Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Accident spectaculos în Argeș

Publicat

in

Accident, în această dimineață, în localitatea Leordeni. Un șofer care circula dinspre Topoloveni către Găești, în comuna Leordeni s-a angajat într-o depășire periculoasă. Șoferul de 42 de ani avea viteză. A intrat în depășire și s-a ciocnit cu o mașină care mergea în același sens cu el, dar care virase stânga. In urma impactului cele doua masini au ajuns in sant. Doi bărbați, unul în vârstă de 42 de ani, care acuza dureri toracice, a fost preluat de către echipajul SMURD, iar celălalt a fost preluat de către echipajul SAJ. Ambii au fost transportați la spital.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Sumă impresionantă de bani donată de fiul lui Ion Țiriac pentru medicii din România

Publicat

in

De

Ion Ion Țiriac, fiul omului de afaceri Ion Țiriac, a făcut o donație impresionantă, astăzi, pentru medicii care luptă împotriva coronavirus în spitalele din România, în cadrul teledonului ‘Români Împreună’.

Antena Group a organizat, astăzi, teledonul ‘Români Împreună’ pentru strângerea de fonduri necesare utilării secțiilor ATI din spitalele din țară, dar și pentru achiziționarea de echipamente de protecție pentru medici.

Teledonul este transmis simultan de cinci canale TV, inclusiv Antena 3, iar în cadrul acestuia, zeci de vedete au intrat în direct cu cei care au vrut să pună umărul în acest ‘război’ invizibil cu noul coronavirus.

Printre primii care au vrut să dea un exemplu, dar și să ajute cât mai mult, s-a numărat și Ion Ion Țiriac, fiul omului de afaceri Ion Țiriac.

Astfel, Ion Ion Țiriac a anunțat, în direct la teledonul ‘Români Împreună’ că va face o donație de 100.000 de euro.

„Vă felicit pentru demersul pe care îl faceți. Cred că în momentul ăsta luptăm toți împotriva unui inamic care nu ține cont de frontiere sociale, naționale sau internaționale. Doar uniți putem învinge. Noi, la Fundația Țiric, împreună cu tatăl meu și sora mea, Ioana, am început să ajutăm de circa 3-4 săptămâni în Spania. Și ce am făcut în Spania, facem și în România, dar la o scară mult mai mare.

Cu ce am ajutat până acum? Am luat legătura cu primarii, să identificăm cât mai mulți pensionari și bătrâni care nu se pot deplasa sau care nu ar trebuie să se deplaseze și să le asigurăm livrarea la domiciliu, în fața ușii, a unui coș în valoare de 60-70 de euro, care va conține tot ce e nevoie.

Vrem să donăm pentru ventilatoare 100.000 de euro astăzi”, a declarat Ion Ion Țiriac, conform Antena3.ro

Vezi și:

Atenționare: Pandemia de coronavirus ne poate aduce într-o criză alimentară

Acuze dure lansate de un medic: Se fac angajări ‘pe pile’ folosindu-se starea de urgență

Se vor lua noi măsuri în România! Ce presupune scenariul 4

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ludovic Orban criticat dur: ‘Sică Mandolină, caz de targă, poate fi acuzat pur și simplu de crimă’

Publicat

in

De

Ludovic Orban, testat de mai multe ori, nu vrea să fie testat și poporul român, spune Marius Tucă.

Redăm integral comentariul:

Sică Mandolină, caz de targă, poate fi acuzat pur și simplu de crimă

Nici n-a fost instalat bine în scaunul de Ministru al Sănătății, un scaun foarte fierbinte de altfel, și domnul Nelu Tătaru s-a și ars. În fapt, domnia sa în noua poziție, este înainte de toate un țuțăr al lui Ludovic Orban eventual, cu puțină îngăduință, un ușier al Primului Ministru. După ce Primarul General al Capitalei a anunțat împreună cu Prof. Dr. Adrian Streinu-Cercel că vor începe testarea la nivelul Capitalei, Ludovic Orban și ciracii săi au intrat în trepidație.

Așa se face că după ce Nelu Tătaru, Ministrul Sănătății, s-a întâlnit cu reprezentanții, tot odată și profesioniștii, de la Institutele Naționale de Sănătate Publică și cel de Boli Infecțioase ”Matei Balș” urma să aprobe și să semneze un document semnat de toți ceilalți prin care să realizeze un studiu atât în Capitală, cât și la nivel național de investigare seroepidemiologică în infecții virale COVID-19. Metodologia respectivă este recomandată de Organizația Mondiala a Sănătății.

Numai că numitul Nelu, zis și Tătaru a dat fuguța repede să ia lumină de la cel numit în folclorul întregului popor drept Sică Mandolină. Atentie! Documentul nu era semnat de Primarul General al Capitalei. Cu toate acestea Ludovic Orban nu a reușit să-și depășească condiția de politruc și nu i-a dat acordul lui Nelu Tătaru să contrasemneze și să aprobe documentul atât de important pentru testarea populației, atât de important pentru România.

Avem așadar de-a face, și nu spun vorbe mari, cu o sabotare a intereselor cetățenilor români, punerea sub semnul întrebării a sănătății acestora, iar dacă ar fi să ne inspirăm din vocabularul procurorilor, de crimă împotriva umanității, de crimă împotriva poporului român.

Sică, obișnuit să ia decizii având-o la stânga pe Turcan și de-a dreapta pe liftiera de serviciu, crede că poate să oprească România între etaje, când vrea mușchiul lui sau butonul numit Nelu Tătaru. Ludovic Orban, Primul Ministru al României crede că după ce el a fost testat de mai multe ori dimpreună cu camarila PNL nu mai e nevoie să fie testat și poporul român.

În ultimul ceas, care poate fi ultimul ceas la propriu al României, Ludovic poate să înțeleagă că România nu este un poligon de încercare electorală în care el să execute adversarii politici, să-și dea două palme la propriu și să-i dea ordin obedientului Ministru de la Sănătate să semneze documentul atât de important, aș spune vital pentru România, conform Mediafax.ro

Vezi și:

Atenționare: Pandemia de coronavirus ne poate aduce într-o criză alimentară

Acuze dure lansate de un medic: Se fac angajări ‘pe pile’ folosindu-se starea de urgență

Se vor lua noi măsuri în România! Ce presupune scenariul 4

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

PROFIT 24 TV LIVE

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend