Conecteaza-te cu noi

Pitesti

A intrat cu mașina într-un bloc, în centrul Piteștiului

Avatar

Publicat

in

A pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina peste om în casă! Un accident rutier a avut loc, sâmbătă seara, în Pitești, pe strada Republicii, lângă ITM Argeș.

Un autoturism (Audi A8) a intrat într-un bloc, la intersecția bld. Republici cu strada Maternității.  La fața locului au intervenit un echipaj de pompieri cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD. Din  fericire, nu au existat persoane rănite. Este posibil ca o conductă de gaze să fie fisurată.

Foto: Info Trafic Pitești.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Autoturism în flăcări!

Avatar

Publicat

in

În urmă cu puțin timp a fost sesizat un incendiu auto în parcarea magazinului JAM, din cartierul Trivale.
La fața locului se deplasează pompierii piteșteni cu o autospecială de intervenție pentru stingerea incendiilor și asigurarea zonei.

Foto descriptiv .

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

16 permise de conducere reținute de polițiștii din Argeș, în doar 24 de ore

Avatar

Publicat

in

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti, au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 236 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 55.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 16 permise de conducere și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend