Conecteaza-te cu noi

Administratie

A întrat în parapet și și-a băgat mama în spital

Publicat

in

A fost duminica accidentelor cu mașini Logan, astăzi. Astfel, la prânz, un accident rutier a avut loc în localitatea Bălilești după ce un autoturism s-a răsturnat.

Conform primelor cercetări, se pare că un șofer de 48 de ani, din Vlădești, care se deplasa la volanul unui autoturism pe DJ 732, din direcția Balilești spre Stâlpeni, la trecerea pe podul de peste pârâul Bratia nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a părăsit partea carosabilă și a intrat în parapetul de protecție.

Pasagera din dreapta șoferului, o femeie de 76 de ani, din Vlădești, a fost rănită ușor. Se pare că este vorba chiar despre mama conducătorului auto. Aceasta acuză dureri la cap și în zona cervicală. După ce a primit primele îngrjiri medicale la fața locului, a fost transportată la spital pentru investigații amănunțite.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

ANIVERSARE AT SOLARIS – DE 25 ANI ÎN SLUJBA OAMENILOR ȘI A MEDIULUI DE AFACERI

Publicat

in

Au fost momente speciale, vineri 21 februarie, la un cunoscut restaurant din Pitești, acolo unde AT Solaris, în frunte cu fondatorul Viorel Mihalcea, a tinut sa marcheze alături de ambițioasa echipa si invitati speciali, 25 de ani de existenta. Au fost 25 ani in slujba oamenilor dar si a mediului de afaceri argesean, ani presărați mai mult cu bune decat cu rele , ani în care mii de tineri au absolvit cursurile de calificare şi recalificare, urmand fie să se angajeze bine pregătiți, fie să pornească propriile afaceri. Viorel Mihalcea, omul cu suflet mare care a fondat aceasta asociație, în fapt o organizaţie nonguvernamentală, s-a declarat mulțumit de rezultatele primului sfert de secol de activitate și a caracterizat cei 25 de ani ca fiind plini de provocări dar și realizări.

Viorel Mihalcea – Fondator si președinte AT SOLARIS

“Doresc să transmit tuturor colaboratorilor, partenerilor noştri, multă sănătate, să aibă încredere în ceea ce facem noi şi ceea ce fac şi ei. Cei 25 de ani de activitate nu au fost uşori, au fost şi cu bune şi cu rele, la fel cum este şi viaţa, te ridici şi cobori. Rezultatele au venit prin muncă şi perseverenţă. De acum înainte mă gândesc numai la generaţia viitoare, la tineri, o să fie foarte greu pentru ei, din pricina lipsei locurilor de muncă şi a migraţiei”, a declarat Viorel Mihalcea, preşedinte şi fondator AT Solaris la deschiderea evenimentului. La ceas aniversar, lîngă Viorel Mihalcea s-a aflat minunata familie a acestuia, soţia Laura si cele doua fete. Nu au lipsit membrii echipei AT Solaris dar si numerosi invitati care au fost rasplatiti pentru fidelitate cu diplome si icoane. Printre cei prezenti ne-am numărat și noi, cei de la Grupul de Presă PROFIT – SUPER TV, asta pentru că am dorit sa urăm personal  “La mulţi ani” echipei Solaris.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

SCANDAL la CURTEA DE ARGEȘ! Angajat al primăriei, în direct la TV: „O GAȘCĂ 3 persoane CONDUCE totul în PRIMĂRIE !” – VIDEO

Publicat

in

De

A fost scandal monstru in primaria Curtea de Arges după ce un angajat al instituției, Toader Prodea, a intervenit in direct la televiziune, la emisiunea CHESTIUNI ARZĂTAORE de la Super TV, și a dezvaluit, revoltat, ce se petrece in primărie. Acesta a spus ca Primăria e condusa de o gasca de cateva persoane care dirijeaza tot ce se intampla în primărie și in oraș. Intrebat daca nu ii e teama ca va fi luat la rost după dezvaluirile sale in direct, acesta a precizat ca i s-a luat de tot ceea ce vede si simte in primărie, ca angajat, si a pomenit si de niste declaratii la DNA.

Cum era de asteptat, a doua zi, primarul Panturescu l-a convocat la prima ora pe angajatul Prodea l-a certat si l-a amenintat cu sanctiuni drastice pentru ca a avut curajul sa intre in direct la o televiziune si sa spuna adevarul despre grupul de interese din Primaria Curtea de Arges.

VIDEO MAI JOS. CURSOR la MIN 34

LIVE – CHESTIUNI ARZATOARE

LIVE – CHESTIUNI ARZATOARE – PROTEST DE AMPLOARE ÎN FAȚA POLIȚIEI din ARGES ! COMISAR ȘEF ÎN VIZORUL MINISTRULUI – OAMENII VOR DREPTATEIntră şi tu in direct la tel: 0348 410 318, pe mesageria FB sau WhatsApp 0744 980 915

Publicată de Profit 24 TV pe Marţi, 18 februarie 2020

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend