Conecteaza-te cu noi

Administratie

A inceput marea asfaltare a lui Ghita – Centrul vechi in reabilitare totala

Publicat

in

Programul de lucru al Serviciului Public de Gospodarire Comunala din Curtea de Arges se desfasoara conform ordinii stabilite inclusiv de consiliul local. Zilele trecute a inceput asfaltarea a doua dintre cele mai stricate strazi ale municipiului, acolo unde de altfel, inca din toamna anului trecut au fost efectuate lucrari de reamenajare si reabilitare, Plopis si San Nicoara.

De asemenea, angajatii directorului Ioan Ghita lucreaza in aceasta perioada si pentru schimbarea bordurilor si pregatirea pentru asfaltare a strazii Negru Voda, de la intersectia cu Biserica Domneasca si pana la Colegiul National Vlaicu Voda.

Aceasta este una dintre cele mai mari lucrari prinse in acest an in programul de lucru al SPGC, urmand ca imediat dupa asfaltare, sa fie schimbate si semnele de circulatie dar si placutele indicatoare ale strazilor, care acum abia ca mai pot fi citite. “Imediat dupa ce terminam cu amenajarea trotuarelor, a parcarilor, cu asfaltarea in zona cu pricina, inclsuvi in intersectia de la Vidraru, vom vedea si ce semne avem de schimbat, cele de circulatie sau placutele cu numele strazilor. Deocamdata ne axam pe rabilitarea strazii”, a declarat Ioan Ghita, redactorilor PROFIT.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

BĂRBAT DIN CURTEA DE ARGEȘ DAT DISPĂRUT DE FAMILIE – Dacă l-ați văzut sunați la Poliție

Publicat

in

De

Un bărbat în vârstă de 61 ani a fost dat dispărut zilele trecute de familie. Acesta locuiește pe strada Badarcesti dar familia spune că a dispărut de la locul de munca din comuna Tigveni. Nume său este MOLDOVEANU CONSTANTIN și nu a mai fost vazut din data de sâmbătă, 5 iunie.

Cine poate oferi orice fel de informație cu privire la această persoană, este rugat să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Curtea de Argeș, la telefon  0248 721 851.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO | VIITORII POLIȚIȘTI AU DEPUS JURĂMÂNTUL LA IPJ ARGEȘ

Publicat

in

De

Elevii Şcolii de Agenţi de Poliţie ,,Vasile Lascăr” – Câmpina, care au fost admiși în acest an, viitorii poliţişti – au depus, astăzi, 11 iunie a.c., jurământul militar la Inpectoratul de Poliție Județean Argeș.

Cei 77 de elevi, aflați în stagiu de practică în cadrul inspectoratului nostru, au jurat credință țării și profesiei de polițist, astăzi, într-un cadru festiv restrâns.

Cei 46 de băieţi și 31 de fete au rostit cuvintele sacre ale legământului suprem față de țără în fața comenzii Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Momentul a fost încărcat de emoție și cu siguranță va rămâne în memoria participanților ca fiind unic în cariera lor.

Comanda inspectoratului și polițiștii prezenți la eveniment care le-au transmis faptul că de-acum vor păși pe drumul către maturitatea deplină, care le va contura personalitatea și cariera, că trebuie să manifeste seriozitate și interes în meseria pe care și-au ales-o.

Le adresăm tinerilor elevi felicitări şi le dorim succes în procesul de pregătire profesională și în carieră!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend