Conecteaza-te cu noi

Administratie

ACUM! Incendiu la o gospodărie din Valea Iașului

Publicat

in

În urmă cu puțin timp, un incendiu a izbucnit la o anexă gospodărească din comuna Valea Iasului, sat Ungureni. Potrivit primelor informatii, arde acoperisul si exista riscul extinderii incendiului
La fata locului se deplasează pompierii cu două autospeciale de atingere pentru localizarea și lichidarea incendiului.

foto descriptiv

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

La Curtea de Argeș cetățenii întreabă, Primăria nu răspunde: Unde sunt punctele de hidratare și mașinile care stropesc strazile ?

Publicat

in

De

Cum temperaturile au crescut peste pragul caniculei, mulți argeșeni au observat ca in Curtea de Argeș nu s-au luat măsuri de protejare a populației, așa cum s-au luat în alte orașe. Oamenii sustin ca, pe canicula aceasta (care va persista pana duminica), nu au observat puncte de hidratare decat pe terasa la Puicanesxu sau Ciucu si nici masinile care, in ați ani, mai stropeau si racoreau cat de cat strazile. Am contactat primaria si am fost informati ca exista doar un punct de hidratare care ar trebui să funcționeze la parterul Primăriei. In rest…. nimic !

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Uzina Dacia își oprește producția timp de trei zile, din cauza lipsei de semiconductori

Publicat

in

De

Dacia a anunțat că a întrerupt timp de trei zile producția de la Mioveni, din cauza lipsei componentelor electronice. „Lipsa componentelor electronice continuă să afecteze industria auto, inclusiv Dacia. Depunem toate eforturile pentru a limita impactul asupra producției și lucrăm într-un ritm susținut cu furnizorii noștri. Avem celule de criză la nivelul direcțiilor de Supply Chain și Achiziții și implementăm toate măsurile adecvate. Cu toate acestea, activitatea uzinei Vehicule de la Mioveni este întreruptă în zilele 26, 27 și 28 iulie”, arată reprezentanții companiei, într-un mesaj transmis Economedia.

Producția uzinei de la Mioveni a mai fost oprită și în lunile februarie, martie, și aprilie, pentru câteva zile, din cauza crizei de semiconductori la nivel global. În Uzina de Vehicule din Mioveni lucrează circa 15.000 de persoane. 

Sectorul auto a avut cel mai mult de suferit anul acesta din cauza problemelor cu aprovizionarea cu semiconductori. Acest deficit în aprovizionarea cu cipuri, care afectează producătorii auto din întreaga lume, este rezultatul unei combinaţii de factori. Producătorii de automobile au închis uzinele timp de două luni în timpul pandemiei de COVID-19 de anul trecut şi au anulat comenzile de cipuri. În paralel, însă, cererea de cipuri a crescut în industria echipamentelor electronice, în condiţiile în care oamenii au fost obligaţi să stea în acasă, ceea ce a condus la creşterea vânzărilor de laptopuri şi console de jocuri video. Acum producătorii de automobile trebuie să concureze pentru cipuri cu producătorii de electronice.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend