit al cetățenilor care accesează aceste zone, Primăria Municipiului Pitești a achiziționat toalete publice moderne, care au fost amplasate în Parcul Trivale (zona Grotă), în cartierul Craiovei (Parcul Tineretului) și în parcul Prundu.


Toaletele publice au fost racordate la utilități (electricitate, apă, canalizare), oferind condiții optime utilizatorilor și posibilitatea întreținerii și igienizării eficiente a spațiului respectiv. Toate cele trei toalete au fost puse în funcțiune ieri.

Pentru a evita evenimente nedorite (vandalizarea sau deteriorarea accidentală a toaletelor), acestea vor fi închise pe timpul nopții.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend