Conecteaza-te cu noi
(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader48572"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/9fa80e175795759b2749da4ab953784d.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); ">

ACTUAL

Abator ilegal in Arges – macelari prinsi in flagrant

Publicat

in

carnemielUn abator clandestin a fost descoperit de poliţişti în noapte de joi spre vineri, în localitatea argeşeană Ştefan cel Mare. Patru bărbaţi au fost prinşi în flagrant în timp ce sacrificau mai multe bovine.
Spaţiul de sacrificare a animalelor era amenajat în incinta unei foste ferme zootehnice, iar carnea urma să fie livrată unei societăţi comerciale din Bucureşti, a anunţat vineri purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, inspectorul Mădălin Zamfir.

Agenţii Secţiei de Poliţie Rurală Rociu aflaţi în serviciul de patrulare, în baza unor informaţii privind faptul că în cadrul unei foste ferme zootehnice se sacrifică clandestin bovine, au depistat patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 34 şi 42 de ani, care sacrificaseră un număr de şase bovine adulte. Acestea urmau să fie transportate la un magazin alimentar care aparţine unei societăţi comerciale din municipiul Bucureşti„, a declarat inspectorul Mădălin Zamfir.

Autoutilitara în care fuseseră încărcate carcasele de bovine a fost imobilizată şi a fost sesizată Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Argeş.

În funcţie de concluziile inspectorilor DSVSA şi de rezultatele anchetei, vor fi luate măsurile legale în acest caz„, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Loto 6/49, 22 mai 2022. Numerele extrase azi – Vezi dacă te afli printre câștigători

Publicat

in

De

Loto 6/49, 22 mai 2022. Duminică, 22 mai 2022, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc, organizate de Loteria Română.

Bugetul.ro vă prezintă numerele extrase Duminică, 22 mai 2022:

Loto 6 din 49:
47, 34, 38, 9, 39, 30

Loto 5 din 40:
22, 32, 27, 19, 6, 26

Joker:
20, 23, 37, 24, 35, +19

Noroc:
9 1 4 8 9 6 6

Super Noroc:
5 8 7 6 1 3

Noroc Plus:
5 4 3 1 7 0

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ieșire acidă a unui europarlamentar român: ‘Putin a înnebunit, este evident’

Publicat

in

De

Eugen Tomac, europarlamentar român,  a răbufnit la adresa Federației Ruse și a lui Vladimir Putin, după decizia președintelui rus de a tăia gazele Finlandei.

Eugen Tomac susține că este evident că Vladimir Putin a înnebunit.

„😱 Putin a înnebunit!

❌ Decizia Kremlinului de a opri de mâine (n.r. – sâmbătă) exporturile de gaze naturale către Finlanda demonstrează că Putin este în război cu Uniunea Europeană. Iar arma pe care o folosește astăzi se dovedește a fi mult mai eficientă decât Armata Roșie pe vremuri.

⚠️ O spun demult. Suntem obligați ca cel târziu în această vară să găsim soluții pentru a decupla Europa de la gazul rusesc. Dependența de Putin ne va duce în prăpastie.

✅ Putin a înnebunit, este evident”, spune Tomac.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend