Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Abbas Gallyamov, fostul redactor de discursuri al președintelui rus: ‘Războiul este pierdut. Rușii nu au nevoie de el dacă nu este puternic’

Publicat

in

O lovitură de stat militară devine o posibilitate în Rusia, pe măsură ce continuă războiul din Ucraina, a declarat fostul redactor al discursurilor președintelui rus Vladimir Putin, potrivit CNN.

Abbas Gallyamov: O lovitură de stat devine o posibilitate reală în Rusia

Abbas Gallyamov, analist politic și fost scriitor de discursuri, a declarat pentru CNN că rușii vor căuta un țap ispășitor pe măsură ce pierderile rusești din Ucraina se înmulțesc, iar țara trece prin povara provocată de sancțiunile occidentale.

„Economia rusă se deteriorează. Războiul este pierdut. Sunt tot mai multe cadavre care se întorc în Rusia, așa că rușii vor întâmpina mai multe dificultăți și vor încerca să găsească explicații pentru acest lucru, uitându-se la procesul politic, și își vor răspunde ei înșiși: `Ei bine, asta este din cauză că țara este guvernată de un tiran bătrân, de un dictator bătrân`”, a declarat Abbas Gallyamov, referindu-se la Vladimir Putin.

„În acest moment, cred că devine posibilă o lovitură de stat militară”, a punctat analistul.

În opinia sa, puciul s-ar putea produce undeva în următoarele 12 luni.

„Așadar, într-un an în care situația politică se schimbă și există un președinte nepopular cu adevărat urât în fruntea țării, iar războiul este cu adevărat nepopular și trebuie să verse sânge pentru acest lucru, în acest moment, o lovitură de stat devine o posibilitate reală”, a adăugat Abbas Gallyamov.

El s-a arătat de părere că Vladimir Putin ar putea să anuleze alegerile prezidențiale programate să aibă loc în martie 2024.

„Judecând după acțiunile sale, când escaladează ceva fără să fie necesar, ar putea într-adevăr să anuleze alegerile. Fără victorie asupra Ucrainei, el va întâmpina dificultăți cu rușii. Rușii nu au nevoie de el dacă nu este puternic. Ar putea chiar să declare legea marțială și să anuleze alegerile”, estimează fostul redactor de discursuri, conform b1tv.ro

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Marcel Ciolacu: După 3 ani, am reușit să stabilizăm lucrurile și să revenim la o perspectivă stabilă pentru România

Publicat

in

Liderul PSD  Marcel Ciolacu a afirmat că agenția de rating Fitch a îmbunătățit perspectiva de țară a României și a reconfirmat ratingul.

„Aceasta este diferența dintre actuala coaliție de guvernare și dezastrul făcut de niște gnomi guralivi de dreapta, aflați întâmplător în niște funcții publice. După 3 ani, am reușit să stabilizăm lucrurile și să revenim la o perspectivă stabilă pentru România.”, spune Marcel Ciolacu.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Vești excelente! Investitorii din piața activelor digitale au motive de bucurie- Când va ajunge bitcoin la 100.000 de dolari

Publicat

in

În opinia expertului, BTC ar putea ajunge la 100.000 de dolari per unitate chiar în 2023.

„Cred că moneda ar putea depăşi în acest an maximul istoric. Cifra de 100.000 de dolari nu este un prag imposibil de atins”, a declarat Marshall Beard, strateg în cadrul crypto exchange-ului Gemini din SUA.

În noiembrie 2021, valoarea Bitcoin a atins recordul de aproape 69.000 de dolari. În decembrie – ianuarie, „aurul digital” valora în jur de 16.000 de dolari. În prezent, martie 2023, un BTC se tranzacționează pentru 28.000 de dolari. Valoarea activului digital a avut un comportament „opus” pieței bursiere, care a consemnat scăderi importante, în special după falimentele din domeniul bancar.

Pentru a ajunge la 100.000 de dolari, valoarea Bitcoin ar urma să fie majorată cu 270%, precizează RTV

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend