Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Activitățile lui Dan Voiculescu în spatele gratiilor: Ascultă muzică, se uită la televizor și scrie pe blog

Avatar

Publicat

in

Pentru Dan Voiculescu viața de după gratii nu e chiar atât de rea. În închisoare mogulul scrie pe blog, se uită la televizor și ascultă emisiuni radiofonice, notează Reporter Virtual.Acest lucru îl mărturisește chiar el, într-o postare pe blogul personal.

„Acum, (…) ascult cu multă plăcere Romantic FM, mă relaxez uitându-mă la Antena 1 și mă minunez văzând audiența uriașă a Antenei 3. Trăiesc un sentiment puternic care nu poate exista decat în oamenii care au construit ceva trainic în viață, pentru ei și pentru semenii lor”, scrie Voiculescu pe blogul său.

Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA).

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Ludovic Orban explică de ce numărul persoanelor vindecate este mai mare decât al celor infectate cu COVID-19

Avatar

Publicat

in

De

Prim-ministrul Ludovic Orban a precizat că procentul de persoane pozitive Covid-19 a fost mai mare în ultimele trei zile deoarece au fost efectuate mai puține teste.

„Dumneavoastră vă referiţi la procentul de persoane pozitive din procentul de persoane care se testează. Acest procent l-aţi văzut în ultimele trei zile pentru că au fost zile libere şi s-au efectuat mai puţine teste, l-aţi văzut mai mare pentru că se testează cazurile prioritare şi din cauza asta procentul de pozitivare este mai mare. Vedem în zilele următoare”, a precizat Orban, răspunzând la o întrebare privind creşterea procentului de pozitivare.

El a adăugat că a scăzut procentul de pozitivare la săptămână.

„Ce pot să vă spun este că, pe săptămâna anterioară, am avut o descreştere la săptămână a numărului de cazuri cu peste 2.000 de cazuri, am avut cu peste 2.000 de cazuri mai puţin. De asemenea, a scăzut şi procentul de pozitivare la săptămână, evident, din cumulul cazurilor săptămânale. Am început ca aproape în fiecare zi numărul persoanelor care se vindecă să fie mai mare decât numărul persoanelor care se infectează”, a susţinut Orban, conform agerpres.ro.

Citește și:

Vești bune de la Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS): Analizele și investigațiile medicale, decontate de stat oriunde în țară

EXCLUSIV De ce a fost decorată asistenta lui Marcel Vela: Se află în spatele campaniilor majore desfășurate pe timp de pandemie

Experții trag semnalul de alarmă! Pensiile, în pericol

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Lotul României pentru meciul cu Germania – Portarul Denisa Dedu nu a fost inclusă

Avatar

Publicat

in

De

“Au trecut două zile fără antrenamente, însă fetele au făcut mişcare în camera de hotel, au urmat un program cu exerciţii recomandat de către staf. La antrenament s-au simţit foarte bine, le-am văzut entuziaste, concentrate şi hotârate”, a spus selecţionerul Bogdan Burcea.

Despre absenţa Laurei Moisă şi a Crinei Pintea, antrenorul naţionalei a declarat: ”Orice jucătoare pentru echipa României e importantă, Laura şi Crina sunt două jucătoare care au jucat la ultimele turnee finale, au avut meciuri în Champions League în acest an, erau jucătoare care puteau să ofere un plus acestei echipe. E cel mai uşor să te plângi de condiţii sau de neajunsuri, important e să ne concentrăm, să avem o echipă unită, să fim disciplinaţi şi să credem în şansa noastră”.

Citește și: Soția și Menajera, INTERPUSELE lui Daniel Tudorache – Lua prin intermediul lor diamante, vacanțe de lux, școli private, și aveau conturi și de 3 milioane de lei

Lotul stabilit pentru disputa cu Germania este următoarele: Iulia Dumanska – portar, Eliza Buceschi, Nicoleta Dincă, Alexandra Dindiligan, Ana Maria Iuganu, Cristina Laslo, Ana-Maria Măzăreanu, Cristina Neagu, Lorena Ostase, Anca Polocoşer, Andreea Popa, Laura Popa, Ana-Maria Savu, Sonia Seraficeanu, Alexandra Subţirică Iovănescu, Ana-Maria Ţicu.

Toată echipa a fost testată marţi şi miercuri, cu rezultate negative. Laura Moisă, depistată pozitiv în Danemarca, a fost testată şi joi dimineaţă, iar dacă după 7 zile de izolare va fi cu rezultat negativ se va putea alătura echipei. Denisa Dedu, colega sa de cameră, a fost şi ea izolată şi supusă unui nou test joi dimineaţă, iar dacă şi al doilea test este negativ primeşte aprobarea să reintre în lot.

“Numai echipa poate reprezenta un atu. Dacă jucătoarele de la 9 metri reuşesc să îmbrace jocul Cristinei Neagu, sunt convins că vom avea succes. Ele trebuie să aibă încredere în forţele proprii, să aibă încredere în ceea ce am pregătit în puţinul timp pe care l-am  avut la dispoziţie şi să lupte până în ultima fracţiune de secundă pentru victorie”, a mai spus antrenorul Burcea.

România face parte din grupa D a turneului final al CE din Danemarca şi va juca, în ordine, cu Germania (3 decembrie), cu Polonia (5 decembrie) şi cu Norvegia (7 decembrie). Tricolorele, repartizate iniţial la Trondheim, joacă la Kolding după ce Danemarca a preluat întreaga organizare a turneului, în urma retragerii Norvegiei din calitatea de co-organizatoare, din cauza pandemiei de coronavirus.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend