Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

A trecut un an de cand Lia Spiridon s-a stins din viata

Publicat

in

Astazi se implineste un an de zile de cand Argesul a primit o veste neagra. Lia Spiridon, tanara pentru a carei viata s-au luptat mii de argeseni care i-au fost alaturi financiar sau moral, se stingea din viata, in urma unei lungi suferinte, pe un pat de spital din strainatate.

Mesajul logdnicului Liei, in noaptea in care a aflat tragica veste a fost sfasietor si, nici acum tanarul nu si-a revenit din socul suferit.

Advertisements

„Cerul plânge ,eu sunt distrus. Tu pentru mine ai fost,ești si vei rămâne totul. Îmi doresc sa vi aici,lângă mine ,sa te strâng in brațe ,sa te sărut .  Ce s-a întâmplat cu toate visele noastre??! Când îmi spuneai ca vrei sa avem o familie.. Când îmi spuneai ca abia aștepți sa ne plimbam cu copii noștri prin parc.. Eu ,acum? Eu am rămas singur… Iubirea mea,dragostea mea, eroina mea, îngerașul meu ?? Te strig , te implor , te vreau lângă mine … Tu .inimioara mea, tu ești cea care mi-ai fost mereu aproape indiferent de situație. Tu erai lângă mine.. Intoarce-te înapoi si spune-mi ca ma iubești .. Când am venit eu la tine ,in Italia si îmi spuneai ca vrei acasă ,ca nu mai poți si eu ți-am spus ” a venit casa la tine” Mi-ai promis ,iubire ca o sa lupți..si ai luptat,dragostea mea. Sunt sfâșiat de durere.. Iubita mea..te rog,te implor,intoarce-te mine.. De ce m-ai lăsat tu singur pe mine ,de ceeee???? Când am plecat eu din Italia si te-ai ridicat din pătuț sa te uiți după mine … Ne-am promis amândoi ca vom fi împreuna pana la adânci batrâneți .. Când m-ai sunat tu pe mine acum 4 zile si mi-ai spus in mod repetat „te iubesc,ai grija de tine” .. Inimioara mea,te-am iubit,te iubesc enorm si te voi iubi mereu. Îngerașul meu scump .. :(( tipa la mine, pocnește-ma,trezește-ma, spune-mi ca e doar un coșmar
… Tu,suflet curat,ai lăsat atâta durere in urma ta. Vei rămâne veșnic iubita mea . De ce nu-mi mai răspunzi tu la mesaje,de ce ???? Fericirea mea ,aici s-a încheiat , dragostea noastră este veșnica . :(( suflețelul meu, îngerașul meu păzitor ,odihnește-te in pace!! :((” a postat prietenul Liei pe pagina sa de Facebook in urma cu un an de zile.

 

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

DE MAXIM INTERES! UNDE poți face TESTUL REAL TIME PCR în ARGEȘ ca să poți pleca în vacanță – COSTĂ 285 lei

Publicat

in

De

Așa cum se știe, în acest moment, testele Real Time PCR sunt obligatorii pentru pacienții care au nevoie de internare, pentru călătoria în anumite țări sau pentru contacții cazurilor confirmate, personalul medical sau persoanele expuse frecvent, prin natura profesiei, la agenți infecțioși. Argeșenii pot face acest test la o clinica privată iar costul testării Real Time PCR este de 285 lei. Este vorba de Synevo România care recoltează probe pentru teste Real Time PCR în 50 de centre de recoltare, amplasate în 36 de orașe, inclusiv în Pitesti, pe strada Teiuleanu.

Argeșenii care au nevoie de aceste teste pentru a putea pleca in vacanta trebuie sa stie ca testele se pot realiza doar cu programare prealabila online, fiind prelucrate în Laboratorul Central din Chiajna, dotat cu unul dintre cele mai performante echipamente de analiză din țară. Rezultatele pot fi accesate online și sunt raportate către autorități, conform Metodologiei de supraveghere a sindromului respirator acut cu noul coronavirus (COVID-19), indiferent dacă sunt negative sau pozitive. Timpul de eliberare al rezultatelor este de maximum 72 de ore de la momentul recoltării. Costul unui test Real Time PCR în rețeaua Synevo este de 285 de lei.

Advertisements

CLICK AICI PENTRU A FACE PROGRAMARE LA TEST REAL TIME PCR

Prelevarea probelor se face prin exsudat nasofaringian. Rezultatele sunt disponibile online. Buletinul de analize poate fi eliberat în limba engleză, dacă se face o solicitare în recepție, în momentul recoltării. Pentru exsudatul faringian, pacientul trebuie să țină cont că prelevarea trebuie făcută fie înainte de toaleta cavităţii bucale sau ingestia de alimente sau lichide, fie la patru ore după acestea.

Synevo România, lider al pieței locale de servicii de diagnostic de laborator, recoltează probe pentru testele moleculare pentru depistarea infecțiilor cu virusul SARS-CoV2 în 50 de centre din 36 de orașe din țară, șapte din acesteafiind localizate în București. Buletinele de analiză pot fi eliberate acum, la cerere, și în limba engleză pentru persoanele care au nevoie de acest document în vederea efectuării unei călătorii.

Synevo România face parte din Medicover – unul dintre cei mai importanți furnizori internaționali de servicii medicale și de diagnostic, înființat în anul 1995 (www.medicover.com).

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Lider PSD: ‘Nu putem să-i lăsăm pe cei care sunt infectați cu acest virus să umble dezlegați pe stradă’

Publicat

in

De

Președintele  PSD Neamț, Ionel Arsene, a afirmat că Comitetul Executiv al PSD a decis ca proiectul de lege privind carantinarea și izolarea să fie votat de social-democrați în Senat, cu modificări.

El a precizat că a dat un vot împotriva acestei decizii, opinând ca proiectul să fie retrimis Guvernului pentru a veni cu o lege „corectă”, care „să respecte drepturile şi libertăţile cetăţeneşti”.

„Prin această lege se îngrădesc foarte mult din drepturile şi libertăţile cetăţenilor în această ţară. Sunt de acord că nu putem să-i lăsăm pe cei care sunt infectaţi cu acest virus să umble dezlegaţi pe stradă. Trebuie făcut un cadru legislativ, dar ceea ce a venit de la Guvernul României înseamnă o lege care îngrădeşte foarte mult drepturile şi libertăţile cetăţeneşti”, a declarat Arsene, la finalul şedinţei CExN al PSD.

Advertisements

Întrebat dacă a văzut forma de la Senat a proiectului de lege, el a spus: „Forma de la Senat o să o discutăm în perioada următoare cu cei de la Comisia juridică, a rămas să discute colegii mei la Senat, pentru că votul partidului a fost pentru a da un vot pe această lege”.

„Vor modifica în Senat această lege şi vor da un vot final în Senat”, a completat Arsene.

Liderul PSD Neamţ a spus că nu este de acord cu forma actului normativ aşa cum a fost adoptată în Camera Deputaţilor, indicând că este nemulţumit de măsura carantinării bunurilor.

„Nu sunt mulţumit de modificările pe care le-au adus colegii mei la Cameră, aştept să văd modificările pe care le vor face colegii mei (la Senat – n.r.). Sunt foarte multe care mă nemulţumesc. Faptul că în continuare vorbim de carantinarea bunurilor. Proprietatea privată este garantată de Constituţia României”, a explicat Ionel Arsene.

Citește și:

Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Advertisements

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend