Conecteaza-te cu noi

Fără categorie

ACUM ! Super DOREL în acțiune la Curtea de Arges – A rupt stâlpul cu TIR-ul și a lăsat fără curent o stradă

Publicat

in

In urma cu cateva minute mai multi locuitori ai strazii Industriilor din Curtea de Arges ne-au semnalat faptul ca un sofer de TIR nepriceput, in dorinta de a parca mastodontul, a reusit sa doboare un stalp de electricitate. ” Asa nepriceput nu am vazut in viata mea… A facut la manevre pana a pus la pamant stalpul din beton si a lasat toata strada fara curent”, ne-a spus un cetatean care a asistat la isprava lul Dorel, soferul de TIR. Se pare ca TIRUL, cu numarul AG 29 EXT apartine unei cunoscute firme din Curtea de Arges.  A fost anuntata compania de distributie a energiei electrice dar si Politia care intervine la fata locului. Potrivit celor de la Electrica, pentru cel putin 24 ore, cetatenii din zona vor sta fara curent ca urmare a actiunii lui Dorel, sofer de TIR.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Eugen Teodorovici arată documentul: Guvernul Orban pregătește o CONCEDIERE masivă a bugetarilor

Publicat

in

De

Fostul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici, a publicat un draft al Guvernului prin intermediul căruia se pregătește o concediere masivă a bugetarilor.

”După ce ne-au convins cu măsurile “eficiente” adoptate în sprijinul economiei şi al mediului de afaceri, Orban şi ai lui “lucrează” la măsurile privind reducerea cheltuielilor din sectorul bugetar.

Mă întreb oare ce vor spune sindicatele? Oare acum, când guvernul Orban vrea concedieri în cel mai NETRANSPARENT mod, sindicatele vor fi cel puțin la fel de implicate şi vocale ca atunci când negociau cu noi majorările salariale??

Dacă da … chiar ar fi o surpriză, nu pentru mine, ci pentru angajații din sectorul bugetar pe care îi reprezintă!”, scrie Eugen Teodorovici.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ULTIMA ORĂ ! Klaus Iohannis anunță că ARMATA va fi scoasă ÎN STRADĂ pentru ca românii să stea ACASĂ

Publicat

in

De

Este oficial – așa cum se spunea pe surse încă de câteva zile, România va scoate Armata în stradă pentru a ține românii în case. Măsura urmează să fie formalizată în cursul zilei de azi prin intermediul unei noi ordonanțe militare. „Am convenit să folosim și Armata pentru a gestiona situația din teren. Armata va pune la dispoziție personal care va suplimenta forțele de ordine”, a declarat Klaus Iohannis.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Câmpulung

Mioveni

În Trend