Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

ACUM! Chef de zile mari la restaurantul PREMIER – Toata primăria prezentă !

Avatar

Publicat

in

E mare petrecere în aceste momente la restaurantul PREMIER din Curtea de Argeș. Organizatorul este chiar primarul Panțurescu iar invitați sunt toți angajații și colaboratorii primăriei Curtea de Argeș. Motivul? Pe 4 iunie Constantin Panturescu împlinește 60 ani și a ținut sa marcheze în avans trecerea peste noul prag al vieții, alături de personalul primăriei. Invitații au strâns bani și i-au făcut primarului un frumos cadou, pe măsură celor 60 ani. Și dacă tot sărbătorește în avans frumoasa aniversare, nu ne rămâne decât sa ii uram și noi, tot in avans, la mulți și frumoși ani cu multa sănătate alături de cei dragi.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

SITUAȚIA EPIDEMIOLOGICĂ DIN JUDEȚUL ARGEȘ – COVID 19

Avatar

Publicat

in

Instituția Prefectului Argeș informează că, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică, situația epidemiologică din județ se prezintă astfel:-persoane aflate în carantină instituționalizată: 0;-persoane ieșite din carantină instituționalizată: 1493;-persoane aflate în izolare/carantină (anchetă epidemiologică): 1409, dintre care 712 în carantină la domiciliu și 697 în izolare;-persoane ieșite din izolare/carantină (anchetă epidemiologică): 13353;-persoane internate în spital: 428 (ieri 410);-persoane internate la ATI: 31 (ieri 29);-persoane vindecate: 5669 (ieri 5629);-persoane diagnosticate pozitiv: 6627 (ieri 6579);-cazuri nou confirmate, în ultimele 24 de ore: 48 (ieri 65);-număr teste efectuate în spitalele publice: 50125 (dintre care 641 în ultimele 24 de ore);-persoane decedate de la începutul pandemiei: 261 (ieri 261).

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Acţiune pentru creşterea siguranţei călătorilor; echipe de control – prezente în trenuri, staţii şi aeroporturi

Avatar

Publicat

in

Poliţiştii de la transporturi desfăşoară, miercuri, o acţiune în trenurile de călători, staţiile de cale ferată şi aeroporturi, pentru limitarea efectelor pandemiei de SARS-COV-2 şi pentru creşterea siguranţei călătorilor.

“La data de 28 octombrie, sub coordonarea Direcţiei de Poliţie Transporturi, poliţiştii acţionează, la nivel naţional, pentru creşterea gradului de ordine şi siguranţă publică şi pentru verificarea respectării regulilor pentru limitarea efectelor pandemiei SARS-COV-2. La acţiune participă poliţişti din cadrul structurilor de poliţie transporturi, sprijiniţi de forţe ale Jandarmeriei Române, Poliţiei Locale şi de reprezentanţi ai CFR Călători”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) .

Echipele de control sunt prezente în trenurile de călători, staţiile de cale ferată şi aeroporturi, acţionând pentru păstrarea măsurilor de siguranţă sanitară în rândul călătorilor.

“CFR Călători face apel la călători să nu urce în tren, dacă la casa de bilete li se comunică faptul că nu mai sunt locuri. Recomandarea este valabilă şi pentru persoanele posesoare de abonamente/autorizaţii. Pentru a avea o predictibilitate a cererii de transport, inclusiv a persoanelor care au abonamente/autorizaţii şi pentru a putea fi, astfel, dimensionată cât mai bine capacitatea trenurilor la numărul de locuri solicitat, recomandăm tuturor călătorilor procurarea biletelor din timp”, arată sursa citată.

Este important ca pasagerii să evite aglomeraţia şi să nu aleagă pentru destinaţia lor doar trenurile de la orele de vârf. Dacă vor face rezervări din timp, se pot suplimenta în mod operativ trenurile, înainte de plecare.

Purtarea măştii de protecţie la bordul trenurilor CFR Călători este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum şi în zonele de aşteptare a trenurilor – staţii de cale ferată, peroane, săli de aşteptare.

“Suntem la datorie pentru siguranţa cetăţenilor şi vom aplica în continuare legea, în toate situaţiile în care se impune luarea măsurilor legale”.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend