Conecteaza-te cu noi

Fără categorie

ACUM ! Super DOREL în acțiune la Curtea de Arges – A rupt stâlpul cu TIR-ul și a lăsat fără curent o stradă

Avatar

Publicat

in

In urma cu cateva minute mai multi locuitori ai strazii Industriilor din Curtea de Arges ne-au semnalat faptul ca un sofer de TIR nepriceput, in dorinta de a parca mastodontul, a reusit sa doboare un stalp de electricitate. ” Asa nepriceput nu am vazut in viata mea… A facut la manevre pana a pus la pamant stalpul din beton si a lasat toata strada fara curent”, ne-a spus un cetatean care a asistat la isprava lul Dorel, soferul de TIR. Se pare ca TIRUL, cu numarul AG 29 EXT apartine unei cunoscute firme din Curtea de Arges.  A fost anuntata compania de distributie a energiei electrice dar si Politia care intervine la fata locului. Potrivit celor de la Electrica, pentru cel putin 24 ore, cetatenii din zona vor sta fara curent ca urmare a actiunii lui Dorel, sofer de TIR.

Comenteaza cu profilul de FB

Fără categorie

Bogdan Ivan

Avatar

Publicat

in

De

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Fără categorie

Bogdan Ivan: Testarea ȋn masă, singura soluție pentru a limita răspândirea virusului și a evita falimentul țării!

Avatar

Publicat

in

De

Candidatul PRO România Argeș la Camera Deputaților,

Bogdan Ivan a mărturisit zilele trecute faptul că a fost depistat pozitiv cu noul Coronavirus,ȋntr-o postare pe pagina sa de Facebook.Liderul filialei județene a PRO România spune că,cel mai probabil a intrat ȋn contact cu un alt purtător,care nu avea simptome și că singura variantă prin care se pot evita astfel de cazuri este un program național de testare în masă.

“Am ȋnregistrat acest video cu puțin ȋnainte să aflu că sunt pozitiv și trăiesc acum situația despre care vorbeam aici.Deși am respectat toate regulile și am avut mare grijă,ȋncă din Martie,se pare că nu am reușit să evit Coronavirusul.Cel mai probabil,la fel ca majoritatea celor care se află ȋn situația mea,am intrat ȋn contact cu un alt purtător,care nu avea simptome.

       Iată de ce acest program național de testare ȋn masă pe care ȋl propune #PRORomânia este atât de important pentru fiecare dintre noi,dar și pentru economia națională.Este singura soluție pentru a limita răspândirea virusului și a evita falimentul țării,pentru a deschide școlile,pentru a scădea presiunea pe spitale și pentru a da afacerilor românești o gură de aer” – afirmă Ivan Bogdan.

Realizat de KLANAR IMOB TOUR SRL la comanda Pro România, filiala Argeș,MFC 11200008

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend