Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

ACUM! Arde restaurantul Old House din Curtea de Arges

Publicat

in

E alertă maximă la Curtea de Argeș după ce un incendiu a izbucnit, în urmă cu câteva momente la un restaurant in municipiul Curtea de Argeș, strada Basarabilor. Este vorba de restaurantul Old House, deținut de omul de afaceri Alin Ciucu. Arde acoperișul pe o suprafață de peste 100 mp cu degajare mare de fum. Până acum, sunt 2 persoane intoxicate cu fum, cărora echipajul SMURD le acordă primul ajutor. Bulevardul Basarabilor este blocat complet.

La fața locului intervin 2 autospeciale, autoscara și SMURD.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Moțiunea simplă împotriva lui Marcel Vela, adoptată de Senat

Publicat

in

De

Moţiunea simplă intitulată „Democraţia românească în derivă. Cu Vela ruptă, în timp de pandemie”, depusă de parlamentarii social-democraţi împotriva ministrului de Interne, Marcel Vela, a fost adoptată de Senat.

Senatorii au dat 65 „pentru”

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Rareș Bogdan a răbufnit: Ar trebui verificat modul în care au tras pe sfoară cetăţeni oneşti

Publicat

in

De

Totodată, europarlamentarul a identificat și principalii vinovaţi de situaţia creată.

„A sosit momentul în care statul român şi toţi europarlamentarii români să susţină acelaşi demers, respectarea drepturilor cetăţenilor. Eu mă întorc la intermediar, pentru că în cazul cetăţenilor români plecaţi la muncă în Germania o mare vină o au cele nouă firme care au intermediat contactul dintre aceştia şi agenţiile de ocupare a forţei de muncă din Germania

Ele ar trebui verificate, ar trebui verificat modul în care au semnat contractele, modul în care au tras pe sfoară cetăţeni oneşti care au semnat contracte de 14 euro pe oră şi au primit suma asta pe kilogramul cules. Sau 8 euro, că li se reţineau comisioane”, a spus Rareș Bogdan la Antena3.

Rareș Bogdan s-a declarat mulțumit de faptul că statul român a reușit să ia această probleme „în mână” și speră la o rezolvare a situației cât mai repede.

„Românilor li s-au luat 280 de euro pe biletul de avion când toate avioanele lumii erau ţinute la sol. Sunt chestiuni conexe, dar e important că statul român a luat această problemă în mână”, a adăugat Rareş Bogdan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Câmpulung

Mioveni

În Trend