Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

ACUM Elicopter chemat la Curtea de Arges – Un barbat din Valea Iașului și-a dat foc

Avatar

Publicat

in

După ce în jurul orei 18:00 un elicopter fusese solicitat pentru a prelua, de la stadionul din Curtea de Argeș, un minor muscat de o vipera pe Transfăgărăşan, un alt elicopter ajunge iar în Curtea de Argeș.

De data aceasta pentru a prelua o persoana cu arsură termică de gradul 4 pe 90% din suprafața corpului si a o transporta la Bucuresti. Bărbatul ars este din Valea Iașului, initial anuntat ca un accident (posibil la gratar). De fapt barbatul care are 68 de ani, suferea de diabet si artrita, a incercat să se sinucida cu benzina.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Noul prefect a semnat: Încă 14 zile de restricții în Argeș – VEZI PROGRAMUL RESTAURANTELOR

Avatar

Publicat

in

Noul prefect al județului Argeș, Emilia Mateescu, a semnat astăzi o hotărârea prin care restricțiile generate de Pandemie se prelungesc cu încă 14 zile. În ședința de astăzi a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Argeș s-a emis o nouă hotărâre prin care școlile din județ vor continua să funcționeze în scenariul verde, iar activitatea agenților economici din sectorul de alimentație publică, baruri, cafenele, terase, jocuri de noroc se menține în aceleași condiții ca până acum, la o capacitate de 30%, cu respectarea normelor de siguranță sanitară în vigoare.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ACUM! Accident în Argeș – o persoană rănită

Avatar

Publicat

in

De

În urmă cu puțin timp, un accident in care au fost implicate  2 autoturisme, a avut loc pe DN 65B, (zona fostului supermarket PIC/ Peco Celly). Potrivit primelor infiormații  o persoana este  rănită (din primele date, rănită usor). Polițiștii Biroului Rutier Pitești sunt la fata locului pentru cercetări.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend