Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

ACUM! În Argeș, nuntă cu zeci de invitați, “spartă” de poliţişti și mascați

Avatar

Publicat

in

În urma cu puțin timp, un eveniment privat în desfășurare , o nunta la care participă aproape 100 de invitați, a fost întrerupt de polițiștii Sectiei 3 Politie Pitești, la un local de pe raza de competență.
La fața locului au fost direcționate echipaje de la celelalte secții, precum și din cadrul Biroului Rutier Pitești, în vederea legitimării. Totodata, luptători ai
Serviciului Acțiuni Speciale și jandarmi argeșeni, au fost prezenți pentru asigurarea ordinii și liniștii publice la locul intervenției.

În urma abaterilor constatate, polițiștii și jandarmii au aplicat 78 de sanctiuni contravenționale, în valoare totală de 41.000 de lei, pentru încălcarea Legii 55/2020 privind unele masuri de combatere a pandemiei de Covid-19.
Dintre sancțiunile sus-menționate, trei, în valoare de 2.000 de lei fiecare, au fost aplicate administratorului localului, respectiv celor doi organizatori ai evenimentului.
De asemenea, pe parcursul verificărilor, polițiștii Biroului Rutier Pitești, ce acționau în sprijinul celorlalte structuri, pe tru asigurarea ordinii și liniștii publice, au depistat doi conducători auto aflați sub influența alcoolului, în ambele situații valoarea rezultată în urma testării cu aparatul etilotest fiind sub limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cei doi conducători auto au fost sancționați contravențional pentru încălcarea legislației rutiere, totodată fiind aplicată măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Reamintim că un comportament precaut și respectarea recomandărilor medicale are o mare importanță în contextul epidemiologic actual. Polițiștii sunt la datorie, iar abaterile de la normele legale nu vor fi tolerate.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Virgil Guran: ‘Se va încheia conflictul din Coaliție. Deși noi am dovedit că am putut guverna singuri’

Avatar

Publicat

in

De

Liderul senatorilor PNL  Virgil Guran crede că lucrurile se vor rezolva și că Executivul va continua să lucreze la rezolvarea problemelor reale ale românilor: criza economică și cea medicală. EL a comentat și declarația șefei Senatului, care a spus că Guvernul Năstase a fost cel mai performant pe care l-a avut România.

”Se va încheia conflictul din Coaliție. Sunt orgolii, dar se va încerca să se caute soluții în coaliție. Trebuie să ne ocupăm de problemele reale ale României. Poate nu vom ajunge mâine la o soluție, dar vom reuși să ajungem la o înțelegere în zilele următoare.

Doamna Dragu se referea la faptul că a rezistat 4 ani Cabinetul Năstase, nu datorită unei afinități cu PSD. În acel moment nu au fost scandaluri în coaliția de guvernare Năstase. (…) Nu ne gândim să guvernăm singuri, cred că se va ajunge la o înțelegere între PNL și USR-PLUS. Deși noi am dovedit că am putut guverna singuri”.

Virgil Guran consideră că la alegerile prezidențiale din 2024 vom avea tot un președinte liberal, răspunzând astfel la întrebarea dacă Dan Barna are șanse să devină șeful statului la următoarele alegeri”, informează realitatea.net

Citește și:

Anca Dragu, ieșire în forță: ‘Politicile publice fragmentate nu duc la rezultate. Ministerele, în momentul în care se schimbă miniștrii, devin destul de greoaie și reactive

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Bilanțul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19! Sub 72.000 de persoane vaccinate, 68 de reacții comune și minore, în ultimele 24 de ore

Avatar

Publicat

in

De

Potrivit datelor puse la dispoziţia Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) de către Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP-CNSCBT), prin aplicaţia Registrul Electronic Naţional al Vaccinărilor (RENV), care ţine evidenţa vaccinărilor, situaţia din ziua de 18 aprilie a.c., ora 17.00, este următoarea:

În ultimele 24 de ore, au fost administrate 71.922 de doze de vaccin, dintre care 54.818 – Pfizer, 8.481 – AstraZeneca şi 8.623 – Moderna, potrivit datelor puse la dispoziţie de Institutul Naţional de Sănătate Publică, prin aplicaţia Registrul Electronic Naţional al Vaccinărilor.

Potrivit unui comunicat al CNCAV, 48.097 de persoane au fost vaccinate cu prima doză, iar 23.825 de persoane şi cu cea de-a doua. De la începutul campaniei de vaccinare, pe 27 decembrie 2020, au fost administrate 4.231.714 de doze unui număr de 2.626.810 de persoane, dintre care 1.021.906 au primit o doză şi 1.604.904 şi pe cea de-a doua.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 68 de reacţii adverse – 12 de tip local şi 56 de tip general. Totodată, de la începutul campaniei de vaccinare s-au înregistrat 12.891 de reacţii adverse la vaccinurile Pfizer, Moderna şi AstraZeneca, 1.326 de tip local şi 11.565 de tip general.

CNCAV menţionează că 136 de reacţii adverse sunt în curs de investigare.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend