Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Actorul de comedie Leslie Jordan, cunoscut pentru rolul său din „Will și Grace”, a murit într-un accident de mașină

Publicat

in

Actorul de comedie Leslie Jordan, câștigător al unui premiu Emmy pentru rolul său din serialul „Will și Grace” și o senzație pe rețelele sociale în timpul pandemiei de COVID-19, a murit luni într-un accident de mașină în timp ce conducea spre muncă la Hollywood, a spus un purtător de cuvânt. Avea 67 de ani, relatează Reuters.

Leslie Jordan a murit la 67 de aniFoto: – / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jordan ar fi suferit o „problemă medicală” la volanul mașinii sale, iar vehiculul a lovit partea laterală a unei clădiri în drum spre platoul de filmare Warner Bros pentru serialul de televiziune Fox „Call Me Kat”, potrivit agentului său, Don LeClair.

Actorul – care avea doar 1,5 metri înălțime – juca în serial în rolul unui homosexual proaspăt singur, care lucra ca brutar la cafeneaua personajului principal, Kat, interpretată de Mayim Bialik. Serialul, aflat în producție pentru al treilea sezon, se bazează în mare parte pe sitcomul britanic „Miranda”.

Jordan este cunoscut publicului de televiziune din SUA pentru rolul său recurent din comedia NBC „Will & Grace”. Rolul i-a adus un Emmy în 2006.

A devenit celebru pentru generația mai tânără cu o serie de postări video pe Instagram care au devenit virale în timpul pandemiei.

„Lumea este cu siguranță un loc mult mai întunecat astăzi, fără dragostea și lumina lui Leslie Jordan”, a spus agentul său într-un comunicat.

„Nu numai că a fost un mega talent și o bucurie să lucrezi cu el, dar a oferit un sanctuar emoțional națiunii într-unul dintre momentele sale cele mai dificile. Ceea ce îi lipsea în înălțime, a compensat prin generozitate și măreție ca fiu, frate, artist, comediant, partener și ființă umană.”

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Convenabilul caz Pițurcă | Bologa fură startul și îi forțează mâna lui Predoiu

Publicat

in

În urmă cu o lună, Ministerul Justiției anunța că demarează procedura de selecție pentru cele mai importante trei funcții de procuror din România: procuror general al PÎCCJ, procuror-șef al DNA și procuror-șef al DIICOT. Dacă la DIICOT există o conducere interimară de mai bine de doi ani, procurorul general Gabriela Scutea și procurorul-șef DNA Crin Bologa sunt la primul mandat și ar mai avea dreptul să spere la reînvestire. Data limită pentru înscrierea în procedura de selecție este 6 februarie.

Citeste mai mult

NATIONAL

Ministerul Finanţelor intenţionează să împrumute de pe pieţele externe 2 miliarde euro, prin redeschiderea unor emisiuni de obligaţiuni

Publicat

in

Ministerul Finanţelor intenţionează să împrumute de pe pieţele externe până la două miliarde de euro prin redeschiderea a două emisiuni de obligaţiuni scadente în 2026, respectiv în 2029, conform unui Ordin publicat în Monitorul Oficial.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend