Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

ACUM la CORBI – Birocratia incurca la salvarea unei vieti

Publicat

in

Situaţie delicatǎ in satul Stǎneşti din comna Corbi unde un cǎţel se zbate între viaţǎ şi moarte în beciul unei case nelocuite, aflate chiar lângǎ şcoalǎ. Invǎţǎtoarea, care la rândul ei a fost anunţatǎ de elevi de cǎţelul suferind s-a arǎtat indignatǎ de faptul cǎ, cel puţin deocamdatǎ nimeni nu poate interveni pentru salvarea animalului. “E vorba de un suflet… Poliţistul a venit acolo şi a zis cǎ el se ocupǎ de oameni, nu de animale, aşteptǎm sǎ vinǎ pompierii pentru cǎ ştim cǎ ei mai rezolvǎ astfel de cazuri. Este foarte greu de gǎsit propiretarul casei însǎ, pentru cǎ doamna care locuia aici a murit iar fata ei este la Curtea de Argeş… Trebuie sǎ facǎ cineva ceva sǎ salveze animalul…” ne-a povestit supǎratǎ învǎţǎtoare de la Stǎneşti.

Mǎdǎlina Epure, purtǎtor de cuvânt în cadrul ISU Arges a declarat pentru PROFIT cǎ la faţa locului au ajuns cei de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţǎ din Corbi însǎ nu pot intra în curtea cu pricina fǎrǎ acordul proprietarului. Urmeazǎ ca poliţia sǎ gǎseascǎ proprietarul şi apoi sǎ poatǎ fi salvat cǎţelul.

Advertisements

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Viorel Cataramă: Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația

Publicat

in

De

Omul de afaceri Viorel Cataramă spune că  autoritățile anunță numai decesele cauzate de coronavirus, ca să sperie populația și să o determine să accepte dictatura.

„În România mor zilnic (ca medie) 650 de persoane.

Advertisements

Mișcarea Patriotilor Români (MPR) solicită Grupului de Comunicare Strategică să informeze populația zilnic despre cauza tuturor acestor decese.

Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația pentru a o determina să tolereze dictatura politico-medicala și implicit, suspendarea libertăților!

De asemenea, în țara noastră mor zilnic 27 de persoane ca urmare a unor boli infecțioase (nonCovid), un număr mai mare decât decesele raportate Covid! Cerem explicații pentru această situație.

MPR nu contestă existența virusului. Afirmăm însă cu tărie că limitarea drepturilor fundamentale nu este justificată, iar demolarea economică a țării este o eroare politică enormă!”, scrie Viorel Cataramă pe Facebook.

Vezi și: Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Raed Arafat, despre infectarea vedetelor PRO TV: Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor

Publicat

in

De

Conform informațiilor oferite de PRO TV, mai mulți jurnaliști ai postului de televiziune au fost infectați cu coronavirus. Se pare că și Andreea Esca se află în aceeași situație, virusul fiind luat de la o petrecere la care a participat, alături de zeci de persoane, la malul mării, unde nu a purtat mască de protecție și nici nu a respectat distanțarea socială.

”Nu comentez persoanele. Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor. Nu știu ce s-a întâmplat acolo, nu știu dacă poliția a aflat. Dacă a aflat, poliția va lua măsuri. Va fi amendat organizatorul.”, a spus Raed Arafat, luni seara, la TVR 1, în emisiunea lui Ionuț Cristache.

Advertisements

Vezi și

Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Advertisements

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend