Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Accident TERIBIL în prima seară după eliminarea restricțiilor: trei tineri au MURIT, după ce un Maserati a ieșit de pe drum (FOTO-VIDEO)

Publicat

in

Un teribil accident de circulație a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în Poiana Stampei. Un autoturism Maserati a ieșit de pe carosabil, din cauza vitezei excesive și s-a răsturnat. Trei tineri au murit pe loc, arată propolitica.ro.

Unul dintre tinerii decedați este Bogdan Bodea, un bistrițean în vârstă de 31 de ani. Alex Peternel, un tânăr de 24 de ani, care locuia în Cluj-Napoca, se afla și el în mașina care s-a răsturnat. Și acesta a murit pe loc. Conform surselor citate, mașina era condusă de un tânăr de 30 de ani, a treia victimă care a decedat. Polițiștii cercetează circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Șoferul venea din direcția Vatra Dornei spre Bistrița, a pierdut controlul volanului mașinii marca Maserati, într-o curbă deosebit de periculoasă, iar autoturismul a ieșit în decor și s-a răsturnat.

Citește și: VIDEO – Alertă la Marea Neagră: doi scafandri se află în stop cardio-respirator; medicii îi resuscitează.

content-image

content-image

Comenteaza cu profilul de FB

NATIONAL

BREAKING Eroare umană în cazul tragediei de la ‘Victor Babeș’. Două persoane au fost reținute

Publicat

in

De

Eroare umană în cazul TIR-ului de la Spitalul Victor Babeș, acolo unde instalația de oxigen s-a oprit, iar trei pacienți au murit.

Două persoane au fost reținute pentru 24 de ore în cazul tragediei de la Spitalul Victor Babeş, după ce trei oameni au murit sufocați într-un TIR de Terapie Intensivă. Este vorba despre șeful Serviciului tehnic și un instalator, potrivit unor surse judiciare.

Concluziile anchetatorilor arată că instalația de oxigen a fost închisă din greșeală de personalul medical.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

FOTO – Şobolani la raftul de patiserie din Mega Image, în Sectorul 1

Publicat

in

De

Mizeria din Sectorul 1 începe să se vadă şi în alte zone, nu numai în grămezile de gunoaie de pe străzi. O imagine virală pe Facebook arată doi şobolani la raftul de produse de patiserie dintr-un magazin Mega Imagine.

“Mega Image 1 Mai București, Sectorul 1, s-a adaptat la situația pieței și a adus șobolani la ofertă: iei un covrig, primești doi șobolani. Poftă bună!”, scrie persoana care a publicat imaginea.

Amintim că, în urma intenţiei de a închide toate companiile înfiinţate de fosta administraţie, actuala administraţie a Capitalei a omis etape importante din procesele de deratizare şi dezinsecţie din Bucureşti. Astfel, faţă anii trecuţi, când compania Eco Igienizare realiza o primă etapă de deratizare la începutul anului, odată cu migrarea şobolanilor din ascunzători spre spaţiile deschise, anul acesta deratizarea nu s-a efectuat la timp. Acelaşi lucru este valabil şi pentru prima etapă de dezisecţie, pentru larve, care a fost omisă.

content-image

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend