Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

ACUM! Chef de zile mari la restaurantul PREMIER – Toata primăria prezentă !

Publicat

in

E mare petrecere în aceste momente la restaurantul PREMIER din Curtea de Argeș. Organizatorul este chiar primarul Panțurescu iar invitați sunt toți angajații și colaboratorii primăriei Curtea de Argeș. Motivul? Pe 4 iunie Constantin Panturescu împlinește 60 ani și a ținut sa marcheze în avans trecerea peste noul prag al vieții, alături de personalul primăriei. Invitații au strâns bani și i-au făcut primarului un frumos cadou, pe măsură celor 60 ani. Și dacă tot sărbătorește în avans frumoasa aniversare, nu ne rămâne decât sa ii uram și noi, tot in avans, la mulți și frumoși ani cu multa sănătate alături de cei dragi.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

DATE CIUDATE ? În Argeș, 500.000 Euro BONUS pentru 1000 cadre medicale, la doar 135 argeșeni infectați, in luna aprilie –

Publicat

in

De

500 euro lunar pe cap de medic, aceasta este valoarea stimulentului de risc acordat medicilor şi personalului medico-sanitar şi paramedical din Arges, personal care s-a ocupat de transportul, echiparea, evaluarea, diagnosticarea şi tratamentul pacienţilor infectaţi cu COVID -19, aferent lunii aprilie 2020. Potrivit informatiilor oficiale, acesta a fost platit de către Guvern, dar nu s-a spus si cate cadre medicale au primit acesti bani. Potrivit informațiilor obtinute de ziarul PROFIT, cifrele sunt spectaculoase in Argeș si ar putea ridica semne de intrebare.

Astfel, pentru cei 135 argeseni infectati cu COVID, 976 cadre medicale au fost platite cu 500 Euro, pentru luna aprilie.

Valoarea totală a stimulentelor primite de cele aproape 1000 de cadre medicale se ridica la circa 500.000 Euro. In acelasi timp, statul cheltuit maxim 65.000 Euro pentru testarea a circa 1000 argeseni. Date valabile pentru luna aprilie, luna pentru care au fost platite cu 500.000 euro cele aproape 1000 de cadre medicale.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ACUM! FĂRĂ APĂ ÎN CURTEA DE ARGEȘ și 3 COMUNE – Aquaterm vă cere scuze și … banul !

Publicat

in

De

De cateva orea presiunea apei a scazut iar alimentarea a fost oprita in reteaua de alimentare cu apa a orasului. Situatia va dura pana spre dupa amiaza iar situatia este cauzata de o avarie de proportii. Aquaterm anunță utilizatorii din municipiul Curtea de Argeş şi comunele Băiculeşti, Valea Danului şi Valea Iaşului că din cauza unei avarii majore în zona  Spitalului Municipal Curtea de Argeş,staţia de tratare a apei de la Cerbureni va fi oprită pentru circa 2-3 ore, ceea ce va conduce la golirea reţelei de alimentare cu apă în aceste localităţi în cursul zilei de 28 mai. Dacă in privinta apei si a banului irosit, Aquaterm nu spune nimic, conducerea isi cere scuze argeșenilorpentru disconfort. „Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi sperăm să reparăm avaria în cel mai scurt timp”, se precizeaza in informarea tarzie a societatii.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Câmpulung

Mioveni

În Trend