Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

A furat dubița unei cunoscute firme din Curtea de Argeş și, cu permisul suspendat, a plecat la Pitești! Hoțul a fost reținut

Avatar

Publicat

in

Polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au continuat cercetările într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de furt, furt în scop de folosință și conducere fără drept.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în noaptea de 17 spre 18 august a.c., un bărbat de 39 de ani din Pitești ar fi sustras, din incinta unui depozit de materiale de construcții, scule electrice și o autoutilitară, în valoare de peste 90.000 de lei.

Publicitate

Ulterior, bărbatul ar fi condus autotutilitara pe drumurile publice, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat, și a abandonat-o pe raza municipiului Pitești.

Autoturismul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Reamintim că la data de 16 august a.c., același bărbat, în calitate de angajat al unei societăți comerciale cu punct de lucru pe raza comunei Domnești, ar fi sustras autoturismul de serviciu.

Bunul a fost recuperat, în data de 17 august a.c., de poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Piteşti și restituit persoanei vătămate. Acesta nu prezenta avarii.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Alexandru Rafila, anunț important despre coronavirus! Când se produce transmiterea

Avatar

Publicat

in

De

Prof. Alexandru Rafila a vorbit despre infectarea cu coronavirus și despre purtatul măștii în spațiile libere.

Nu, nu se transmite printr-un contact pasager de câteva secunde. Transmiterea se produce când are loc un contact prelungit, când are loc un dialog, persoana poate să strănute. Câteodată nu oprim cum trebuie secrețiile, dar o simplă trecere cu o persoană nu are nimic.

Publicitate

Acest lucru trebuie spus fiindcă se produc exagerări, adică evitarea oricărei interacțiuni cu alte persoane. Nu, păstrezi distanța. Când nu poți, porți masca. Trebuie să ne schimbăm, e cel mai greu de realizat. Trebuie să dobândim obișnuința, este mai greu de obținut, acest lucru se întâmplă în momentul de față”, a spus prof. Rafila, la Digi 24.

Alexandru Rafila a adăugat că, atunci când o cunoștință vine de la mare sau din concediu, ar trebui să păstrăm o distanță de 1,5 – 2 m. În cazul în care avem un dialog la 70 cm unul de celălalt, ne expunem riscului să ne îmbolnăvim și noi cu virusul.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

POLIȚIA, CONTROALE la FIRMELE DE DEZMEMBRĂRI AUTO DIN CURTEA DE ARGEȘ și CÂMPLUNG – AMENZI URIAȘE

Avatar

Publicat

in

De

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș, precum și comisari ai Gărzii de Mediu – Comisariatul Județean Argeș și inspectori din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș, au verificat 12 agenți economici ce desfășoară activitate în domeniul demontării (dezasamblării) maşinilor şi a echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor, precum şi al comerţului cu ridicata de piese şi accesorii pentru autovehicule, pe raza municipiilor Curtea de Argeș, Câmpulung și orașului Topoloveni.

În urma verificărilor, au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 45.000 lei, după cum urmează:

Publicitate

– 5 sancțiuni contravenționale, în valoare de 15.000 de lei, a fost aplicată conform O.G. 82/2000 privind activitățile de reparații, reglare, modificări constructive, reconstrucție și dezmembrare a vehiculelor scoase din uz;

– o sancțiune contravențională, în valoare de 10.000 de lei, a fost aplicată conform OUG 28/1999 privind utilizarea aparatelor de marcat electronice fiscale;

– o sancțiune contravențională, în valoare de 20.000 de lei, au fost aplicate conform Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva activităților de comerț ilicit.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend