Conecteaza-te cu noi

Pitesti

A intrat cu mașina într-un bloc, în centrul Piteștiului

Avatar

Publicat

in

A pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina peste om în casă! Un accident rutier a avut loc, sâmbătă seara, în Pitești, pe strada Republicii, lângă ITM Argeș.

Un autoturism (Audi A8) a intrat într-un bloc, la intersecția bld. Republici cu strada Maternității.  La fața locului au intervenit un echipaj de pompieri cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD. Din  fericire, nu au existat persoane rănite. Este posibil ca o conductă de gaze să fie fisurată.

Foto: Info Trafic Pitești.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

PREFECTUL A DECIS: De mâine, în Argeș, INTERZIS activităților de FOCUL LUI SUMEDRU și HALLOWEEN – Vezi și alte restricții impuse

Avatar

Publicat

in

De

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, condus de prefectul Emanuel Soare, întrunit luni în şedinţă extraordinară, a hotărât, prin HCJSU nr48 art7, că, “începând cu data de 20.10.2020, pe raza administrativ-teritorială a județului Argeș se interzice organizarea și desfășurarea în spații deschise a oricărui eveniment și/sau activitate tradițională de tipul Focul lui Sumedru, Halloween și altele asemenea, care generează aglomerări de persoane.”

De asemenea, conform Hotărârii nr 48/19.10.2020, art6, “este obligatorie purtarea măștii de protecție astfel încât să acopere nasul şi gura, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice închise și deschise de pe raza administrativ-teritorială a județului Argeș.”

Vă amintim că, prin Hotărârea de Guvern 856/14.10.2020, care prelungește starea de alertă, în interiorul localităților se interzice circulația persoanelor în grupuri pietonale mai mari de 6 persoane care nu aparțin aceleiași familii, precum și formarea unor asemenea grupuri.

Conform HG856/14.10.2020, nu este permisă activitatea în baruri, cluburi și discoteci, iar prepararea, comercializarea și consumul produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice sunt permise în spațiile special destinate, dispuse din exteriorul clădirilor, în aer liber, cu asigurarea unei distanțe de minim 2 metri între mese și și participarea a maximum 6 persoane la o masă, dacă sunt din familii diferite.

În plus, se interzice organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, aniversări, mese festive, etc) , conform HG 856/14.10.2020.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ATENȚIE LA MASCĂ! POLIȚIA A ÎNTEȚIT CONTROALELE ÎN ARGEȘ – 1200 de persoane verificate și 189 firme

Avatar

Publicat

in

De

Peste 1200 de persoane au fost verificate de efectivele de poliție, în ultimele 24 de ore, pentru verificarea respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zonele aglomerate, restaurante, terase dar şi în mijloacele de transport în comun, pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul Covid-19.

În ultimele 24 de ore, polițiștii au verificat, în total, 1252 de persoane, dintre care 447 au fost verificate în cadrul acțiunilor punctuale. Totodată, 189 de societăți comerciale sau persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor organizatorice specifice, a programului de lucru și în privința respectării măsurilor de protecție de către persoanl și clienți. De asemenea, 298 de autovehicule au fost verificate, din care 104 mijloace de transport în comun.

Au fost organizate 37 de acțiuni punctuale (din care 29 de acțiuni independente ale polițiștilor, 2 acțiuni cu lucrători I.J.J. Argeș, 5 acțiuni cu reprezentanți ai I.S.U. Argeș și Poliție Locală, și o acțiune cu reprezentanți ai altor instituții), fiind vizate, în special zonele aglomerate, zonele de agrement, centrele comerciale, restaurantele și mijloacele de transport în comun, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural.

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat aproape 262 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 39.300 de lei.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend