Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Activități creative pentru copii: planșe pictură cu nisip colorat cu personaje Disney, animale și multe altele

Avatar

Publicat

in

Copii fericiți în timpul liber și în același timp părinți încântați că le oferă acestora acces la activități creative, educative, care le oferă beneficii certe? Da, este posibil, chiar fără a implica tehnologia digitală. În ziua de astăzi, este o adevărată provocare pentru adulți să îi angreneze pe copii în activități creative care să nu presupună utilizarea de gadgeturi.

Recent lansate pe piața din România, seturile creative de pictură cu nisip colorat îi captivează pe copiii de toate vârstele, ba chiar și pe adulți, care se pot implica astfel în activități creative în familie.

Folosite anterior doar în centre profesionale de divertisment pentru copii (centre de activități), acum aceste seturi de pictură cu nisip colorat sunt la îndemâna oricui, prin comandă online de pe magazinul HappyArt.ro. Firma care deține acest e-shop este importator direct al produselor, astfel că există o largă diversitate plus prețuri minime. Se pot face desigur comenzi colective pentru centre de tip afterschool, grădinițe sau pentru programe de tip Școala Altfel.

Pictura cu nisip colorat este o activitate creativă pentru orice vârstă, ideală în orice spațiu interior – acasă sau nu numai. Copiii trebuie să urmeze anumite instrucțiuni simple, însă au libertate creativă în alegerea culorilor. Tehnica de lucru vizează răbdarea și atenția la detalii, precum și stimularea simțului artistic. Interesant este că rezultă planșe cu un aspect foarte plăcut, iar copiii le pot colecționa sau le pot expune, fiind încântați de rezultatul muncii lor (ceea ce îi va stimula, îi va încuraja să aleagă mai departe astfel de activități educative, care ajută la dezvoltarea personală).

În oferta magazinului online www.happyart.ro există o mulțime de variante de planșe cu personaje Disney, dar și cu animale și alte ilustrații. În funcție de vârsta utilizatorilor, se pot alege seturi de pictură cu nisip colorat mai mult sau mai puțin complexe.

Iată un exemplu foarte popular, din categoria Frozen (Regatul de Gheață) de la Disney (produse 100% originale, de cea mai bună calitate): Frozen – Elsa & Anna & Olaf, Disney, Set creativ pictură cu nisip colorat, 4 planșe 11,75 x 16,5 cm, 4 suporți carton, 16 tuburi nisip multicolor, 1 pensetă, 4 folii protecție. Așadar, kitul include tot ceea ce este necesar pentru o astfel de activitate. “Prima dată se dezlipește conturul desenului, apoi restul segmentelor. Pentru contur folosiți doar nisipul negru. Va recomandăm să începeți cu nisipul mai închis la culoare, apoi cu cel mai deschis, lăsând spre final culorile alb, crem, galben”, se menționează pe website-ul mai sus menționat.

Moana, Lion King (Regele Leu), Cars (Mașini), Minnie Mouse și Mickey Mouse, Minionii, Pințese Disney – iată doar câteva alte variante populare de seturi creative de pictură cu nisip colorat care pot fi comandate online, reprezentând cadouri pentru copii de Paște, de 1 Iunie, de Crăciun, de zile de naștere, alte aniversări, zile onomastice etc. Oricând este plăcut să oferi cadouri unui copil, deci nu trebuie să aștepți neapărat o astfel de ocazie specială din an. Pe HappyArt.ro se pot comanda și seturi de nisip kinetic, care constituie de asemenea o idee excelentă de activitate creativă pentru copii.

.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Dan Barna își joacă viitorul: ‘Dacă acest guvern și guvernarea din care fac parte și performanța mea, până la urmă, nu vor fi unele de succes, eu zic că șansele de a avea o candidatură credibilă vor fi destul de mici’

Avatar

Publicat

in

De

Vicepremierul Dan Barna a declarat, luni seara, în legătură cu o eventuală candidatură la preşedinţia României în 2024, că dacă Guvernul va avea succes, va fi într-o poziţie în care această opţiune „va fi pe masă”, în caz contrar, şansele vor fi „destul de mici”.

„Să luăm lucrurile în logica firească. În momentul de faţă sunt vicepremier în Guvernul României şi obiectivul meu este ca această campanie de vaccinare să aibă succes şi acest Guvern să treacă România de pandemie şi să o reaşeze pe o direcţie de creştere şi stabilitate economică de care avem cu toţii disperată nevoie. În funcţie de performanţa guvernării, o să vorbim şi de candidaturi viitoare, dacă va fi cazul. Pe termen scurt, anul acesta, avem în faţă Congresul USR PLUS în care, într-adevăr, îmi doresc să continui”, a declarat Dan Barna la Digi24, întrebat dacă intenţionează să candideze la preşedinţie.

El a spus că dacă guvernarea nu va fi de succes, şansele de a avea o candidatură credibilă vor fi „destul de mici”.

„În mod pragmatic, dacă acest guvern va avea succes, voi fi într-o poziţie în care opţiunea va fi pe masă. Dacă acest guvern şi guvernarea din care fac parte şi performanţa mea, până la urmă, nu vor fi unele de succes, eu zic că şansele de a avea o candidatură credibilă vor fi destul de mici. Şi atunci, de asta spun: nu vreau să vorbim de 2024 la momentul acesta, pentru că nu doar eu, noi, România, Guvernul, coaliţia mai avem în faţă doi ani în care e nevoie să se întâmple nişte lucruri importante pentru ţară, după care vorbim şi de candidatura la preşedinţia României”, a adăugat vicepremierul, informează agerpres.ro

Barna a mai spus că doreşte să continue în proiectul USR PLUS.

Citește și: 

Dan Barna: ‘Se acceptă organizarea unor evenimente-tip cu o participare de 50% de persoane vaccinate sau care au un test PCR sau rapid’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Alexandru Rafila: ‘Epidemia nu merge liniar. Ne aflăm în perioada aceasta de descreștere, important este ca vaccinarea să ducă la eliminarea permanentă a restricțiilor’

Avatar

Publicat

in

De

Profesorul Alexandru Rafila, deputat PSD și reprezentant al României la Organizația Mondială a Sănătății (OMS), spune că o eventuală abrogare a stării de alertă ar însemna că restricțiile impuse pentru limitarea răspândirii SARS-CoV-2 nu ar mai putea fi aplicate și susține că, cel mai probabil, acesta este motivul pentru care autoritățile au decis prelungirea cu 30 de zile a stării de alertă.

”Incidența asta cumulată este variabilă, o să vedeți că probabil săptămâna următoare o să crească puțin ca urmare a Paștelui. Nu cred că o să crească foarte mult, dar cred că o să existe o mică creștere. Nu neapărat trebuie să fie acesta singurul indicator, mai ales că știți despre corelația numărului de cazuri nou depistate și situația reală. Eu aștept să văd ce se întâmplă la Terapie Intensivă, scăderea este evidentă, de la 1.500 la 1.000 de cazuri”, a declarat Alexandru Rafila, luni seara la GÂNDUL LIVE.

EL spune că trendul de scădere este unul general și nu se înregistrează doar în România și adaugă că, pe măsură ce numărul de persoane vaccinate crește, scăderea va fi și mai pronunțată.

Cele mai mari rate de vaccinare din România sunt în orașele mari, spune Rafila, care spune că reducerea incidenței se datorează în primul rând ratei de vaccinare ridicate din acestea. Alexandru Rafila a adăugat că în București, o treime din populație a fost imunizată.

Pe de altă parte, el atrage atenția că epidemiile nu merg niciodată liniar.

”Epidemia nu merge liniar, ați văzut că sunt diverse valuri, acum suntem în valul 3, ne așteptăm probabil la valul 4, care eu cred că o să fie mai puțin amplu. Ne aflăm în perioada aceasta de descreștere, important este ca vaccinarea să ducă la eliminarea permanentă a restricțiilor, de asta și pledez pentru vaccinare, pentru că toate celelalte măsuri restrictive nu fac decât să reducă temporar restricțiile, după care ele revin.

Este un ciclu care s-a repetat de câteva ori și aș vrea să avem șansa să îl întrerupem și să revenim la o viață cât mai aproape de normal”, a mai spus Alexandu Rafila.

Acesta adaugă că se așteaptă la apariția unui al patrulea val deoarece epidemiile au o anumită ciclicitate, dar a evitat să ofere o estimare cu privire la momentul apariției unui eventual val al patrulea.

Potrivit lui Rafila, pentru ca România să poată evita apariția unui al patrulea val este necesar ca mai bine de jumătate dintre cetățeni să fie vaccinați.

„Țările care au reușit acest lucru au o scădere foarte importantă a numărului de cazuri și practic au eliminat decesele cauzate de boală. Acel obiectiv de 10,4 milioane sigur că este o chestiune pe care ne dorim cu toții să o atingem”, mai spune Rafila, informează gândul.ro

Citește și:

Alexandru Rafila: ‘Nu poți să iei o măsură discriminatorie sau discutabil discriminatorie în situația în care sunt oameni care vor să se vaccineze și nu pot să se vaccineze pentru că nu le-a venit rândul’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend