Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Actorul amerindian Saginaw Grant, cunoscut pentru rolurile din The Lone Ranger şi Breaking Bad, a murit

Publicat

in

Actorul amerindian Saginaw Grant, cunoscut pentru rolurile din „The Lone Ranger” şi „Breaking Bad”, a murit la vârsta de 85 de ani, scrie Variety, potrivit news.ro.

Agentul lui Grant, Lani Carmichael, a confirmat decesul pentru AP. Actorul, aflat într-un centru de îngrijire, a murit pe 28 iulie, din cauze naturale.

Grant s-a născut în Pawnee (Oklahoma), în 1936. A participat la Războiul Coreean, ca parte a Marinei SUA, iar cariera de actor şi-a început-o târziu, la finalul anilor 1980, după ce a apărut într-o reclamă la Chrysler.

Citește și: Stârnit de JUDECĂTORII ICCJ, fostul ministru Berceanu a dat `BOMBA`:`Bechtel…

A jucat în „War Party” (1988), „Harts of the West” (1993-94) şi în „The Young Indiana Jones Chronicles” (1993), alături de Harrison Ford.

Din filmografia lui fac parte „The Lone Ranger” şi „Breaking Bad”, dar şi „Baywatch”, „My Name is Earl”, „American Horror Story” şi „Veep”.

El a călătorit mult la nivel internaţional pentru a vorbi public despre cultura şi viaţa nativilor americani şi a făcut parte din diferite organizaţii culturale din California.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

VIDEO | Job-ul perfect nu există? Din ce câștigă un adolescent 1100 de lei pe zi

Publicat

in

Un adolescent în vârstă de 18 ani care lucrează la restaurantul ”Mister Chips” din Whitby, Marea Britanie, îmbracă un costum de vultur pentru a speria un stol de pescăruși care îi chinuie pe localnici furându-le peștele și cartofii prăjiți

Corey Grieveson lucrează la un magazin local de pește și cartofi prăjiți și petrece o parte din ziua de lucru speriind pescărușii, conform BBC.

Citeste mai mult

NATIONAL

Viața bate filmul: 4 copii dispăruţi în junglă de o lună de zile, după ce s-au prăbușit cu avionul, s-ar afla în viață (video)

Publicat

in

Autorităţile columbiene au declarat luni că cei patru copii dispăruţi în jungla amazoniană de aproape o lună, după ce avionul în care se aflau s-a prăbuşit, sunt „în viaţă”. În accident au murit mama lor şi alţi doi adulţi, relatează AFP, conform news.ro.

Avionul Cessna 206 în care călătoreau cei trei copii în vârstă de 4, 9 şi 13 ani şi un bebeluş de 11 luni a dispărut de pe radare la 1 mai în apropiere de San José del Guaviare, în departamentul Caqueta, în sudul Columbiei. Aeronava a fost găsită la 15 mai cu vârful strivit în pământ, într-o vegetaţie densă.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend